Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 108 з 261 ПершаПерша ... 8589899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118158208 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5203, показано з 2 141 по 2 160.

Тема: -=авто-флудилка!!! Том11=-

Дописів
    30 117

Типово

Так доставать/прятать может не прижиться. Или не прятать?

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 055

Типово

Или не доставать.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Типово

Сразу видно, кому в дестве игрушки ломать запрещали. Вот и игрались с тем что под рукой.

Дописів
    33 196

Типово

у кого под рукой а у кого и под пахом растет)
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    у кого под рукой а у кого и под пахом растет)
    Я знал, что по первому вопросу возражений не будет

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 452

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Кому война а кто автивочку подбирает. Бизнес процветает?
    Та он наверняка 10% перед тем задонатит на зсу и чек покажет. А стоп, шо то я перепутал. Чеки мы только с Раса требуем.
    А вообще замечательная идея, что бы экономить на топливе купить новую машину. Или даже не новую, другую.
    Интересно на калькуляцию сего экономрасчета взглянуть.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Ykov Переглянути допис
    Та он наверняка 10% перед тем задонатит на зсу и чек покажет. А стоп, шо то я перепутал. Чеки мы только с Раса требуем.
    А вообще замечательная идея, что бы экономить на топливе купить новую машину. Или даже не новую, другую.
    Интересно на калькуляцию сего экономрасчета взглянуть.
    Якийсь ти агресивний останнім часом став й не толерантний геть (як наче нік підмінили), я тобі десь на мозоль наступив?
    Останній мій донат нещодавно був 10к (розумію не густо, але що зміг в моменті для допомоги конкретній людині), можу й чек показати в лс, а твій який? )))
    ЗИ: арифметика дуже проста, дешева розетка муляє око на подвір`ї, це дуже розгрузе й мій час (дитину возити, на кружки, музику, змагання) й основний пробіг на дорогому зараз паливі, рахував в цифрах економія близько 1300-1500 у.е., за півроку. Подивимось по факту як воно буде.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 428

Типово

А як будуть відключення, будеш генератор кормити паливом шоб зарядити електричку? Дійсно, треба на калькуляцию сего экономрасчета взглянуть.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

А як будуть відключення, будеш генератор кормити паливом шоб зарядити електричку? Дійсно, треба на калькуляцию сего экономрасчета взглянуть.
    Я ж написав, по факту ще воно видно буде та економія, то в теорії. Та й двс авто нікуди не поділась, поки що. Це до весни буде друга в сім`ї автівка для жінки, потім як переживемо цю зиму, буду щось собі на піджоп брати вже.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 428

Типово

Аааа...Жінці треба працювати дістанційно. Вигода пряма-не треба другого авто.

Типово

Объедините уже тему в одну. Была же Коррупция. Зачем вторая на ту же саму тему

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Аааа...Жінці треба працювати дістанційно. Вигода пряма-не треба другого авто.
    Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    це дуже розгрузе й мій час (дитину возити, на кружки, музику, змагання) й основний пробіг на дорогому зараз паливі
    .

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Объедините уже тему в одну. Была же Коррупция. Зачем вторая на ту же саму тему
    давай краще про рецепти пасти/варених яєць? в мене ще є півгодинки, запишу в блокнотик ))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 428

Типово

Так є таксі. Найми шохфера, ти людина заможня. Буде спокійніше. Мене з вокзалу везла таксістка, ледь не вбила. Хто побачить червоний КІА пикантно з блодинкою-не сідайте до неї.Так як вони водять жінки, то краще найми професіонала.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Так є таксі. Найми шохфера, ти людина заможня.
    З наших чигирів, то не економно кожного дня, вся основна туса по дитині, на правому березі.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 605

Типово

Кому война а кто автивочку подбирает. Бизнес процветает?
    В блокадном Ленинграде часть населения кушала крыс/кошек/человечину, другая часть вкушала икорочку шоколад коньяк и цитрусовые. Так и сейчас. Худые щуплые - годен в штурмовую роту. Пачка такая шо на фото не помещается - инвалид, меняющий/расширяющий автопарк.

В мире всегда ж есть баланс. Во всех странах при любых (мирное время или военное) раскладах
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 452

Типово

Якийсь ти агресивний останнім часом став й не толерантний геть (як наче нік підмінили), я тобі десь на мозоль наступив?
    Останній мій донат нещодавно був 10к (розумію не густо, але що зміг в моменті для допомоги конкретній людині), можу й чек показати в лс, а твій який? )))
    ЗИ: арифметика дуже проста, дешева розетка муляє око на подвір`ї, це дуже розгрузе й мій час (дитину возити, на кружки, музику, змагання) й основний пробіг на дорогому зараз паливі, рахував в цифрах економія близько 1300-1500 у.е., за півроку. Подивимось по факту як воно буде.
    Никакой агрессии. Просто не люблю двужопости и "двойных стандартов".
    По экономии. Смотрим. Из твоих цифр выходит, что у тебя ежедневный пробег около 80 км. Далековато кружки у ребенка. ))
    Ну и в этом уравнении не хватает собственно стоимости самого мероприятия, что бы понять на сколько экономной получается экономия.
    Я так понимаю, что экономия на газе принесла свои плоды и ты наэкономил на новый тазик. Или не?

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 605

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Я в телефоне смотрю - если циферки что надо - значит давить не надо.
    Штатная приблуда или что-то докупал/доустанавливал?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Ykov Переглянути допис
    Никакой агрессии. Просто не люблю двужопости и "двойных стандартов".
    По экономии. Смотрим. Из твоих цифр выходит, что у тебя ежедневный пробег около 80 км. Далековато кружки у ребенка. ))
    Ну и в этом уравнении не хватает собственно стоимости самого мероприятия, что бы понять на сколько экономной получается экономия.
    Я так понимаю, что экономия на газе принесла свои плоды и ты наэкономил на новый тазик. Или не?
    Я ж за містом живу, на лівій частині. Ти мабуть цей момент пропустив. Мені тільки туди й назад 50-60 км. + кружки по місту, десь так і виходить +/- кожного дня, крім неділі.
    Наекономив на новий собі й на бу з Нідерландів дружині, ага )) Нічим не займаюсь, тільки економлю.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 428

Типово

З наших чигирів, то не економно кожного дня, вся основна туса по дитині, на правому березі.
    Ну так...я отказался строить дом в Обуховке по этой причине и остался в квартире. Зато все рядом.
    Теперь разве что на греческие острова переехать что ли..

Сторінка 108 з 261 ПершаПерша ... 8589899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118158208 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті