Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Отже, відверта гра на користь агресора, фактично примус в стислі терміни до капітуляції (іноді кажуть - часткової) і відсутність бодай натяків на сприятливу для нас песпективу - це краще, ніж недостатня і інколи несвоєчасна допомога і однозначна дипломатична підтримка.
(ще нюанс в тому, чия заслуга в затримці допомоги на півроку: знайомі все обличчя)
Цікаві критерії, що не кажи.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
"а хто нам заважав це зробити в Стамбулі?"(с)
Subolg, у вас вдома триколор не завалявся?
Рене Декарт
а в себе чого не питаєте?
як на мене втрата 2 областей краще ніж 4 рьох, втрата 20 тис українців краще ніж під млн, втрата 20% інфраструктури краще ніж 50-70%, хто з нас більше українець і хоче їй добра та процвітання, менше смертей та разрушень?
і це я ще не рахую все що потрібно віддати "союзникам" з ким 100 річні угоди про в "дьосна" уклали
не пишу про кредити, які віддавати прапраправнукам і так далі, так далі
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
нюанс в затримці, читайте ВСЖ, там все чітко расписали, кацапи не їбашать тою зимою по енергетиці, США не дають озброєння. Концерти в Конгресі - такий улюблений демами туман, та наші демонстративні ніби то потуги це продвинути. Йоран просто просніться будь ласка. Невже не міг Байден поки затримка з Конгресом надати нам брухт з складів, запровадити дозволений Конгресом ленд ліз і таке інше?
щодо варіння та капітуляції - тактичні цілі США диаметрально змінилися, тому що тими методами якими йшли до стратегічної цілі (відірвати кацапів від КНР) нічого не вийшло в степені донавпаки
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я не маю морального права щось вам казати, бо якщо навіть наші президенти-верховноголовнокомандувачі (обидва) за 11 років не усвідомили, з ким і з чим мають справу, то що питати з пересічних. Так хочеться добра і процвітання, що неодмінно слід помиритись з росіянами і насолоджуватись миром.
А й справді, чого це ми їх спровокували?
Рене Декарт
а де я казав про миритись? чи ми спровокували?
я лише казав, що якщо мова йде про угоду то на кращих умовах її укладати набагато краще
а продовжуючи нашу бесіду на протязі трьох років, Ви так не разу і не відповіли, а що буде якщо США просто перестануть нам допомогати, всім - зброєю, ровідкою, грошами та інше?
Ваша наполегливість зазирнути туди де дорога в один кінець аж захоплює.
Це дуже примітивно та конспірологічно.
Стамбул був від безпорадності в зіткненні сам на сам після всіх стурбованостей та виражень жалю.
Джонсон привіз напевне з обіцянками надію,яка лягла на родючий грунт спротиву та люті. Ніхто тоді не уточнював про розміри та дозованості допомоги.І тільки поступово стало відображатися в яку гру нам було запропоновано грати.
А так то залежністю та несамостійністю можна назвати і участь вовка у складі зграї в боротьбі проти ведмедя,хоча це невірне трактування
Востаннє редагував Nzol: 25.03.2025 о 14:09
Ок), куди мені-2...Но як же тоді
М?Стамбул був від безпорадності в зіткненні сам на сам після всіх стурбованостей та виражень жалю.
Джонсон привіз напевне з обіцянками надію,яка лягла на родючий грунт спротиву та люті. Ніхто тоді не уточнював про розміри та дозованості допомоги.І тільки поступово стало відображатися в яку гру нам було запропоновано грати.
Хіба це не про те, про що я написала двома словами?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks