| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это да
Постер с именем бывшего президента показывать вверх ногами
Да, я знаю что я умнее ))
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
у певицы ротом Paloma Faith есть альбом с замечательным названием - Do you want the truth or something beautiful?
Ю Єс оф Єй, разумеется, другая. но аналогии с землёй арвмовиробетованной кишат.
максимальное количество дебилов выберут дебила.
ийех раз, исчо раз, исчо многа многа, многу раз.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
(с) старий Генріесли Тхьеу постигнет та же судьба, что и Зьема, то народы мира узнают, что быть врагом Америки может быть опасно, но быть другом Америки фатально
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну як там один з пунктів "мира від Трампа" - " США "выйдут" из войны в Украине, если я стану президентом.....мы отдали уже за 3 года миллиарды".... але це було й так зрозуміло, що нічого іншого він й не може пропонувати...
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"перемовини " для нас теж дуже перспективні , враховуючі, що рашка в такому випадку жодної компенсації за пошкодження в Україні не буде винна , про втрату территорії навіть нагадувати не буду...
стосовно "воювати " за нас - а мені здається , що ця війна в нас це їх війна , вже промовчу про " воювати вони " поки тут вбивають тільки нас, як цивільних так й військових, а США +++ їх тільки висловлюють свою струбованність , з 2022 року -закрити небо - ні, далі - надати право бити по рашці - ні, бо нема обгрунтовання на тому...дійсно - Харків, Запорозіжжя зараз -ну таке ..це ж дуже далеко від США або Брюсселя ....
хто на нулі - мають мабуть свою точку зору, я в цьому сенсі чула, але тут писати не буду....
а й да...вибачте, але я ніколи не зможу повірити , що США щось десь робе безкоштовно..... просто ми того не знаємо.... на заводі в Пенсільванії, як приклад, люди теж задарма працюють .... дуже сумніваюсь..
Вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Ось що вони роблять, — Трамп про Росію
этот сломался
несите другого
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Трамп не встретится с Зеленским в США. Об этом сообщает агентство Associated Press (https://apnews.com/) со ссылкой на источник в окружении республиканца
Так, але можно продовжити тоді так - Крим й всі окуповані частини назавжди відійдут до рашки , але буде щось типу Північного Кипру....НАТО й вся лабуда про безспеку в світі , тут дякуємо рашці, стає виключно рекламним слогоном.
// я не вірю, що нема метода подіяти на рашку , але мабуть той метод не треба , бо він не дає тій стороні мати свої інтереси ( й мова тут зовсім не про нашу країну).
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Спикер Палаты представителей Майк Джонсон заявил, что не уверен, что сможет встретиться с президентом Владимиром Зеленским в Вашингтоне 26 сентября, потому что планы Конгресса изменились....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks