| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну і не "шо".
Я десь писала,що обстрілів не буде? Навпаки,я писала,що від кацапів можна очікувати чого завгодно.
Акцент був на білоруське джерело,яке посилається на умовного " військового ЗСУ" .
З таким же успіхом вони могли отримати інформацію від кацапів,з якими ( я впевнена) тісно співпрацюють. Така собі контрольована опозиція.
як моя. Зрозуміло). Час ще є, і на побудову майбутньго, і на радікальні зміни.
Особливо якщо дитина вже знає, чого хоче та в яку отрасль буде йти. Батькі вже можуть щось собі планувати на всі випадки життя.
Моя не знає. Усвыдомлює цей факт і сама від нього засмучується. А я і взагалі не знаю, що мені планувати...
Хочет окончательно добить малый бизнес в Украине, который пытался быть независимым от поставок монстров торговли в Украине - оптовиков. Конечно цель благая - наполнение бюджета. Я подскажу Гетманцеву где брать деньги для бюджета, причем ни копейки, а сотни миллиардов. Попробуй бороться с таким явлением, как обналичка. Через эту обналичку протекают триллионы гривен ежегодно, причем все годы незалежности, и все мимо бюджета. Вот где деньги искать надо, товарищ Гетманцев.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Есть 3 варианта (я о глобальном, не только о Гетманцеве): 1-остановят войну откроют граници начнёт работать Конституция и перестанут мучить людей (я правда слабо представляю как это реализовать, но я и не правительство, там есть кому думать). Тогда есть вероятность что в будущем через несколько десятилетий мы доберёмся до уровня 2022 года. 2-продолжать выходить на кордоны 91го сжигая в топке сотни тысяч жизней а другие сотни тысяч (парни 16и-17и летние с мамами) будут выезжать чтобы не сгореть в полыхающем пожаре войны. Тогда боюсь прогнозировать когда страна восстановиться. 3-прилетят инопланетяне (Трампушка) и всё закончат за 24 часа/24 дня/24 месяца. Оно ж такое, сегодня пуйло ходит, а завтра тромб оторвался случайно
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks