| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тоді вже згадаємо, що корінні народи Америки загарбали територію у неандертальців.
Аплодувати політиці ізоляціонізму можна, особливо якщо не думати, до чого це призведе у віддаленій (а в сучасному світі скоріше у ближній) перспективі. "Лузітанія" і Перл-Харбор нібито повинні були б чомусь навчити.
Викорінювати агресивні диктатури і червону заразу - нізащо не назвав би це програшем.
Гренландія вже окупована? Поки що не бачу двужопія.
По Кеннеді. Мені простіше зняти ігнор з Душа і насолодитись десь таким же "продуктом". Навзаєм пропоную вам почитати звернення Керолайн Кеннеді до сенаторів
https://glavcom.ua/world/world-polit...a-1042668.html
фрагмент
" Боббі живиться відчаєм батьків хворих дітей, вакцинуючи власних дітей і створюючи послідовників, лицемірно відмовляючи інших батьків від вакцинації своїх дітей», – сказала вона."
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
ну сестра ніяк не може бобі пробачити вихід з демпартії))
ну і було б цікаво почути підтримку бобі від сестри яка працювала останнні роки на клан обами-клінтон
щодо першого тезісу - винищувати треба, питань нема, але саме деми викормили китай, як ті ж деми викормили імперську японію до перл харбор, ті самі граблі
до речі і кацапів викормили ціною бочки та пердячого газу - але цього загравання Ви бачити нне бажаєте чомусь.
щодо так званого ізоляціонізма - Трамп хоче америко зробити великою для того щоб працювати з нею, працювати в ній, бути партнером - стало привелеєм, а не виконувати поліцейськи функції по всьому світу, розтрачуючи на це свій економічний потенціал
саме тому трампу простіше заключити пакт з цими режимами, вбиваючи їх економічно та концентруючи військові сили та технічну перевагу у себе дома
Востаннє редагував Subolg: 30.01.2025 о 13:04
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Одним словом, демократи США виявились всесвітнім Злом, винним у всіх бідах, трагедіях і проблемах планети. І тільки Трамп побачив це,а заодно відкрив очі всьому світу на Істину. І лише він, очевидно ж, зможе це Зло побороти. Отака удача для Америки, знайшлась одна людина на 300+ мільйонів, щасливий випадок.
По Кеннеді: специфічний світогляд цього персонажу говорить сам за себе. Не думаю, що Керолайн щось придумала, лише додала фактажу. До речі, вона йому не сестра, а тітка.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Самое же веселье не в том , что именно Трамп один и никто кроме него, веселье в том что Трамп УЖЕ был. просто не хотел все это изменить за первый срок. А вот во второй "держите меня семеро"
просто удивляет, на сколько люди склонны ожидать другой результат делая одни и те же действия
Shit or get off the pot!
Он в прошлый раз топил против тыхтока и хотел его запретить, тк он разъедает мозги детям и плюс пропаганда. В этот раз он понял шо тыхток хорошо помогает на выборах и уже топит против запрета тыхтока. Он нашёл гланое зло для американских дыточок - не тыхток, а операции по смене пола)).
Та бесполезно спорить. В телевизоре сказали шо Трамп зло, значит зло )
Кстати, я тоже его не идеализирую. Но не ошибается тот кто ничего не делает.
Байден тому пример. Просидел 4 года ровно на жопе, дремал, а кто Америкой рулил до сих пор непонятно.
Эти 4 года возможно будут более сложные чем первые 4 года Трампа.
Без подписи
Есть такая теория, потвержденная историей патентования телефона. Что те или иные вещи рождаются эвалюционно не благодаря гению изобретателя, а потому что время пришло. Не он, так другой бы всковырнул накопивщиеся противоречия.
Другой момент, что сколько он успеет на ломать дров в борьбе за минорные, но громкие противоречия. Вот та же история с медициной. Она взялся не за то, что является жирной проблемой, а за то, где хайп медийный. И так же во всем, пока. И лично я не думаю, что он за 4 года чему-то прям научился или осознал, просто поводы для хайпа сменились.
Трамп це звичайний протестний вибір. Потрібно не його переваги шукати, а недоліки тих, проти кого проголосували.
ЗІ Змінювати стать дітей до повноліття за рахунок держави... ну не знаю... особисто для мене це дикунство. Не залежно від якихсь там відношень...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не такий вже і протестний вибір. Майже половина американців проголосувала проти трампа. Протестний це був у нас 73% після афери коломойського із серіалом і подальшим протестним голо-суванням.
Ктстаи, где-то 100лет назад британская империя, над которой не заходило солнце, стала терять позиции, наработанные за 300 лет. Фунт стерлингов перестал быть главное резервное валютой мира. Ну пережили же британцы это. А по некоторым исследованиям даже жить стали лучше в итоге.
С херали кто-то думает, что становление Китая крупнейший экомикой это что-то прям новое в мире, чего никогда не было и это можно остановить "в ручную".
Единственное как это можно остановить, это соединение в союзы с более менее равными населением и единой экономической и монетраной политикой. А тут походу, беда беда.
Ну преимущество там не такое уж и большое, но да, это не протестный выбор.
Ну ты учти что помнят и первую каденцию и то что было сделано и то что не успели сделать.
Да. Мы отсюда многое не видели и не знали.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks