Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 200 з 344 ПершаПерша ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210250300 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 3 981 по 4 000.

Тема: Трамп. Том 3

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Всі хто проти умов які пропонує США — фронт вас чекає.

Докажіть всім, що ви можете повернути Крим та інші окуповані території.

Якщо ви цього не робите, то заваліть п*здаки.
    Вот человек всё ясно хорошо сказал.

Дописів
    765

Типово

Всё ясно и понятно - помощник тцкшника воевать не хочет.
    Интересно теперь мнение самого тцкшника.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 672

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    есть такое мнение, высказанное Михой Чаплыгой,
    друг Гордона? чи шо це за буй?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    друг Гордона? чи шо це за буй?
    Проросийский пропагандон судя по роже алкаш, раньше тусовался у романенко- бывшего политтехнолога при януковоще. Это все пропагандоны кацапские

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 051

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Йоран, якщо.
    Ви не унікум. Всі не хочуть. І всі не розуміють. Окрім специфічно обдарованих, типу трьохбуквенного. І так - варіантів всього два. Пропозиція озвучити третій шлях вами була визнана емоційним перевантаженням (чи якось так), хоча нічого емоційного, лише інтерес. Думаю, ви і самі чудово розумієте, що реальною може бути тільки пауза, після якої буде теж тільки два варіанти.
    Можна сподіватись, будучи супероптимістом, що паузи вистачить на все життя, а далі нехай діти/внуки розбираються.
    Можна просто забратись звідси. Питання - куди і на яких умовах. Європа вже перевантажена, і мільйонів 5-10 не прийме. Третій світ - вони самі хочуть кудись, де краще. Куди? В рашку? Китай? Я бачу один сценарій - в північні території Канади, із забороною на Х років перетинати якусь умовну паралель ( маячня, але нічим не гірша від іншої).

Так що краще переконайте мене і інших в реальності третього шляху. Тоді обговоримо.

А поки що варіантів два.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 672

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Проросийский пропагандон судя по роже алкаш, раньше тусовался у романенко- бывшего политтехнолога при януковоще. Это все пропагандоны кацапские
    Ааа, ну тобі побажаємо йому щоб він якнайшвидше став непотрібен для своїх і підходячи до під'їзду піймав потилицею шматок труби
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 051

Типово

что пока в публичной плоскости не начнется обсуждение дальнейшей судьбы Очакова, .
    А в чому особливості проблеми Очакова?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

что пока в публичной плоскости не начнется обсуждение дальнейшей судьбы Очакова, северного причерноморья,
    с привлечением и Британии, и Турции, и Китая,
    никаких реальных переговоров о долгосрочном мире не стоит ожидать,
    возможно в этом что-то и есть..
    антикитайці, які були проамериканцями стануть плескати китайцям ставши пнтитрампівцями щодо китайської мирної угоди?)))
    Чаплига трохи більше ніж останній рік в обоймі Єрмаковських інфлюєнсерів
    і можливо він десь має рацію з урахуванням британської бази в Очакові, яку брити просто так не віддадуть, та припинення шовкового шляху через Пакистан на фоні заворушень там - китайці будуть шукати нові шляхи і Одеса може статити хабом
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ви не унікум. Всі не хочуть. І всі не розуміють. Окрім специфічно обдарованих, типу трьохбуквенного. І так - варіантів всього два. Пропозиція озвучити третій шлях вами була визнана емоційним перевантаженням (чи якось так), хоча нічого емоційного, лише інтерес. Думаю, ви і самі чудово розумієте, що реальною може бути тільки пауза, після якої буде теж тільки два варіанти.
    Можна сподіватись, будучи супероптимістом, що паузи вистачить на все життя, а далі нехай діти/внуки розбираються.
    Можна просто забратись звідси. Питання - куди і на яких умовах. Європа вже перевантажена, і мільйонів 5-10 не прийме. Третій світ - вони самі хочуть кудись, де краще. Куди? В рашку? Китай? Я бачу один сценарій - в північні території Канади, із забороною на Х років перетинати якусь умовну паралель ( маячня, але нічим не гірша від іншої).

Так що краще переконайте мене і інших в реальності третього шляху. Тоді обговоримо.

А поки що варіантів два.
    дуже змістовно))
    але все що я зрозумів. що варіант з позитивних лише один - в Канаду за якусь паралель
    третіх варіантів типу угоди між СРСР та Фінляндією чи наприклад Даруварської угоди Ви принципово не розглядаєте
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 931

Типово

А в чому особливості проблеми Очакова?
    ну там Subolg выше уже описал

плюс - конвенция Монтре, вход военных кораблей в акваторию Черного моря, ну и типа, кто контролирует Очаков, тот контролирует Крым(по мнению Михи)..

а может и не по мнению, может так оно и есть..
    Востаннє редагував Alexs: 25.04.2025 о 10:23
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 051

Типово

дуже змістовно))
    але все що я зрозумів. що варіант з позитивних лише один - в Канаду за якусь паралель
    третіх варіантів типу угоди між СРСР та Фінляндією чи наприклад Даруварської угоди Ви принципово не розглядаєте
    Так, не розглядаю.
    Бо не тільки праці ідеологів нашої незалежності, від Міхновського і далі (та і раніше), а і практика останніх років, 2003 і з 2014 до сьогодні, лише переконують, що варіантів два.
    Останнім часом проявилось ваше специфічне світосприйняття, але було сподівання, що ви все ж більш обізнані з реальністю, ніж Трамп наш, 24-годинний миротворець. Глухий на одне вухо, і радісно сприймаючий другим вухом пісні на кшталт " это спор славян между собою, Домашний, старый спор, уж взвешенный судьбою, Вопрос, которого не разрешите вы. "
    А ні- так ні.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 051

Типово

ну там Subolg выше уже описал

плюс - конвенция Монтре, вход военных кораблей в акваторию Черного моря, ну и типа, кто контролирует Очаков, тот контролирует Крым(по мнению Михи)..
    А в Очакові є британська база??
    Сюрприз.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 931

Типово

"Мы переходим к практической стадии строительства двух военно-морских баз в Бердянске и Очакове
    и других контрактов в рамках договоренностей с Соединенным Королевством», — сообщил Резников.

так заявляли в 21 году, а что там они настроили, хз..
    Востаннє редагував Alexs: 25.04.2025 о 10:35
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    2 045

Типово

Йоран, якщо Ви стверджуєте що 2 це більше ніж 4, може розлогі роздуми по цьому питанню напишеш, може тиі прав. Тільки якщо можна без вологих фантазій про неминуле майбутнє.
    І да, мій син в ВСУ і я не хочу щоб він загинув у війні з передбачуванним кінцем, і да, в мене донька повернулась з Німеччини сюди, щоб навчатися тут та будувати своє майбутнє в Україні, ане повертатися назад до ЄС, да в мене молода дружина і ми хочему жити тут а не в жовкві (якщо вона не буде польською) чи хусті (якщо він не буде угорським чи словацьким), і да я хочу щоб Дніпро залишалось містом хоч пораненим, але українськім, а не окупованою щебеневою пустелею, да я хочу щоб у України був шанс на відновлення через хоч який вихід до моря. І много чого ще.
    і так, я не розумію що може нам принести черговий черневий (можливо лише технічний) дефолт, не розумію де ми будемо брати ракети до петріотів, чим ми будемо озброювати військо окрім трофейних калашматів та лопат, не розумію що будуть робити незахищені версти населення без грошей, не можу спрогнозувати, що буде з ВСУ при призупиненні грошового забезпечення на сьогоднішньому рівні, не бачу навіть гипотетичних перспектив виходу на кордони 1991 року, не знаю що будемо робити з Кримом та даунбасом та їхніми бурятскими понаїхами, а саме найголовніше, я знаю що таке гра з нульвою сумою, особливо якщо це війна на твоїй території.
    Но я впевнений, що саме Ви зможете мене переконати, показавши шлях, алгоритми, необхідні ресурси, та можливі сценарії, якщо це не секрет полішенеля (ШурікаГ).
    Хоча, якщо ви мешканець Жовкви, Хуста, Львіва, Винниці чи Рівного - можете не відповідати, я все зрозумію.
    С одной стороны - дочь вернулась и жена молодая, с другой - накопившаяся безысходность "не розумию", очень понятная жизненная ситуация.
    Не совсем понятно при чем здесь Трамп?
    I'm not arguing. I'm just explaining why I'm right

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Так, не розглядаю.
    Бо не тільки праці ідеологів нашої незалежності, від Міхновського і далі (та і раніше), а і практика останніх років, 2003 і з 2014 до сьогодні, лише переконують, що варіантів два.
    Останнім часом проявилось ваше специфічне світосприйняття, але було сподівання, що ви все ж більш обізнані з реальністю, ніж Трамп наш, 24-годинний миротворець. Глухий на одне вухо, і радісно сприймаючий другим вухом пісні на кшталт " это спор славян между собою, Домашний, старый спор, уж взвешенный судьбою, Вопрос, которого не разрешите вы. "
    А ні- так ні.
    Йоран, моє світосприйняття не змінилось ні на йоту з момента приходу до влади овоча
    кацапія -зло, але вони наші сусіди, а дуже погані відносини це завжди - в кращому випадку лайно на порозі чи вимазані стіни, в гіршому тещо зараз
    наше блукання із крайністі в крайність нам дуже дорого коштує на виході(((

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Йоран, моє світосприйняття не змінилось ні на йоту з момента приходу до влади овоча
    кацапія -зло, але вони наші сусіди, а дуже погані відносини це завжди - в кращому випадку лайно на порозі чи вимазані стіни, в гіршому тещо зараз
    наше блукання із крайністі в крайність нам дуже дорого коштує на виході(((
    Я так розумію що треба їм здати всю країну щоб вони були сусідом у ЕС і срали їм на порозі, хай вони з ними розбираються.....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    33 313

Типово

поэтому самое время начать брататься?
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

"Мы переходим к практической стадии строительства двух военно-морских баз в Бердянске и Очакове
    и других контрактов в рамках договоренностей с Соединенным Королевством», — сообщил Резников.

так заявляли в 21 году, а что там они настроили, хз..
    https://apostrophe.ua/article/societ...v-rossii/13886

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    поэтому самое время начать брататься?
    для співіснування не треба брататися

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Я так розумію що треба їм здати всю країну щоб вони були сусідом у ЕС і срали їм на порозі, хай вони з ними розбираються.....
    щоб вони були сусідом ЄС як раз і треба йти тим шляхом яким йдемо

Сторінка 200 з 344 ПершаПерша ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210250300 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті