Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 320 з 344 ПершаПерша ... 220270310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 6 381 по 6 400.

Тема: Трамп. Том 3

Дописів
    26 213

Типово

я в ЕС не был последние три года с лишним - поэтому не могу ничего утверждать..но по скромному разумению инициатива давно назревшая)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Можешь симкарту в ЕС купить без паспорта?
    з одного боку ніби нічого страшного, але спроб паспартизувати сімки було не мало і ті самі люди які зараз за паспортизацію, були проти посилаючись на утиснення громадянських свобод - це по перше
    по друге, 1234 каже про січневі обмеження від овоча, але вони були написані в кремлі і ми йдемо тоталітарною кацапською дорогою
    по третє - а що це дасть на практиці - аж нічого, телефон сперли, в мене електронна сімка чи ще щось, українська сімка в шахеді не вирок "власнику" сімки
    ну і в четверте - багато хто кував карти передплаченого сервісу і така робота з оператором влаштовує переважну кількість споживачів, в той самий час контракт більш вигідний для оператора, тому мені здається тут саме корупційна складова, а не безпекова
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    я в ЕС не был последние три года с лишним - поэтому не могу ничего утверждать..но по скромному разумению инициатива давно назревшая)
    я ж кажу, тим хто не вивчив Конституцію неможна давати можливість керувати державою))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 765

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    з одного боку ніби нічого страшного, але спроб паспартизувати сімки було не мало і ті самі люди які зараз за паспортизацію, були проти посилаючись на утиснення громадянських свобод - це по перше
    по друге, 1234 каже про січневі обмеження від овоча, але вони були написані в кремлі і ми йдемо тоталітарною кацапською дорогою
    по третє - а що це дасть на практиці - аж нічого, телефон сперли, в мене електронна сімка чи ще щось, українська сімка в шахеді не вирок "власнику" сімки
    ну і в четверте - багато хто кував карти передплаченого сервісу і така робота з оператором влаштовує переважну кількість споживачів, в той самий час контракт більш вигідний для оператора, тому мені здається тут саме корупційна складова, а не безпекова
    ХЗ, я купил симку с паспортом, и не заметил в этом проблем. Я думаю это усложнит покупку условно 500симок на ежедневной основе.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    ХЗ, я купил симку с паспортом, и не заметил в этом проблем. Я думаю это усложнит покупку условно 500симок на ежедневной основе.
    ми з тобой не терористи не злочинці, тому нам все одно
    щодо шахедів і сімок, мені здається на рівні првайдера це не дуже тяжко зробити, наприклад при активуванні сімки на території країги, чи додати при продажі додаткову активацію, щоб відслідковувати потім нетипічні массові відключення та включення, одним словом можна сказати що без паспартизації можна обійтись

Дописів
    26 213

Типово

я ж кажу, тим хто не вивчив Конституцію неможна давати можливість керувати державою))
    напевно так и есть, но можно вживую посмотреть что накерували те ,кто не то что вивчили, а писали ту самую Конституцию)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    напевно так и есть, но можно вживую посмотреть что накерували те ,кто не то что вивчили, а писали ту самую Конституцию)
    гвалтування почалось з 2004 року зі спроб мертвечука внесення змін на користь вічного кучми, а потім ВАЮ, ВФЯ, ПОП ну як вінець невігластва ВАЗ

Дописів
    1 156

Типово

Угадайте автора.
    Він виконує місію від Бога і ніщо не може зупинити те, що наближається
    Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

я з 2001 року на контракті, за цей час тільки один раз номер міняла, стосовно вигідніше оператору ну не завжди так, якщо треба підключити номер в корпоративний пакет, то тільки контрактні + якщо забув поповнити його не блокують , як по передоплаті й деякий час ти спокійно дзвониш без обмежень.

купівля сімок тільки по документу не тільки в ЄС, в Азії це теж практикують вже більше ніж 10 років точно.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 338

Типово

покупая е-сим не нужно идентификуватися. по крайней мере в Польше брал е-сим просто заплатив и скачав qr
    нужно создать акк и указать эмайл. указывай какие хочешь и вперед.

Дописів
    2 808

Типово

Цитата Допис від blom Переглянути допис
    Угадайте автора.
    Блин, надо по всему миру устанавливать предельный возраст для глав государств. А то реально к старости уже кукушка едет
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 338

Типово

в некоторых случаях она и не прилетала при рождении.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від blom Переглянути допис
    Угадайте автора.
    клоун про xyйло ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Блин, надо по всему миру устанавливать предельный возраст для глав государств. А то реально к старости уже кукушка едет
    ага вы еще скажите айсикью тест проходить
    нарид любит шоп танцевал хорошо и костюм сидел всё остальное не важно

Дописів
    2 808

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    ага вы еще скажите айсикью тест проходить
    А ещё и на EQ и не забыть по Роршаху пройтись

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 738

Типово

Любите делить по разным параметрам и признакам

Дописів
    2 808

Типово

А кто-то в сарказм не въезжает.
    А если серьезно, то реально, почему для особо опасных видов работ необходимо периодически проходить и психиатра, нарколога психофизиолога, а для высших руководителей государства, которые принимают гораздо более судьбоносные решения, в этом нет необходимости

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 738

Типово

А если серьезно, то реально, почему для особо опасных видов работ необходимо периодически проходить и психиатра, нарколога психофизиолога, а для высших руководителей государства, которые принимают гораздо более судьбоносные решения, в этом нет необходимости
    А ты сам как думаешь?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Потому шо лохторат тупорылый если ему поставить рядом профессора и клоуна то он выберет клоуна себе президентом клоуны могут хорошо вешать лапшу на уши, а лохторат верит в сказки обычно типа: перестать стрелять, сойдемся посередине, порошенко наживаеця на вийни, липецкая фабрика, жмуруку обнимаю, введем тарифы 1245% на китай, байден слабый президент (клоун сильный, берет сильно на клык у xyйла) итп
    Востаннє редагував ohdesu: 29.05.2025 о 17:26

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 738

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Потому шо лохторат тупорылый если ему поставить рядом профессора и клоуна то он выберет клоуна себе президентом клоуны могут хорошо вешать лапшу на уши, а лоторат верит в сказки обычно типа: перестать стрелять, сойдемся посередине, порошенко наживаеця на вийни, липецкая фабрика, жмуруку обнимаю, введем тарифы 1245% на китай, байден слабый президент (клоун сильный, берет сильно на клык у xyйла) итп
    проффесор тоже был

Сторінка 320 з 344 ПершаПерша ... 220270310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті