| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Це не війна добра зі злом. Так дійсно, Росія не мала вторгатися, але Україна має багато проблем, вона корупційна»
Про це заявив кандидат у віце-президенти США від республіканської партії.
За його словами словами, ідеальний план миру Трампа заключаєтсья у тому, щоб Україна відмовилася від членства НАТО, ЄС, прийняла повний нейтралітет та віддала Росії захоплені території.
Також Венс додав, що відновленням нашої країни має займатися тільки Європа, про Росію відмовився коментувати.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
а як тобі варіант коли США просто самоусунуться від нашої війни (адже їх стратегія націлена на АТР з часів Обами і протистоянню Китаю, а Харіс "моя донька" зі слів Мішель), що буде? ти можеш уявити? кацапня все українське тут похороне на віки, а тпо хатах таких як ми з тобою будуть ходити з скринами цбого форуму
просто трохи думати треба наперед, а якщо Іран таки йобне (а він йобне) по Ізраілю, а якщо Ізраіль таки зайде (а Бібі дуже хоче зацти) в Ліван, Тайвань, Філіпіни, Африка - до нас буде штатам?
На силове вирішення нашого питання штати просрали час, не надав нам необхідної зброї, розмазав санкції, які стали таке собі, не переформатували ООЕ, не протягли рішення по введенню сюди військ. Якщо б потрібна реакція світу та допомога Ж7 була з перших днів, бідон міг би заслужено казати, що він закінчив війну, спас Україну та розгромив росію, а так він просто пздбл а члі партії пздблів
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мені здається то не про зраду.
А про відсутність суттєво гарних новин і зростаючу присутнісь негарних. Саме і.
На фронті,в бюджеті, в законодавчому полі, у відношенні партнерів (є бажанні взяти це слово у лапки), поведінці влади тощо.
Ми ж не блажені, відірвані від реалій, щоб не бачити, не аналізувати та не пропускати через себе все що відбувається.
Навіть при бажанні відморозитися від обставин та сконцентруватися на умовному побуті та школі, все одно вилазить. Бо там теж все пропитано проблемами сьогодення.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Те психопаты-диктаторы должны почувствовать силу. Кто тут №1. А иначе катастрофа цивилизации.
Экс-главе Днепропетровской ОВА Резниченко и ещё нескольким бывшим чиновникам администрации сообщили о подозрении в хищении более 286 млн грн на ремонте дорог
Глобус, ну ёлки, лучше в гугл-переводчике делать перевод![]()
Мене теж вгоняє. І я теж в роздумах. Але не так радікально поки що).
Знаєте, якщо у дитини є можливість жити з обома батьками у "власному домі-на влісній землі",а не в приймах, це теж багато коштує. Не завжди і не для всіх,звісно, але чогось же вона захотіла повернутися?
Вона не поодинока, доречі. Знаю тих, хто повернувся і дуже цьому радіє. Знаю і тих, хто там, мріє повернутися, але мати /батько/ батькі вирішили інакше.
Нічого не зіпсовано, і все можна змінити. І думка дитини, доречі, теж може змінитися. Їй десь 14, так?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks