| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Недавно выяснил, что народ через Харьков выходит. В разы дешевле. В разы страшнее. Знакомый на машине дорогой туда' назад сьездил
.Семинар что ли какой то?Девушка заплатила за гостиницу, я за еду.
Фу, как некультурно(С) Фрекен Бок
невыдуманные истории
кума второго (мужа кумы)
с астигматизмом в снайперы записали
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
И сколько уже зарубок на прикладе?
Ну астигматизм разный же бывает. В цифрах разный. Что значит не влияет на остроту зрения)?
Это как средняя температура по больнице - может быть острота 100, а может быть крот слепой с -12. Но и там, и там астигматизм.
Я лише кажу що астигматизм не є протипоказом до снайперства. Гострота зору і астигматизм йдуть окремо. Якщо Главриба акцентував увагу саме на астигматизмі, то там немає -12 чи +12.
окей гугл
астигматизм будь-якого виду з різницею рефракції у двох головних меридіанах більше 3,0 дптр = Придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks