Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 556 з 622 ПершаПерша ... 56456506546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566606 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 11 101 по 11 120.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 768

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    Ага
    Но не шыбко умные
    Ну не все же такие как ты...))))
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Это да
    Постер с именем бывшего президента показывать вверх ногами

Да, я знаю что я умнее ))
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 069

Типово

у певицы ротом Paloma Faith есть альбом с замечательным названием - Do you want the truth or something beautiful?
    Ю Єс оф Єй, разумеется, другая. но аналогии с землёй арвмовиробетованной кишат.
    максимальное количество дебилов выберут дебила.
    ийех раз, исчо раз, исчо многа многа, многу раз.

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

если Тхьеу постигнет та же судьба, что и Зьема, то народы мира узнают, что быть врагом Америки может быть опасно, но быть другом Америки фатально
    (с) старий Генрі
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Ну як там один з пунктів "мира від Трампа" - " США "выйдут" из войны в Украине, если я стану президентом.....мы отдали уже за 3 года миллиарды".... але це було й так зрозуміло, що нічого іншого він й не може пропонувати...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    Ну як там один з пунктів "мира від Трампа" - " США "выйдут" из войны в Украине, если я стану президентом.....мы отдали уже за 3 года миллиарды".... але це було й так зрозуміло, що нічого іншого він й не може пропонувати...
    там ще було про перемовини, но теж таке - вірно?
    а насправді, вм сподівались, що США будуть за нас воювати, чи фінансувати нашу війну яка коштує близько 100 млрд дол на рік? серьйозно?
    чи озабоченність партнерів та підтримка на словах сильно гріє хлопців в окопі?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    там ще було про перемовини, но теж таке - вірно?
    а насправді, вм сподівались, що США будуть за нас воювати, чи фінансувати нашу війну яка коштує близько 100 млрд дол на рік? серьйозно?
    чи озабоченність партнерів та підтримка на словах сильно гріє хлопців в окопі?
    "перемовини " для нас теж дуже перспективні , враховуючі, що рашка в такому випадку жодної компенсації за пошкодження в Україні не буде винна , про втрату территорії навіть нагадувати не буду...
    стосовно "воювати " за нас - а мені здається , що ця війна в нас це їх війна , вже промовчу про " воювати вони " поки тут вбивають тільки нас, як цивільних так й військових, а США +++ їх тільки висловлюють свою струбованність , з 2022 року -закрити небо - ні, далі - надати право бити по рашці - ні, бо нема обгрунтовання на тому...дійсно - Харків, Запорозіжжя зараз -ну таке ..це ж дуже далеко від США або Брюсселя ....
    хто на нулі - мають мабуть свою точку зору, я в цьому сенсі чула, але тут писати не буду....

а й да...вибачте, але я ніколи не зможу повірити , що США щось десь робе безкоштовно..... просто ми того не знаємо.... на заводі в Пенсільванії, як приклад, люди теж задарма працюють .... дуже сумніваюсь..

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

"перемовини " для нас теж дуже перспективні , враховуючі, що рашка в такому випадку жодної компенсації за пошкодження в Україні не буде винна , про втрату территорії навіть нагадувати не буду...
    стосовно "воювати " за нас - а мені здається , що ця війна в нас це їх війна , вже промовчу про " воювати вони " поки тут вбивають тільки нас, як цивільних так й військових, а США +++ їх тільки висловлюють свою струбованність , з 2022 року -закрити небо - ні, далі - надати право бити по рашці - ні, бо нема обгрунтовання на тому...дійсно - Харків, Запорозіжжя зараз -ну таке ..це ж дуже далеко від США або Брюсселя ....
    хто на нулі - мають мабуть свою точку зору, я в цьому сенсі чула, але тут писати не буду....

а й да...вибачте, але я ніколи не зможу повірити , що США щось десь робе безкоштовно..... просто ми того не знаємо.... на заводі в Пенсільванії, як приклад, люди теж задарма працюють .... дуже сумніваюсь..
    Ельфа, в нас не вистачило розуму не вляпатись в чужу війну, в нас не вистачило розуму зупинитися (до речі двічи), тому і війна у нас в домівках а не в Пенсильванії

Дописів
    33 169

Типово

Вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Ось що вони роблять, — Трамп про Росію

этот сломался
    несите другого
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Трамп не встретится с Зеленским в США. Об этом сообщает агентство Associated Press (https://apnews.com/) со ссылкой на источник в окружении республиканца

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Ельфа, в нас не вистачило розуму не вляпатись в чужу війну, в нас не вистачило розуму зупинитися (до речі двічи), тому і війна у нас в домівках а не в Пенсильванії
    Так, але можно продовжити тоді так - Крим й всі окуповані частини назавжди відійдут до рашки , але буде щось типу Північного Кипру....НАТО й вся лабуда про безспеку в світі , тут дякуємо рашці, стає виключно рекламним слогоном.

// я не вірю, що нема метода подіяти на рашку , але мабуть той метод не треба , бо він не дає тій стороні мати свої інтереси ( й мова тут зовсім не про нашу країну).

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Трамп не встретится с Зеленским в США. Об этом сообщает агентство Associated Press (https://apnews.com/) со ссылкой на источник в окружении республиканца
    Зеленський не зустрівся з Трампом відвідуючи США - як легко словами зміст поміняти

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Зеленський не зустрівся з Трампом відвідуючи США - як легко словами зміст поміняти
    він ще там

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

а результат, по итогу, поменялся..?
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    33 169

Типово

ну я читал в новостях что такой встречи даже в плане не было (у Трампа)
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 053

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    Вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Ось що вони роблять, — Трамп про Росію

этот сломался
    несите другого
    А то это было изначально не понятно

Дето встречалось про план трампап
    "Я позвоню одному и другому и скажу "договаривайтесь...а то уже пздц кокойта"

Охенный план. Планище.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Спикер Палаты представителей Майк Джонсон заявил, что не уверен, что сможет встретиться с президентом Владимиром Зеленским в Вашингтоне 26 сентября, потому что планы Конгресса изменились....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    ну я читал в новостях что такой встречи даже в плане не было (у Трампа)
    Скасування зустрічі пов’язане з обуренням республіканців через візит Зеленського до Пенсильванії, важливого штату для виборів президента США. Республіканці сприймають цю поїздку як підтримку кандидатки від демократів Камали Гарріс.

Сторінка 556 з 622 ПершаПерша ... 56456506546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566606 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті