| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Деталь про оборонку кое-что объясняет, но в этом рассказе позитивно ,как минимум то, что эти девушки планируют воссоединяться с мужьями. Семьи, не взирая на расстояние, не находятся в стадии распада, и это хорошо.
А вот локационные планы могут еще много раз измениться в зависимости от ситуации тут.
Особенно если у них есть дети, причем, не важно девочки или мальчики.
Мені не віриться в те, що прямо поголовно жінки руйнують свої сім'ї. Просто історії про руйнування більш резонансні і тому більш висвічуються.
я більш про офлайн, про колег скажімо так. Бо на на форумі хто зна хто шо думає та написує... іноді людей несе. а в житті вони норм)))
прям з свіжого - дуже патріотична родина(батько правда не живе з родиною), а мати з тих хто казав - роліки з тцк то постанова і іпсо. Зараз дуже швидко вступила сина на магістратуру) хоча раніше ніколи й мови про це не було.
Намагаюся пригадати зі свого кола знайомих в подібній ситуації, одну пригадала і то, там ще до війни вони почали процес руйнування.
в мене в офісі є три чоловіка, жінки+ дітки закордоном, все ок, але знаю теж досить багато випадків коли родина розпалась, особливо коли жінці кажуть повертайся тут нормально, вона не хочу и все , подруга жила рік в Данії, теж коли повернулась казала, що дівчата молоді ( їй 33 роки ) з дітками хто туди поїхав або вже й чоловіки там, або вже знайшли собі там коханців й багато хто подав на розлучення .
я з будинку теж знаю такі випадки , бо одна з перших повернулась й ключі від багатьох квартир були саме в нас, й речі багатьом збирала - вмикаєш відео и ходила по квартирі -мені казали що треба відправляти, ну й жінки є жінки , самі потм розповідали, що в них сталось , або там квартира її й ключи не можно віддавати чоловіку, тільки її батькам наприклад.
пля... тут чоловік наприклад гулбеніть , а українки мляді....... чи чоловіки по два роки без жінки святі чи їм можно бо то потреба ? я вже мовчу коли він сидить тут й кожного разу ниє -повертайся з малим, ну не хоче жінка ризикувати життям дитини... то її вибір .. чесно кажучі я таке не засуджую, в кожного своя правда , а чужа родина то чужа родина ...... звістно інколи сторонній людині все "краще видно"...
Вже наче обговорювали тут.
Часто й густо люди живуть разом, бо їх тримають не добрі почуття, а якісь інші обставини. І одна з них - залежність від чоловіка і відповідно страх перед майбутнім.
Коли жінки поїхати, все проявилося.
Не одобряю у всіх випадках, які можу уявити, але якщо в сім'ї були скандали, насилля, діти це бачать, переймають цей формат і несуть потім у своє доросле життя, тому що іншого вони не бачили. І все оце життя буття таке множиться.
Краще якось цивілізовано розійтися.
Правда з останнім пунктом проблеми, нажаль.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks