Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 199 з 344 ПершаПерша ... 99149189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209249299 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 3 961 по 3 980.

Тема: Трамп. Том 3

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Я все не могла пригадати кого він нагадує.
    Осьо, точна.
    А нам з тобою своє робити (с)

Збір теплих "подарунків". Деталі у приват

Дописів
    33 313

Типово

если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Достаточно для шнобелевки?!
    Кількість ударів по Україні зросла після інавгурації Трампа
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 046

Типово

Те звернення до хутіна скоріше нагадує багаторазово описану класичну сценку з сімейного життя, коли сонна дружина відбивається від домагань, примовляючи "ну не треба, ну перестань, у мене голова болить" і подібне.
    Взагалі, важко уявити, чого вартувало Трампу вичавити з себе щось подібне. Як би здоров'я не похитнулось після тяжкої внутрішньої боротьби, поєдинку між категоричним небажанням і прикрою необхідністю.
    Мабуть, по неофіційних каналах вже сто раз вибачився.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    26 138

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Я тебе скажу больше, придётся смерится всем, когда отдадут Крым, 20% территорий и полностью согласятся на план завершения войны от США и расеи...и уже на этой неделе мы получим на это ответ, или мир но такой или всё, гайки Украине.
    неделя завтра заканчивается

Дописів
    30 196

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Мужик слово дал - мужик слово забрал
    Там шо с горы катиться

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Та там после слов " придется смЕриТся всем" дальше можно и не читать.)

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Достаточно для шнобелевки?!
    Так с первых дней после инаугурации пуйла-2 было понятно,что усилившиеся обстрелы Украины идут с его подачи.
    А сегодняшний стопудовое принуждение " к миру".
    Непонятно только нахрена он своих засла( засра)нцев в мацкву гоняет. Понятное ж дело шо щебечут як голубки"" с друганом по телефону регулярно.
    Или это чтоб создать красивую"" картинку для хоть уже и не такого цивилизованного,но все таки ещё пока мира?

Дописів
    56 559

Типово

Сука... это штопаный старый гандон пытается обнулить даже силу сопротивления украинского народа долбаным оккупантам,утверждая что то,что параша не захватила всю территорию Украины - это и есть уступки пуйла.
    Маразм крепчает.(
    Пздц. Два года брали Бахмут. Уже год берут и никак не возьмут Покровск. И оказывается это не украинская армия настолько сильна,что способна противостоять одной из самых больших военных машин в мире,а пуйло " идёт на уступки".
    Остановите Землю,я сойду.(
    Востаннє редагував Антуриум: 24.04.2025 о 21:47

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 722

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Я все не могла пригадати кого він нагадує....
    Очень надеюсь, что жёлтый цвет его лица это серьезные печеночные проблемы -цирроз, рак печени и т.п.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 046

Типово

"...Трамп відповів: "поступка Росії в тому, що вона зупиняє війну і не захоплює всю Україну".
    https://censor.net/ua/news/3548670/t...adno-povernuty

Он як.
    Ми ще будемо повинні, мабуть, дякувати рашистам, що вони зупинились?
    Або, як вже часто казали, ще й контрибуцію сплачувати?

P.S. Хоча, завтра, я думаю, ми прочитаємо творчий розвиток тези "2 краще, ніж 4" у вигляді "4 краще, ніж 8".
    Востаннє редагував Йоран: 24.04.2025 о 22:11
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    56 559

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    "...Трамп відповів: "поступка Росії в тому, що вона зупиняє війну і не захоплює всю Україну".

Он як.

P.S. Хоча, завтра, я думаю, ми прочитаємо творчий розвиток тези "2 краще, ніж 4" у вигляді "4 краще, ніж 8".
    У підора свій " дедлайн" і йому настати на те 2,чи 5,чи навіть більше областей України він подарує пуйлу,задля досягнення своєї жалюгідної мети ввійти в історію таким собі " миротворцем".
    Хоча насправді звичайний Юда Симонів Іскаріот.

https://t.me/RBC_ua_news/139925

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис

Он як.

Йоран, якщо Ви стверджуєте що 2 це більше ніж 4, може розлогі роздуми по цьому питанню напишеш, може тиі прав. Тільки якщо можна без вологих фантазій про неминуле майбутнє.
    І да, мій син в ВСУ і я не хочу щоб він загинув у війні з передбачуванним кінцем, і да, в мене донька повернулась з Німеччини сюди, щоб навчатися тут та будувати своє майбутнє в Україні, ане повертатися назад до ЄС, да в мене молода дружина і ми хочему жити тут а не в жовкві (якщо вона не буде польською) чи хусті (якщо він не буде угорським чи словацьким), і да я хочу щоб Дніпро залишалось містом хоч пораненим, але українськім, а не окупованою щебеневою пустелею, да я хочу щоб у України був шанс на відновлення через хоч який вихід до моря. І много чого ще.
    і так, я не розумію що може нам принести черговий черневий (можливо лише технічний) дефолт, не розумію де ми будемо брати ракети до петріотів, чим ми будемо озброювати військо окрім трофейних калашматів та лопат, не розумію що будуть робити незахищені версти населення без грошей, не можу спрогнозувати, що буде з ВСУ при призупиненні грошового забезпечення на сьогоднішньому рівні, не бачу навіть гипотетичних перспектив виходу на кордони 1991 року, не знаю що будемо робити з Кримом та даунбасом та їхніми бурятскими понаїхами, а саме найголовніше, я знаю що таке гра з нульвою сумою, особливо якщо це війна на твоїй території.
    Но я впевнений, що саме Ви зможете мене переконати, показавши шлях, алгоритми, необхідні ресурси, та можливі сценарії, якщо це не секрет полішенеля (ШурікаГ).
    Хоча, якщо ви мешканець Жовкви, Хуста, Львіва, Винниці чи Рівного - можете не відповідати, я все зрозумію.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 653

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Йоран, якщо Ви стверджуєте що 2 це більше ніж 4, може розлогі роздуми по цьому питанню напишеш, може тиі прав. Тільки якщо можна без вологих фантазій про неминуле майбутнє.
    І да, мій син в ВСУ і я не хочу щоб він загинув у війні з передбачуванним кінцем, і да, в мене донька повернулась з Німеччини сюди, щоб навчатися тут та будувати своє майбутнє в Україні, ане повертатися назад до ЄС, да в мене молода дружина і ми хочему жити тут а не в жовкві (якщо вона не буде польською) чи хусті (якщо він не буде угорським чи словацьким), і да я хочу щоб Дніпро залишалось містом хоч пораненим, але українськім, а не окупованою щебеневою пустелею, да я хочу щоб у України був шанс на відновлення через хоч який вихід до моря. І много чого ще.
    і так, я не розумію що може нам принести черговий черневий (можливо лише технічний) дефолт, не розумію де ми будемо брати ракети до петріотів, чим ми будемо озброювати військо окрім трофейних калашматів та лопат, не розумію що будуть робити незахищені версти населення без грошей, не можу спрогнозувати, що буде з ВСУ при призупиненні грошового забезпечення на сьогоднішньому рівні, не бачу навіть гипотетичних перспектив виходу на кордони 1991 року, не знаю що будемо робити з Кримом та даунбасом та їхніми бурятскими понаїхами, а саме найголовніше, я знаю що таке гра з нульвою сумою, особливо якщо це війна на твоїй території.
    Но я впевнений, що саме Ви зможете мене переконати, показавши шлях, алгоритми, необхідні ресурси, та можливі сценарії, якщо це не секрет полішенеля (ШурікаГ).
    Хоча, якщо ви мешканець Жовкви, Хуста, Львіва, Винниці чи Рівного - можете не відповідати, я все зрозумію.
    сейчас будет в ответ классика - ну а что ты предлагаешь, сдаться?

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 080

Типово

Можно другой вариант.
    И шо дальше?
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 510

Типово

Так их всего -Два Варианта.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 668

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Так их всего -Два Варианта.
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 668

Типово

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 924

Типово

есть такое мнение, высказанное Михой Чаплыгой,
    что пока в публичной плоскости не начнется обсуждение дальнейшей судьбы Очакова, северного причерноморья,
    с привлечением и Британии, и Турции, и Китая,
    никаких реальных переговоров о долгосрочном мире не стоит ожидать,
    возможно в этом что-то и есть..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Сторінка 199 з 344 ПершаПерша ... 99149189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209249299 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті