Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Опрос этого тома "По заявкам слушателей" и тема его "основана на реальных событиях

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Мене дратують люди, що поїхали з України

1 3,33%
  • Мене дратують люди, що залишились в Україні

2 6,67%
  • Мене дратують люди

11 36,67%
  • Я - сонечко та емоція дратування мені не знайома

7 23,33%
  • Я флудер та сам/а всіх дратую

9 30,00%
Сторінка 130 з 259 ПершаПерша ... 3080120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140180230 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5177, показано з 2 581 по 2 600.

Тема: Перекличка 3

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    а якщо в родині не було скандалів, просто жили разом по звичці, а тут рік не разом .... й прийшло розуміння, що життя може бути іншим ... жінка хоче розірвати шлюб й це її право й вибір ...
    Залежить від багатьох обставин.
    Наприклад, якщо навіть не з почуттів, а по звичці і чоловік зараз в Україні не в дуже гарному становищі, а тим паче якщо воює, я мабуть почекала б щоб ще добивати і з цього боку.
    Отака двужопа

А так то звісно, має право.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Залежить від багатьох обставин.
    Наприклад, якщо навіть не з почуттів, а по звичці і чоловік зараз в Україні не в дуже гарному становищі, а тим паче якщо воює, я мабуть почекала б щоб ще добивати і з цього боку.
    Отака двужопа

А так то звісно, має право.
    обманювати ? ну таке собі , я би звілась на гівно ....... тому й кажу - нам може й краще видно, але чужа родина -чужа родина.....

Дописів
    65 836

Типово

обманювати ? ну таке собі , я би звілась на гівно ....... тому й кажу - нам може й краще видно, але чужа родина -чужа родина.....
    В якому сенсі обманювати? Просто не будувати планів і не обіцяти що а ось після війни ми разом те і те.
    За кордоном роби свою справу - вчись, працюй чи шукай роботу тощо. Потім видно буде.

Дописів
    65 836

Типово

Аа, ти мала на увазі шукати іншого чувака, щоб до нього йти?

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    21 018

Типово

Прям переходящее знамя, а не жінка

ПиСи мені тут чужі військові речі привезли на прання. Так мені незвично торкатися труханів іншого чоловіка, а шоб в ліжку за чужий прутень триматися так взагалі не уявляю))

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

В якому сенсі обманювати? Просто не будувати планів і не обіцяти що а ось після війни ми разом те і те.
    За кордоном роби свою справу - вчись, працюй чи шукай роботу тощо. Потім видно буде.
    тобто коли він тобі каже - ось буде мир поїдемо разом на море, зробимо ремонт - ти така - а в нас тут дощ....

от що кому робити за кордоном мабуть їм там й так ясно ,
    чесно кажучі, я про те, що може жінка там випадково зустріла чоловіка й почуття прийшли , який давно не було... + я не казала про родини де він воює, то інше, я про ті , де він тут , а вона там , але чесно кажучі суперечку про чиїсь дії тут вести марно , то інше життя й правила там свої .

Дописів
    71 464

Типово

Я б точно зустрила)))

Первым делом)))

Покой, красота, тишина, новые впечатления... Да и жить за что-то надо, то есть за счёт кого-то))))))

А прутней я этих повидала, не привыкать, и в браке и без брака )))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    71 464

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Деталь про оборонку кое-что объясняет, но в этом рассказе позитивно ,как минимум то, что эти девушки планируют воссоединяться с мужьями.
    Я бы Тоже потом с удовольствием воссоединилась с "мужями". Пусть следят за майном, кошечкой, собачкой, дачей, девушку могут привести, пусть простирает, приготовит поесть, послушает стенания... )))

Но это все потом. А жить то надо сейчас.....))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    65 836

Типово

тобто коли він тобі каже - ось буде мир поїдемо разом на море, зробимо ремонт - ти така - а в нас тут дощ....

от що кому робити за кордоном мабуть їм там й так ясно ,
    чесно кажучі, я про те, що може жінка там випадково зустріла чоловіка й почуття прийшли , який давно не було... + я не казала про родини де він воює, то інше, я про ті , де він тут , а вона там , але чесно кажучі суперечку про чиїсь дії тут вести марно , то інше життя й правила там свої .
    Балачки про море - то в пользу бєдних.
    Я одразу і сказала, всі різні, ситуації різні, багато нюансів.
    Але ж то тут, то там починаються розмови які українки підступні, поїхали закордон і кидаються на чоловіків, намагаючись урвати побільше, а горшок покомфорніше (наголошую, про почуття, які ти описала, навіть на думку не спадає нікому з осуджуючих).
    Я написала, що незгодна з цим, а засуджуючи хай в свій горшок дивляться.

Ну а якщо про почуття, яке нахлинуло, то який відсоток жінок так влипає? Вона коли знайомиться, не оголошує статус? Якщо ні, то дає ухажору зелене світло розвивати стосунки, а це і є її рішення не чекати.
    За себе сказала, що я почекала б. І працювала в напрямку отримання незалежності від будь кого. Раз вже так склалися обставини.
    Якщо у чоловіка в Україні все норм, можна не чекати.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Балачки про море - то в пользу бєдних.
    Я одразу і сказала, всі різні, ситуації різні, багато нюансів.
    Але ж то тут, то там починаються розмови які українки підступні, поїхали закордон і кидаються на чоловіків, намагаючись урвати побільше, а горшок покомфорніше (наголошую, про почуття, які ти описала, навіть на думку не спадає нікому з осуджуючих).
    Я написала, що незгодна з цим, а засуджуючи хай в свій горшок дивляться.

Ну а якщо про почуття, яке нахлинуло, то який відсоток жінок так влипає? Вона коли знайомиться, не оголошує статус? Якщо ні, то дає ухажору зелене світло розвивати стосунки, а це і є її рішення не чекати.
    За себе сказала, що я почекала б. І працювала в напрямку отримання незалежності від будь кого. Раз вже так склалися обставини.
    Якщо у чоловіка в Україні все норм, можна не чекати.
    чесно кажучі я такого не чула, а от навпаки, що українські жінки дуже приваблюють европейських чоловіків саме поведінкою для створення родини-чула , як там насправді я не знаю, в мене виключно розповіді подруги та знайомих ,
    тримати свічку під ліжком чужої жінки й робити суд на нею теж ніколи не буду , бо то не моє діло й не мої вчинки тай стара я вже для такого)))кому я треба в свої 40+++

Дописів
    71 464

Типово

Верность она ж как бы есть или ее нет, это моральноэмоциональный аспект чистоплотности и у каждого он индивидуальный(((

И не имеет значение далеко ли супруг близко ли, в довольствии или окопе((((

Так и живём, при супругах, а тепла не видно уже несколько лет)))))

Дописів
    65 836

Типово

чесно кажучі я такого не чула, а от навпаки, що українські жінки дуже приваблюють европейських чоловіків саме поведінкою для створення родини-чула , як там насправді я не знаю, в мене виключно розповіді подруги та знайомих ,
    тримати свічку під ліжком чужої жінки й робити суд на нею теж ніколи не буду , бо то не моє діло й не мої вчинки.
    Я з інтернету
    Коменти як почитаєш, жах))

Ми ж просто спілкуємося на тему.
    В мене це питання не болить, але ж як сторонній спостерігач можна й побалакати.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    7 440

Типово

Треба спитати у всіх тих жіночок, де вони нових чоловіків/коханців знаходять?). Я 3 роки, як розлучена і ,якби, в дому не сиджу, але досі нікого не маю)))).

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Я з інтернету
    Коменти як почитаєш, жах))

Ми ж просто спілкуємося на тему.
    В мене це питання не болить, але ж як сторонній спостерігач можна й побалакати.
    в мене зараз більш спілкування про собак, гриби й ще одна тема ( але то поки мовчу ) - а там інші проблеми ).
    а вішати ярлики на людей в нас бажаючих в черзі багато тому телеграм читаю виключно - новини й іноді в чаті міста можу щось написати про відбудову .....

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Клепонька Переглянути допис
    Треба спитати у всіх тих жіночої, де вони нових чоловіків/коханців знаходять?). Я 3 роки як розлучена і якби в дому не сиджу, але досі нікого не маю)))).
    Ну і навіть якщо зустріла, що це за свайби за рік?
    То ж не мізки думають, а гормони.
    За наявності дітей, то глупості.

Да, я вже старенька тьотя!

Звідки Ви
    Дописів
    21 018

Типово

)кому я треба в свої 40+++
    Дивно чути
    От дурна дівка, навіть не думай таку маячню. Головне бути потрібною собі

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Треба спитати у всіх тих жіночок, де вони нових чоловіків/коханців знаходять?). Я 3 роки, як розлучена і ,якби, в дому не сиджу, але досі нікого не маю)))).
    ))) в с салоні де я робила собі манікюр була дівчина по віям, на початку війни вони виїхаливсі до Польші , ми трохи спілкувались, бо ще до подій 20022 року в розмові виявили, що з одного міста переїхали сюди ( ох, ці донецькі да ))) , так от вона там у Польші зустріла своє кохання , але вона зовсім молоденька - 30 років наче їй, бачила в Інсті що він на Балі їй пропрозицію зробив )) тож мабуть то її доля ))) до речі дівчата по маніку повернулись , бо тут їх чекали хлопці , які вже стали їх чоловіками на це час , а одна й народила донечку ))тож все наче не так трагічно як у коментах десь ))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    Дивно чути
    От дурна дівка, навіть не думай таку маячню.
    Головне бути потрібною собі
    Та то я шуткувала в плані КОХАНЦІВ на чужій землі ))може тільки якомусь діду під 80 років )))

Дописів
    71 464

Типово

В интернете)))

Я конечно давно сошла с дистанции, но при стечении обставын, вполне ещё б занялась борьбой за место под солнцем, ой, под херком )))))))

Звідки Ви
    Дописів
    21 018

Типово

може тільки якомусь діду під 80 років )))
    Навчилася ставити питання інакше. Не чі я комусь потрібна, а чи потрібне воно мені))

Сторінка 130 з 259 ПершаПерша ... 3080120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140180230 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті