| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Щас будет много всяких вбросов и дезы. Но! Собака лает - караван идёт. А если перевести на наш лад - орки кидают вбросы, а мобилизация поставка оружия и подготовка мобиков на полигонах идёт на всю катушку. Выборы амеровского преза, ещё месяцок-второй и под Новый год контрнаступ широком фронтом до границ 91го. Ото русня и беснуется ибо ничего не сможет нам противопоставить
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
meanwhile in soviet russia
на потужний самит брикс в казани не сильно спешат мировые лидоры.
Есть дела и поважнее, чето не хотят видимо подорвать мировую гегемонию омереки и доллара
который напомню всего лишь бумажка ничем не обеспеченная!
![]()
Востаннє редагував ohdesu: 21.10.2024 о 20:38
это после промывания мозгов и раздачи дешевого шмурдяка от рашки
частотный анализ гандонов, что несут новости из рашки или околораши со статистической лёгкостью определяет говно, которое должно умереть вместе с родителями и детьми.
прямо сейчас.
будь они прокляты, ибо принесли войну и смерть в Украину.
может кому попадалась инфа, сколько ж там этим корейцам-чмобика платят,
рашаконтрактникам сейчас за подписание контракта три лимона(по белгородкой обл.)
а за корейцев ходили слухи, что ну очень сильно дешевше обходятся..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Пивденна Корея уринирует xyйлу и пухлику в рожу и хоче видправити вийська до України
Востаннє редагував ohdesu: 22.10.2024 о 00:18
Я не розумію, як може не викликати блювотіння РАШИСТСЬКЕ лайно, яке жере ця циферна гнида?Перші тижні повномасштабної війни я майже цілодобово сиділа "в тєлєкє", дивилася всі підряд канали. На ВСІХ регулярно показували українських політиків, в тому числі й депутатів (не лише з "ЄС"), які в цей час допомогали теробороні, ЗСУ, звичайним людям тощо. Одні готували і роздавали їжу, інші привозили одяг та взуття, треті діставали броніки, каски тощо, четверті допомогали з евакуацією, п'яті діставали зброю тощо. В той час всі канали показували виключно звіти з фронту, евакуацію та волонтерів, інших сюжетів майже не було. І Порох зі своєю командою КОЖНОГО дня був в різних сюжетах: то разом з Мариною та депутатами з "ЄС" пакували харчі по пакетам та ящикам, щоб потім відправити в різні кінці країни (гуманітарна допомога), то з якоїсь бригади чи підрозділу, в який привіз зброю чи автівки, то з-під Бучі, куди пригнав "Богдани" для евакуації населення, тощо. 90% цих репортажів були в ПРЯМОМУ ефірі, інші - в запису, який було зроблено в ТОЙ САМИЙ день. Кияни легко могли визначити локації, в яких відбувалися зйомки. Про кількість СВІДКІВ того, що Порох тоді був В КИЄВІ і ДОПОМАГАВ, і казати немає сенсу: це СОТНІ людей - від волонтерів та військових і до звичайних людей. І з Зеленським він зустрічався - той тоді збирав лідерів фракцій на нараду, і в парламенті голосував - є купа фото. Купу відео тих часів і зараз можна знайти на Ютубі. Але циферний алкаш відпрацьовує кремлівський гонорар, тому сере на форумі кремлівською брехнею, щоб ще більше дискредитувати й Україну в цілому, і окремо Пороха.
А старі смердючі курки ВІРЯТЬ йому, бо мозку немає, щоб дати собі відповідь на просте питання: якщо Порох вже "збитий льотчик", як стверджує бидло-стадо, чому з кожним днем все більше "правди" про нього по всім говно(к)аналам з'являється? Якщо збитий, то вже давно повинні були втратити до нього інтерес, але ж ні! Може, такі не зовсім збитий? Може, навіть ще більш СИЛЬНИЙ??
Найогидніше те, що цій циферній гниді ДОЗВОЛЯЮТЬ срати тут кремлівщиною!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ще один відпрацьовує кремлівський гонорар. Бо лише кремлівська пропаганда стверджує, що втрата Криму та частини Донбасу відбулася ПІСЛЯ виборів 2014 року, а не до.
Але чомусь бачили там лише Пороха, свідківІєговиТатарова та Малюка за майже три роки так і не знайшлося.
ППКС
+1000000000
"Ні, синку, це фантастика!"(с)Хто-небудь чув, щоб керівництво взяло на себе провину за цей провал?
Дійсно, влада, яка ПІКЛУЄТЬСЯ про власних громадян та НЕСЕ відповідальність за їх долі, в ситуації, коли на кордоні стоїть кілька сотен тисяч озброєного до зубів ворога, радить своїм громадянам, звісно ж, ШАШЛИКИ, а не евакуацію! Саме ТАК і ніяк інакше!
+10000000000000000000
Місяць - ніщо у зрівнянні з 10 роками, протягом яких годують ВАШЕ стадо зеленим бєніним лайном. Хоч би вас вже розірвало від нього.![]()
и шо было, прилет или пво?
первый вообще мощно, рядом совсем..
и сейчас, еще раз где то вдалеке
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
еще один дырынчал,
пытались, но похоже не сбили
Остін вчора привіз пакет на 400 млн який дав Байден ще на сесії ООН))
отак по три рази возять одне і теж)))
а Пентагон вчора з Ізраїлем узгодив пакет ПВО на 5,7 млрд доларів
П-приоритети
хоча мо жна і по іншому
П-"партнери" якщо без мату
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
кто-то верно подметил
Израиль - это внутренний вопрос Штатов
Украина - внешняя политика
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks