| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как это может, не может - должны, в обязательном порядке.
вообще не понимаю, как это план победы Украины и обговаривать без украинцев,
та еще и с буржуями сомнительными,
а если там зрада зрадная.. условия кабальные.. еще и со сдачей территорий..
какими то договорняками-мутняками попахивает,
или всем уже на все пох..
Востаннє редагував Alexs: 19.09.2024 о 16:04
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ну не зовсім так
США зараз виторговують у Ірану не вступ у війну з Ізраілем, замість того щоб вісь зла ломати зараз, укріплючи її учасників - гарні союзники?
У респів ще до 2020 було велике бажання розїбашити Іран і вирішити всі питання з їх проксі, хамас хезболой та хусітами
про війну в Україні вони кажуть, що потрібно завершувати це, бо відтягує ресурс від протистояння в АТР, який вони вважають базовим
до нас нікому нема діла крім нас, але є велике але - війна без перемвин за участю США та кацапів не закінчиться
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Вована стало заносити, потрох старий кінь, знайомий з диппротоколом.
Та я маю дуже великий сумнів, що з сивочолим гетьманом хтось про щось крім погоди розмовляв
ЗІ. як намене справа в іншому - поляки проксі США, а Сікорський саме з тусні соросні, гадаю США не дуже задоволені ні Курськом, ні ударами по обєктаї ЯО, ні розтяжкою про цілі на території кацапії, ні про перемовини через посередніцтво глобального півдня
до речі Моді їде до трампа
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Конкретно один пункт назови из обещаний Трампа что он не выполнил.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В детали мира от Трампа не полезу, тем более что его еще нет. Думаю он без нас разберется, как установить мир. Мне важно, что будет мир при Трампе. Какой будет мир? Главное, что мир будет при Трампе, при Камале - нет. Возможно будет много недовольных условиями мира. Это понятно. Оказывается война может быть выгодной для многих. Войны нет - и выгоды для них нет. Это да.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks