мсек доказала, что в стране бедных нет
а сколько налички ходит...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мсек доказала, что в стране бедных нет
а сколько налички ходит...
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Я так и определяю. Стоит у нас на Левобережном-3 на троллейбусной остановке с клетчатой сумкой в убитой одёжке - прыдатный. Паркуется возле спортклуба (сын у меня бегает на тренировки, отвожу/встречаю) на Ауди с шильдиком "S Line" и идёт в качалку - болеет чем-то и по результатам ВЛК нэпрыдатный
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Не украли, а перераспределили
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
(с) Ром Пономаренко.Бійці 187-го батальйону 123-ї бригади ТрО самовільно покинули позиції на Донбасі та прибули аж в Миколаївську область, де влаштували мітинг, «щоб звернути увагу на недостатню підготовку та нестачу озброєння для участі в бойових діях». Кажуть, нема кулеметів, тому нема з чим воювати. В свою чергу командування ТРО запевнило, що бригада забезпечена озброєнням. І я чомусь думаю, що дійсно так і є. Інша справа, що озброєння може бути втрачене з-за некомпетентних дій командування та особового складу даного батальйону, але то вже інше питання.
...
В нормальній армії цей заколот мав би бути швидко придушений, з жорсткими і показовими покараннями для зачинщиків. Тому зараз всі уважно спостерігають за розвитком подій. Якщо бунтівникам все зійде з рук, то це відкриє греблю, і процес розвалу армії буде запущено.
Чисто интересно, о какой "нормальной армии" идет речь - об американской, китайской ... или ... да нет, быть того не может !!
шахед летел
дом дрожал
бабах делал
доброй, 6лядь, ноченьки
Я папрасю...
Не миньетчицы, а консультантши!
Ну и у нас же не Америка,чтоб с обкончаным плятьем"" по судам таскали как Моника,кого-то там.) так шо плятство в рабочем кабинете,не повод не быть президентом.)
Другое дело,шо из него генерал свадебный слепленный из... Из чего могли ,из того и слепили. И такой же будет ( нидайбох) президент. Ему в качестве верховного всю дорогу ,как танцору собственные яйца,все время " работать не давали". То же будет ( опять же - нидайбох) в президентах.
Шановна Янь! Буквально вчора-позавчора Ви робили зауваження alexmk82 за образу військових. Його вислови обурювали Вас не стільки як модератора, скільки як українку/патріотку/волонтерку/родичку військових, які зараз на нулі. Ваша реакція на його гидоту була природньою і я її повністю розділяю. Але я жодного разу не бачила, щоб така реакція у Вас була по відношенню до висерів цієї істоти у бік військових і Залужного. Я так розумію, що її образи Ви вважаєте справедливими? Їй можна в них лайно жбурляти? "Етадругоє"?Ще раз акцентую увагу на тому, що зараз я звертаюся до Вас НЕ як до модератора, а саме як до українки/патріотки/волонтерки. Мені здається, позиція "тут іграєм, тут нє іграєм, тут рибу заворачівалі" в питанні ставлення до українських військових недоречна. ІМХО
Востаннє редагував Дейнерис: 06.10.2024 о 00:19
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Що наказали - те й несе. Фублі самі собою не заробляться.
Навіть не сумнівайтеся! Більш того: накажуть гавкати в бік членограя - БУДЕ це робити. Правда, за ДУЖЕ великі гроші: Майорка дорогий курорт, як Ви знаєте.тебе потом из сырника сделают козла отпущения будешь такое же нести про него
Як влучно сказали!у тебя вместо головы телевизор чтоли ?Але знак питання тут зайвий.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ой.
тут таким алексосмітам потурають
на фоні яких антуріум виглядає червоною калиною
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks