Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Опрос этого тома "По заявкам слушателей" и тема его "основана на реальных событиях

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Мене дратують люди, що поїхали з України

1 3,33%
  • Мене дратують люди, що залишились в Україні

2 6,67%
  • Мене дратують люди

11 36,67%
  • Я - сонечко та емоція дратування мені не знайома

7 23,33%
  • Я флудер та сам/а всіх дратую

9 30,00%
Сторінка 129 з 259 ПершаПерша ... 2979119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139179229 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5177, показано з 2 561 по 2 580.

Тема: Перекличка 3

Звідки Ви
    Seattle
    Дописів
    4 185

Типово

Цитата Допис від Korolevishna Переглянути допис
    Не знаю, где писать, тут напишу). Общалась сегодня в телеге с кузиной, которая в Кельне уже 15 лет, писала тут о ней). Так вот рада была услышать, что не все наши женщины с детьми присели на йух у них и в Украину не собираются. Ее соседи из Краматорска вернутся к папе, когда все закончится. Правда, есть деталь), у папы бронь и он на оборонку работает). Похожая история у соседки ее свекров, но там из Одессы девушка, тоже вернется, муж "забронирован". Какие-то совпадения...
    Знаю девушек приехавших с детьми по спец программе защиты украинцев в сша
    Некоторые из них будучи замужем ( муж остался ) вовсю страрабтся выйти замуж за американца
    Всеми силами и варят и гладят и стирают

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    57 074

Типово

Не знаю, где писать, тут напишу). Общалась сегодня в телеге с кузиной, которая в Кельне уже 15 лет, писала тут о ней). Так вот рада была услышать, что не все наши женщины с детьми присели на йух у них и в Украину не собираются. Ее соседи из Краматорска вернутся к папе, когда все закончится. Правда, есть деталь), у папы бронь и он на оборонку работает). Похожая история у соседки ее свекров, но там из Одессы девушка, тоже вернется, муж "забронирован". Какие-то совпадения...
    Деталь про оборонку кое-что объясняет, но в этом рассказе позитивно ,как минимум то, что эти девушки планируют воссоединяться с мужьями. Семьи, не взирая на расстояние, не находятся в стадии распада, и это хорошо.

А вот локационные планы могут еще много раз измениться в зависимости от ситуации тут.
    Особенно если у них есть дети, причем, не важно девочки или мальчики.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Демерджи, Чатырдаг , Чуфут Кале
    ну это легкие маршруты , я туда даже с малым 5 летним ходила, а вот тропа Таракташ или Караби без него, в принципе мне было там не легко тоже, но прошла.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

если Краматорск будет целый , но динамика неутешительная, квартира моих знакомых в хлам разбита и это где-то в центре , мне говорят, что сейчас там очень все печально....

Дописів
    65 836

Типово

Мені не віриться в те, що прямо поголовно жінки руйнують свої сім'ї. Просто історії про руйнування більш резонансні і тому більш висвічуються.

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    А це про кого?
    Тикніть, будь ласка, пальцем.
    В нас тут це норм
    я більш про офлайн, про колег скажімо так. Бо на на форумі хто зна хто шо думає та написує... іноді людей несе. а в житті вони норм)))
    прям з свіжого - дуже патріотична родина(батько правда не живе з родиною), а мати з тих хто казав - роліки з тцк то постанова і іпсо. Зараз дуже швидко вступила сина на магістратуру) хоча раніше ніколи й мови про це не було.

Дописів
    65 836

Типово

Намагаюся пригадати зі свого кола знайомих в подібній ситуації, одну пригадала і то, там ще до війни вони почали процес руйнування.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Natalya З. Переглянути допис
    я більш про офлайн, про колег скажімо так. Бо на на форумі хто зна хто шо думає та написує... іноді людей несе. а в житті вони норм)))
    прям з свіжого - дуже патріотична родина(батько правда не живе з родиною), а мати з тих хто казав - роліки з тцк то постанова і іпсо. Зараз дуже швидко вступила сина на магістратуру) хоча раніше ніколи й мови про це не було.
    Оце тобі, і не попліткуєш)))

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

Намагаюся пригадати зі свого кола знайомих в подібній ситуації, одну пригадала і то, там ще до війни вони почали процес руйнування.
    де тонко там і рветься. це ще ковід довів...

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Мені не віриться в те, що прямо поголовно жінки руйнують свої сім'ї. Просто історії про руйнування більш резонансні і тому більш висвічуються.
    в мене в офісі є три чоловіка, жінки+ дітки закордоном, все ок, але знаю теж досить багато випадків коли родина розпалась, особливо коли жінці кажуть повертайся тут нормально, вона не хочу и все , подруга жила рік в Данії, теж коли повернулась казала, що дівчата молоді ( їй 33 роки ) з дітками хто туди поїхав або вже й чоловіки там, або вже знайшли собі там коханців й багато хто подав на розлучення .

я з будинку теж знаю такі випадки , бо одна з перших повернулась й ключі від багатьох квартир були саме в нас, й речі багатьом збирала - вмикаєш відео и ходила по квартирі -мені казали що треба відправляти, ну й жінки є жінки , самі потм розповідали, що в них сталось , або там квартира її й ключи не можно віддавати чоловіку, тільки її батькам наприклад.

Дописів
    65 836

Типово

де тонко там і рветься. це ще ковід довів...
    І це непогано, я вважаю.
    Якщо тонко.
    Життя одне, на чистовичок не перепишеш.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    в мене в офісі є три чоловіка, жінки+ дітки закордоном, все ок, але знаю теж досить багато випадків коли родина розпалась, особливо коли жінці кажуть повертайся тут нормально, вона не хочу и все , подруга жила рік в Данії, теж коли повернулась казала, що дівчата молоді ( їй 33 роки ) з дітками хто туди поїхав або вже й чоловіки там, або вже знайшли собі там коханців й багато хто подав на розлучення .
    Ну от, люди різні. А то розносять оцю історію що українки всі як одна меркантильні мляді.
    Я проти))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

й що ? мати повинна казати сину йди воювати ? я такого своєму сину ніколи не скажу таке .... якщо сам вирішив то інше питання .

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Ну от, люди різні. А то розносять оцю історію що українки всі як одна меркантильні мляді.
    Я проти))
    пля... тут чоловік наприклад гулбеніть , а українки мляді....... чи чоловіки по два роки без жінки святі чи їм можно бо то потреба ? я вже мовчу коли він сидить тут й кожного разу ниє -повертайся з малим, ну не хоче жінка ризикувати життям дитини... то її вибір .. чесно кажучі я таке не засуджую, в кожного своя правда , а чужа родина то чужа родина ...... звістно інколи сторонній людині все "краще видно"...

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

й що ? мати повинна казати сину йди воювати ? я такого своєму сину ніколи не скажу таке .... якщо сам вирішив то інше питання .
    мать не должна изначально посылать воевать чужих сыновей. если посылает, то тогда добро пожаловать и своего. Так понятнее??)) вы не уловили мою мысль. или как обычно не читали.

Дописів
    65 836

Типово

Вже наче обговорювали тут.
    Часто й густо люди живуть разом, бо їх тримають не добрі почуття, а якісь інші обставини. І одна з них - залежність від чоловіка і відповідно страх перед майбутнім.
    Коли жінки поїхати, все проявилося.
    Не одобряю у всіх випадках, які можу уявити, але якщо в сім'ї були скандали, насилля, діти це бачать, переймають цей формат і несуть потім у своє доросле життя, тому що іншого вони не бачили. І все оце життя буття таке множиться.
    Краще якось цивілізовано розійтися.
    Правда з останнім пунктом проблеми, нажаль.

Дописів
    65 836

Типово

Там мова про то, що її патріотичні заклики всіх відправити якби повинні бути підкріплені діями.
    Якщо ти не скажеш своєму, то мабуть і не бігаєш не кричиш відправити чужих дітей.
    Тут про труси і хрестик))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

мать не должна изначально посылать воевать чужих сыновей. если посылает, то тогда добро пожаловать и своего. Так понятнее??)) вы не уловили мою мысль. или как обычно не читали.
    не уловила, а что посылала она да чужих ?
    я не смогла сделать вывод из слов - мать из тех, кто говорила, что все ролики ТЦК - постановочные - она посылала всех других на фронт, сорри, я так вуалировать не умею, чаще пишу более ясно .
    Востаннє редагував Eльфа: 10.10.2024 о 11:08

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

Там мова про то, що її патріотичні заклики всіх відправити якби повинні бути підкріплені діями.
    Якщо ти не скажеш своєму, то мабуть і не бігаєш не кричиш відправити чужих дітей.
    Тут про труси і хрестик))
    саме так! дякую

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Вже наче обговорювали тут.
    Часто й густо люди живуть разом, бо їх тримають не добрі почуття, а якісь інші обставини. І одна з них - залежність від чоловіка і відповідно страх перед майбутнім.
    Коли жінки поїхати, все проявилося.
    Не одобряю у всіх випадках, які можу уявити, але якщо в сім'ї були скандали, насилля, діти це бачать, переймають цей формат і несуть потім у своє доросле життя, тому що іншого вони не бачили. І все оце життя буття таке множиться.
    Краще якось цивілізовано розійтися.
    Правда з останнім пунктом проблеми, нажаль.
    а якщо в родині не було скандалів, просто жили разом по звичці, а тут рік не разом .... й прийшло розуміння, що життя може бути іншим ... жінка хоче розірвати шлюб й це її право й вибір ...

Сторінка 129 з 259 ПершаПерша ... 2979119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139179229 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті