| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аа, ти мала на увазі шукати іншого чувака, щоб до нього йти?
Прям переходящее знамя, а не жінка
ПиСи мені тут чужі військові речі привезли на прання. Так мені незвично торкатися труханів іншого чоловіка, а шоб в ліжку за чужий прутень триматися так взагалі не уявляю))
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
тобто коли він тобі каже - ось буде мир поїдемо разом на море, зробимо ремонт - ти така - а в нас тут дощ....
от що кому робити за кордоном мабуть їм там й так ясно ,
чесно кажучі, я про те, що може жінка там випадково зустріла чоловіка й почуття прийшли , який давно не було... + я не казала про родини де він воює, то інше, я про ті , де він тут , а вона там , але чесно кажучі суперечку про чиїсь дії тут вести марно , то інше життя й правила там свої .
Я б точно зустрила)))
Первым делом)))
Покой, красота, тишина, новые впечатления... Да и жить за что-то надо, то есть за счёт кого-то))))))
А прутней я этих повидала, не привыкать, и в браке и без брака )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Балачки про море - то в пользу бєдних.
Я одразу і сказала, всі різні, ситуації різні, багато нюансів.
Але ж то тут, то там починаються розмови які українки підступні, поїхали закордон і кидаються на чоловіків, намагаючись урвати побільше, а горшок покомфорніше (наголошую, про почуття, які ти описала, навіть на думку не спадає нікому з осуджуючих).
Я написала, що незгодна з цим, а засуджуючи хай в свій горшок дивляться.
Ну а якщо про почуття, яке нахлинуло, то який відсоток жінок так влипає? Вона коли знайомиться, не оголошує статус? Якщо ні, то дає ухажору зелене світло розвивати стосунки, а це і є її рішення не чекати.
За себе сказала, що я почекала б. І працювала в напрямку отримання незалежності від будь кого. Раз вже так склалися обставини.
Якщо у чоловіка в Україні все норм, можна не чекати.
чесно кажучі я такого не чула, а от навпаки, що українські жінки дуже приваблюють европейських чоловіків саме поведінкою для створення родини-чула , як там насправді я не знаю, в мене виключно розповіді подруги та знайомих ,
тримати свічку під ліжком чужої жінки й робити суд на нею теж ніколи не буду , бо то не моє діло й не мої вчинки тай стара я вже для такого)))кому я треба в свої 40+++
Верность она ж как бы есть или ее нет, это моральноэмоциональный аспект чистоплотности и у каждого он индивидуальный(((
И не имеет значение далеко ли супруг близко ли, в довольствии или окопе((((
Так и живём, при супругах, а тепла не видно уже несколько лет)))))
Треба спитати у всіх тих жіночок, де вони нових чоловіків/коханців знаходять?). Я 3 роки, як розлучена і ,якби, в дому не сиджу, але досі нікого не маю)))).
))) в с салоні де я робила собі манікюр була дівчина по віям, на початку війни вони виїхаливсі до Польші , ми трохи спілкувались, бо ще до подій 20022 року в розмові виявили, що з одного міста переїхали сюди ( ох, ці донецькі да ))) , так от вона там у Польші зустріла своє кохання , але вона зовсім молоденька - 30 років наче їй, бачила в Інсті що він на Балі їй пропрозицію зробив )) тож мабуть то її доля ))) до речі дівчата по маніку повернулись , бо тут їх чекали хлопці , які вже стали їх чоловіками на це час , а одна й народила донечку ))тож все наче не так трагічно як у коментах десь ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks