Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 104 з 344 ПершаПерша ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154204 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 2 061 по 2 080.

Тема: Трамп. Том 3

Дописів
    83 769

Типово

коли наші достойники жмулирукиобнімали російських в Стамбулі, серед іншого, стало відомо про Бучу та Ірпінь
    Востаннє редагував Мафальда: 25.03.2025 о 23:44
    Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    58 761

Типово

Зупинити теракти та обстріли Києвом цивільних об'єктів росії може лише Вашингтон, – лавров.

Каже, що потребують від США гарантій безпеки

В принципе, я за обеими руками за гарантии безопасности для обеих стран, это лучше когда обе стороны кордона будут под наблюдением Штатов...та и версий на расположение кордона у нас токо две...по линии фронта либо или за минусом 4 областей...ну это пока наши пацыки в трениках больше в цалупу на переговорах не полезут...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 937

Типово

для лохов уже уравняли Украину рашку
    наступна зупинка Украина напала на рашку
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Дописів
    50

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    для лохов уже уравняли Украину рашку
    наступна зупинка Украина напала на рашку
    Ну, в общем-то очевидно, что Трамп смотрит на войну глазами Путина. Так что рано или поздно до этого дойдут (

Дописів
    24 337

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Просто событий много, многое стирается из памяти.Вы забыли или не придали значения.
    Лично я хорошо помню, что вопросом "зачем?" некоторые задавались и тогда.
    почему же - хорошо помню. И помню оружие раздаваемое всем желающим. И помню бутылки с керосином разливаемые всей страной. И очереди в ТЦК тогда еще были. Чтобы было не приедь Борис наш Джонсон? я не знаю, но кажеться ничего хорошего.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 937

Типово

Цитата Допис від Крячик Переглянути допис
    Ну, в общем-то очевидно, что Трамп смотрит на войну глазами Путина. Так что рано или поздно до этого дойдут (
    мне еще нравится вот это "переговоры с делегацией сша"
    какие могут быть накуй переговоры с нашими союзниками ?
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    Ні,бо не було примусу.
    Різницю між сексом за власним бажанням та згвалтуванням розумієте?
    примусу не було?)))
    навіщо продовжувати сцяти пересічним в очі? всі вже давно зняли демократичні транскуманні платтячка
    https://www.youtube.com/watch?v=kTfcmzuA-_Y
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    почему же - хорошо помню. И помню оружие раздаваемое всем желающим. И помню бутылки с керосином разливаемые всей страной. И очереди в ТЦК тогда еще были. Чтобы было не приедь Борис наш Джонсон? я не знаю, но кажеться ничего хорошего.
    можливо трибалтика, а можливо і ні, а Генічеськ та Бердянськ можливо і були б - це Україна
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    коли наші достройники жмулирукиобнімали російських в Стамбулі, серед іншого, стало відомо про Бучу та Ірпінь
    а хто на фото?
    і хто там наш чи їх?
    не на мединського ні на арахамію ніби не схожі

Дописів
    83 769

Типово

ні, сьогодні для тонких поціновувачів обіймашки з арахамією шукати не буду. здобрійте подоляком. )))
    Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    58 761

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а хто на фото?
    і хто там наш чи їх?
    не на мединського ні на арахамію ніби не схожі
    Справа явно Дима Комаров, слева по спине узнать тяжеловато, явно турок какой-то просит сала в подарок с горилкой и шаровары...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

ні, сьогодні для тонких поціновувачів обіймашки з арахамією шукати не буду. здобрійте подоляком. )))
    арахамія ніби подалі стоїть і нікого не обіймає
    чи ні?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Справа явно Дима Комаров, слева по спине узнать тяжеловато, явно турок какой-то просит сала в подарок с горилкой и шаровары...
    ат що комаров був перемовником в стамбулі?)

Дописів
    24 337

Типово

можливо трибалтика, а можливо і ні, а Генічеськ та Бердянськ можливо і були б - це Україна
    можливо

Дописів
    3 090

Типово

примусу не було?)))
    навіщо продовжувати сцяти пересічним в очі? всі вже давно зняли демократичні транскуманні платтячка
    https://www.youtube.com/watch?v=kTfcmzuA-_Y
    Даже открывать не буду. От вас,оборотней,ничего хорошего не жду,кроме подляны.
    Да и все вы на одно лицо. Украина дерибанится 35 лет,но для вас жизнь делится на период,когда кормушка рядом и все хорошо и на после,когда отогнали от этой кормушки и все ваше гнилое нутро наполняется праведным гневом и начинаются испражнения от несправедливого жития-бытия.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 315

Типово

Ні,бо не було примусу.
    Різницю між сексом за власним бажанням та згвалтуванням розумієте?
    Різницю між бажанням та примусом через безвихідь розумієте?

Я не знаю, чоловік ви чи жінка, вибачте. Але приклад з згвалтуванням не дуже. Бо часто жертва роздягається та все робить сама. Але до сексу за власним бажанням це має мало відношення.

Інші алегорії є)?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Даже открывать не буду. От вас,оборотней,ничего хорошего не жду,кроме подляны.
    Да и все вы на одно лицо. Украина дерибанится 35 лет,но для вас жизнь делится на период,когда кормушка рядом и все хорошо и на после,когда отогнали от этой кормушки и все ваше гнилое нутро наполняется праведным гневом и начинаются испражнения от несправедливого жития-бытия.
    так ось кого треба в прези замість єрмака))
    трускавецька школа на обличчі, читати не буду, відкривати не буду, вживаю лише портникових з бутусовими))
    Востаннє редагував Subolg: 25.03.2025 о 16:36

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Різницю між бажанням та примусом через безвихідь розумієте?

Я не знаю, чоловік ви чи жінка, вибачте. Але приклад з згвалтуванням не дуже. Бо часто жертва роздягається та все робить сама. Але до сексу за власним бажанням це має мало відношення.

Інші алегорії є)?
    але він цинічно правий))
    Саме за власним бажанням влада обрала це, бо якби "да" з примусом, то втрата влади, то армовір по пзді. бо корупційні розслідування і таке інше, при чому допомога не грала ніякої суттєвої ролі і була другорядним питанням.
    Саме тому і зара наша влада обере теж саме, тому що до того що вище додасться нахіба
    А потім США виходить, а ЄС...це ЄС (з словаччиною та угорщиною), в коаліцію небайдужих тяжко віриться, моє імхо це лише торги від Парижу та Лондону до кацапів - а поговоріть з нами

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 719

Типово

якби "да" з примусом

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    красивоє)))
    аби кришку не зірвало))

Сторінка 104 з 344 ПершаПерша ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154204 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті