Так доставать/прятать может не прижиться. Или не прятать?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Или не доставать.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Сразу видно, кому в дестве игрушки ломать запрещали. Вот и игрались с тем что под рукой.
у кого под рукой а у кого и под пахом растет)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Якийсь ти агресивний останнім часом став й не толерантний геть (як наче нік підмінили), я тобі десь на мозоль наступив?
Останній мій донат нещодавно був 10к (розумію не густо, але що зміг в моменті для допомоги конкретній людині), можу й чек показати в лс, а твій який? )))
ЗИ: арифметика дуже проста, дешева розетка муляє око на подвір`ї, це дуже розгрузе й мій час (дитину возити, на кружки, музику, змагання) й основний пробіг на дорогому зараз паливі, рахував в цифрах економія близько 1300-1500 у.е., за півроку. Подивимось по факту як воно буде.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
А як будуть відключення, будеш генератор кормити паливом шоб зарядити електричку? Дійсно, треба на калькуляцию сего экономрасчета взглянуть.
Аааа...Жінці треба працювати дістанційно. Вигода пряма-не треба другого авто.![]()
Объедините уже тему в одну. Была же Коррупция. Зачем вторая на ту же саму тему
Так є таксі. Найми шохфера, ти людина заможня. Буде спокійніше. Мене з вокзалу везла таксістка, ледь не вбила. Хто побачить червоний КІА пикантно з блодинкою-не сідайте до неї.Так як вони водять жінки, то краще найми професіонала.
В блокадном Ленинграде часть населения кушала крыс/кошек/человечину, другая часть вкушала икорочку шоколад коньяк и цитрусовые. Так и сейчас. Худые щуплые - годен в штурмовую роту. Пачка такая шо на фото не помещается - инвалид, меняющий/расширяющий автопарк.
В мире всегда ж есть баланс. Во всех странах при любых (мирное время или военное) раскладах
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Никакой агрессии. Просто не люблю двужопости и "двойных стандартов".
По экономии. Смотрим. Из твоих цифр выходит, что у тебя ежедневный пробег около 80 км. Далековато кружки у ребенка. ))
Ну и в этом уравнении не хватает собственно стоимости самого мероприятия, что бы понять на сколько экономной получается экономия.
Я так понимаю, что экономия на газе принесла свои плоды и ты наэкономил на новый тазик. Или не?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks