видатному танцюристу постійно щось заважає ))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
видатному танцюристу постійно щось заважає ))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Во главе с Соросом, разумеетсяМІ6![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Так чий агент Залужний, бо я заплутався у версіях. Британський чи особисто Порошенка?
І чий тоді Сирський?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
В 2018 році у нас були вибори???
І нічого, що Залужного призначили Головкомом ДО повномасштабного вторгнення.
Як я розумію, у лютому Захід ВІДМОВИВСЯ надавати під Залужного гроші та зброю, тому невтікущий його зняв.
Заважав здавати Україну ху.йлу?
"Не тратьте, куме, сили!"(с) Зестаду немає сенсу це пояснювати - вони вірять лише земарафону.
Єрмака.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Під час повномасштабної війни більше за все збагатіла ЗЕЛЕНА влада, але раб грошей - Порох.Л - логіка.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Ти розкрив нам очі! Тепер все стає на свої місця. Але все ж добре, що хоч не сорося.порошенко раб грошей
А як щодо інших британських агентів, вони працюють за ідею?
Уявляю, як вони ідейно риють тунель від Бомбея до Лондона.
мой хороший товарищ (настоящий американец из Вашингтон Ди Си) мне пишет
There's so much to say about the state of the world, I don't know where to start. A criminal enterprise has taken over the American government,
интересно, какова думка ассимилированных, или пока вообще просто форумчан? чел is overreacting или таки да?
Что Ваш товарищ имел ввиду?
“Банда Трампа” захватила власть? Или что-то в этом роде?
Без подписи
мой товарищ чуть более образован, чтобы банализироваться до "банда Трампа".
я полагаю (не уточнял) что он подразумевает сложившуюся социально-экономическую систему как на федеральном так и на штатовском уровне, где благодаря деменциальной политике демократов стали возможны афёры, схожие с теми, что проводятся в Украине с гос. деньгами.
но - я не утверждаю, а спрашиваю. регуляторно-экономический баланс в Штатах заболел? или мой товарищ бредит? меняж там нет.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks