Вот человек всё ясно хорошо сказал.Всі хто проти умов які пропонує США — фронт вас чекає.
Докажіть всім, що ви можете повернути Крим та інші окуповані території.
Якщо ви цього не робите, то заваліть п*здаки.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот человек всё ясно хорошо сказал.Всі хто проти умов які пропонує США — фронт вас чекає.
Докажіть всім, що ви можете повернути Крим та інші окуповані території.
Якщо ви цього не робите, то заваліть п*здаки.![]()
Всё ясно и понятно - помощник тцкшника воевать не хочет.
Интересно теперь мнение самого тцкшника.
Ви не унікум. Всі не хочуть. І всі не розуміють. Окрім специфічно обдарованих, типу трьохбуквенного. І так - варіантів всього два. Пропозиція озвучити третій шлях вами була визнана емоційним перевантаженням (чи якось так), хоча нічого емоційного, лише інтерес. Думаю, ви і самі чудово розумієте, що реальною може бути тільки пауза, після якої буде теж тільки два варіанти.
Можна сподіватись, будучи супероптимістом, що паузи вистачить на все життя, а далі нехай діти/внуки розбираються.
Можна просто забратись звідси. Питання - куди і на яких умовах. Європа вже перевантажена, і мільйонів 5-10 не прийме. Третій світ - вони самі хочуть кудись, де краще. Куди? В рашку? Китай? Я бачу один сценарій - в північні території Канади, із забороною на Х років перетинати якусь умовну паралель ( маячня, але нічим не гірша від іншої).
Так що краще переконайте мене і інших в реальності третього шляху. Тоді обговоримо.
А поки що варіантів два.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
антикитайці, які були проамериканцями стануть плескати китайцям ставши пнтитрампівцями щодо китайської мирної угоди?)))
Чаплига трохи більше ніж останній рік в обоймі Єрмаковських інфлюєнсерів
і можливо він десь має рацію з урахуванням британської бази в Очакові, яку брити просто так не віддадуть, та припинення шовкового шляху через Пакистан на фоні заворушень там - китайці будуть шукати нові шляхи і Одеса може статити хабом
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
дуже змістовно))
але все що я зрозумів. що варіант з позитивних лише один - в Канаду за якусь паралель
третіх варіантів типу угоди між СРСР та Фінляндією чи наприклад Даруварської угоди Ви принципово не розглядаєте
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Востаннє редагував Alexs: 25.04.2025 о 10:23
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Так, не розглядаю.
Бо не тільки праці ідеологів нашої незалежності, від Міхновського і далі (та і раніше), а і практика останніх років, 2003 і з 2014 до сьогодні, лише переконують, що варіантів два.
Останнім часом проявилось ваше специфічне світосприйняття, але було сподівання, що ви все ж більш обізнані з реальністю, ніж Трамп наш, 24-годинний миротворець. Глухий на одне вухо, і радісно сприймаючий другим вухом пісні на кшталт " это спор славян между собою, Домашний, старый спор, уж взвешенный судьбою, Вопрос, которого не разрешите вы. "
А ні- так ні.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
"Мы переходим к практической стадии строительства двух военно-морских баз в Бердянске и Очакове
и других контрактов в рамках договоренностей с Соединенным Королевством», — сообщил Резников.
так заявляли в 21 году, а что там они настроили, хз..
Востаннє редагував Alexs: 25.04.2025 о 10:35
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Йоран, моє світосприйняття не змінилось ні на йоту з момента приходу до влади овоча
кацапія -зло, але вони наші сусіди, а дуже погані відносини це завжди - в кращому випадку лайно на порозі чи вимазані стіни, в гіршому тещо зараз
наше блукання із крайністі в крайність нам дуже дорого коштує на виході(((
поэтому самое время начать брататься?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks