Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 165 з 255 ПершаПерша ... 65115155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175215 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5096, показано з 3 281 по 3 300.

Тема: Трамп. Том 2

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    яйца - больное место Яши.

в фильмах этого десятилетия - не меньше.
    тому табак з повсекдення став статусною штукою завдяки ціні
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 061

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    про штати та занепад - самі штати країна загарбана у корінних народів, в занепаді вони зараз чи ні - питання другорядне
    зі свіжаків можна почати з Іраку, Лівії, Афганістану, тому самому Вєтнаму, но вам дійсно відніше ніж самим американцям, які аплодують Ді Венсу коли той каже, що за останні 80 років США ні одної війни не виграли, втративши купу грошей
    ну і саме смешніше, що з таким придихом кажите що ніхто не жалівся на захват США і в той самий час переймаєтесь долею Гренландії, Канади та Панами під США - якесь двужопіє

щодо пласкої землі - вчора Кенеді молодшого заслухали в Конгресі, там багато чого було цікавого - вам буде корисно послухати чи почитати.
    Тоді вже згадаємо, що корінні народи Америки загарбали територію у неандертальців.

Аплодувати політиці ізоляціонізму можна, особливо якщо не думати, до чого це призведе у віддаленій (а в сучасному світі скоріше у ближній) перспективі. "Лузітанія" і Перл-Харбор нібито повинні були б чомусь навчити.
    Викорінювати агресивні диктатури і червону заразу - нізащо не назвав би це програшем.
    Гренландія вже окупована? Поки що не бачу двужопія.

По Кеннеді. Мені простіше зняти ігнор з Душа і насолодитись десь таким же "продуктом". Навзаєм пропоную вам почитати звернення Керолайн Кеннеді до сенаторів
    https://glavcom.ua/world/world-polit...a-1042668.html

фрагмент
    " Боббі живиться відчаєм батьків хворих дітей, вакцинуючи власних дітей і створюючи послідовників, лицемірно відмовляючи інших батьків від вакцинації своїх дітей», – сказала вона."
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Тоді вже згадаємо, що корінні народи Америки загарбали територію у неандертальців.

Аплодувати політиці ізоляціонізму можна, особливо якщо не думати, до чого це призведе у віддаленій (а в сучасному світі скоріше у ближній) перспективі. "Лузітанія" і Перл-Харбор нібито повинні були б чомусь навчити.
    Викорінювати агресивні диктатури і червону заразу - нізащо не назвав би це програшем.
    Гренландія вже окупована? Поки що не бачу двужопія.

По Кеннеді. Мені простіше зняти ігнор з Душа і насолодитись десь таким же "продуктом". Навзаєм пропоную вам почитати звернення Керолайн Кеннеді до сенаторів
    https://glavcom.ua/world/world-polit...a-1042668.html

фрагмент
    " Боббі живиться відчаєм батьків хворих дітей, вакцинуючи власних дітей і створюючи послідовників, лицемірно відмовляючи інших батьків від вакцинації своїх дітей», – сказала вона."
    ну сестра ніяк не може бобі пробачити вихід з демпартії))
    ну і було б цікаво почути підтримку бобі від сестри яка працювала останнні роки на клан обами-клінтон

щодо першого тезісу - винищувати треба, питань нема, але саме деми викормили китай, як ті ж деми викормили імперську японію до перл харбор, ті самі граблі
    до речі і кацапів викормили ціною бочки та пердячого газу - але цього загравання Ви бачити нне бажаєте чомусь.
    щодо так званого ізоляціонізма - Трамп хоче америко зробити великою для того щоб працювати з нею, працювати в ній, бути партнером - стало привелеєм, а не виконувати поліцейськи функції по всьому світу, розтрачуючи на це свій економічний потенціал
    саме тому трампу простіше заключити пакт з цими режимами, вбиваючи їх економічно та концентруючи військові сили та технічну перевагу у себе дома
    Востаннє редагував Subolg: 30.01.2025 о 13:04
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 061

Типово

Одним словом, демократи США виявились всесвітнім Злом, винним у всіх бідах, трагедіях і проблемах планети. І тільки Трамп побачив це,а заодно відкрив очі всьому світу на Істину. І лише він, очевидно ж, зможе це Зло побороти. Отака удача для Америки, знайшлась одна людина на 300+ мільйонів, щасливий випадок.

По Кеннеді: специфічний світогляд цього персонажу говорить сам за себе. Не думаю, що Керолайн щось придумала, лише додала фактажу. До речі, вона йому не сестра, а тітка.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Типово

Самое же веселье не в том , что именно Трамп один и никто кроме него, веселье в том что Трамп УЖЕ был. просто не хотел все это изменить за первый срок. А вот во второй "держите меня семеро"

просто удивляет, на сколько люди склонны ожидать другой результат делая одни и те же действия
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Самое же веселье не в том , что именно Трамп один и никто кроме него, веселье в том что Трамп УЖЕ был. просто не хотел все это изменить за первый срок. А вот во второй "держите меня семеро"

просто удивляет, на сколько люди склонны ожидать другой результат делая одни и те же действия
    Он в прошлый раз топил против тыхтока и хотел его запретить, тк он разъедает мозги детям и плюс пропаганда. В этот раз он понял шо тыхток хорошо помогает на выборах и уже топит против запрета тыхтока. Он нашёл гланое зло для американских дыточок - не тыхток, а операции по смене пола)).

Дописів
    6 955

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис

Я его ни разу не идеализирую, но кучу дерьма он сейчас разрыл огромную. По всему миру народ задумался за мигрантов, за гендерный азарт, за ВОЗ. Кстати, налоги он неслабо снизил уже в первый свой срок.

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    22 009

Типово

Цитата Допис від Javdet Переглянути допис
    Я его ни разу не идеализирую, но кучу дерьма он сейчас разрыл огромную. По всему миру народ задумался за мигрантов, за гендерный азарт, за ВОЗ. Кстати, налоги он неслабо снизил уже в первый свой срок.
    Та бесполезно спорить. В телевизоре сказали шо Трамп зло, значит зло )
    Кстати, я тоже его не идеализирую. Но не ошибается тот кто ничего не делает.
    Байден тому пример. Просидел 4 года ровно на жопе, дремал, а кто Америкой рулил до сих пор непонятно.
    Эти 4 года возможно будут более сложные чем первые 4 года Трампа.
    Без подписи

Типово

Цитата Допис від Javdet Переглянути допис
    Есть такая теория, потвержденная историей патентования телефона. Что те или иные вещи рождаются эвалюционно не благодаря гению изобретателя, а потому что время пришло. Не он, так другой бы всковырнул накопивщиеся противоречия.
    Другой момент, что сколько он успеет на ломать дров в борьбе за минорные, но громкие противоречия. Вот та же история с медициной. Она взялся не за то, что является жирной проблемой, а за то, где хайп медийный. И так же во всем, пока. И лично я не думаю, что он за 4 года чему-то прям научился или осознал, просто поводы для хайпа сменились.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 314

Типово

Трамп це звичайний протестний вибір. Потрібно не його переваги шукати, а недоліки тих, проти кого проголосували.
    ЗІ Змінювати стать дітей до повноліття за рахунок держави... ну не знаю... особисто для мене це дикунство. Не залежно від якихсь там відношень...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Не такий вже і протестний вибір. Майже половина американців проголосувала проти трампа. Протестний це був у нас 73% після афери коломойського із серіалом і подальшим протестним голо-суванням.

Типово

Ктстаи, где-то 100лет назад британская империя, над которой не заходило солнце, стала терять позиции, наработанные за 300 лет. Фунт стерлингов перестал быть главное резервное валютой мира. Ну пережили же британцы это. А по некоторым исследованиям даже жить стали лучше в итоге.
    С херали кто-то думает, что становление Китая крупнейший экомикой это что-то прям новое в мире, чего никогда не было и это можно остановить "в ручную".
    Единственное как это можно остановить, это соединение в союзы с более менее равными населением и единой экономической и монетраной политикой. А тут походу, беда беда.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 685

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Трамп це звичайний протестний вибір. Потрібно не його переваги шукати, а недоліки тих, проти кого проголосували.
    ЗІ Змінювати стать дітей до повноліття за рахунок держави... ну не знаю... особисто для мене це дикунство. Не залежно від якихсь там відношень...
    Повтороно избрался с большим преимуществом? Нет, это не протестный выбор.

Типово

Ну преимущество там не такое уж и большое, но да, это не протестный выбор.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 314

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ну тут у кожного своя точка зору. Не важливо скільки в нього перевага, важливо з чим він йшов на вбори. Й його з цим вибрали... Ну а з чим він йшов на вибори знають всі. А хто забув, то він то ще й на інагурації сказав....

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 685

Типово

Ну ты учти что помнят и первую каденцию и то что было сделано и то что не успели сделать.

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    22 009

Типово

При этом хочу заметить что против Трампа все эти годы велась мощнейшая информационная атака.
    Тем кто не в США тяжело оценить масштабы этой "информационной войны", но это было реально потужно как сейчас модно говорить.
    И тем не менее народ проголосовал за Трампа.
    Без подписи

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 314

Типово

Ну ты учти что помнят и первую каденцию и то что было сделано и то что не успели сделать.
    От тому й не велика перевага. Якби респи висунули іншого й молодшого кандидата, то й перевага була б іншою.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 685

Типово

Да. Мы отсюда многое не видели и не знали.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 685

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    От тому й не велика перевага. Якби респи висунули іншого й молодшого кандидата, то й перевага була б іншою.
    Сомневаюсь. Проиграли бы.

Сторінка 165 з 255 ПершаПерша ... 65115155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175215 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті