Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Яку модерації ви бачите вірною щодо нових користувачів в розділі

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Бан одразу та назавжди

1 3,33%
  • Почекати поки людина розкриється. Бан після першого порушення назавжди

10 33,33%
  • Як до будь якого постійного учасника форуму

19 63,33%
Сторінка 48 з 319 ПершаПерша ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6370, показано з 941 по 960.

Тема: Гурток шляхетних патріотів

Дописів
    70 993

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Международная политика она времена непредсказуемая когда наступают непростые времена.
    Пока мужчин призывного возраста из Украины не просят покинуть страны ЕС и вернуться на Родину, но нет гарантий что так будет всегда, особенно, если президентом станет ....Камала. Война при Харрис - президенте продолжится на годы.
    Понятно(((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    33 249

Типово

Международная политика она времена непредсказуемая когда наступают непростые времена.
    Пока мужчин призывного возраста из Украины не просят покинуть страны ЕС и вернуться на Родину, но нет гарантий что так будет всегда, особенно, если президентом станет ....Камала. Война при Харрис - президенте продолжится на годы.
    «Це не війна добра зі злом. Так дійсно, Росія не мала вторгатися, але Україна має багато проблем, вона корупційна»
    Про це заявив кандидат у віце-президенти США від республіканської партії.
    За його словами словами, ідеальний план миру Трампа заключаєтсья у тому, щоб Україна відмовилася від членства НАТО, ЄС, прийняла повний нейтралітет та віддала Росії захоплені території.
    Також Венс додав, що відновленням нашої країни має займатися тільки Європа, про Росію відмовився коментувати.
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 777

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Есть ещё одна весомая статья расходов. Пенсии. Надеюсь до нашего ПОТУЖНОГО дойдёт что нет смысла спонсировать "старе сало" и он это безобразие прекратит.
    Конечно надо уменьшить пенсии судьям на порядок и приравнять их хотя бы к.....шахтерам по пенсиям.. Тут я с вами согласен.))))
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 777

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    «Це не війна добра зі злом. Так дійсно, Росія не мала вторгатися, але Україна має багато проблем, вона корупційна»
    За його словами словами, ідеальний план миру Трампа заключаєтсья у тому, щоб Україна відмовилася від членства НАТО, ЄС, прийняла повний нейтралітет та віддала Росії захоплені території.
    Також Венс додав, що відновленням нашої країни має займатися тільки Європа, про Росію відмовився коментувати.
    Такой план Зе и компании не нужен....точно не нужен.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Янь, Сміт ні до чого
    я е пишу що пропала сіль, чи не буде світла, чи ще щось що бачу
    нажаль ми вже десь біля фіналу, тому я пишу, чи копипастю лише системні новини, складання яких дає бачення завтрішнього дня, до якого треба бути готовим - нажаль попереду сплошне нажаль
    телемарафон зробив одну, найбільш шкідливу штуку, надав надію на перемогу Росії, на те що ми в травні будемо пити кофе в ялті, а наш прапор буде майорити над труною пуйла, і дуже багато людей в це хотять вірити і вірять, а тепер влада стала заручником того що в суспільство треба кидати потужні перемоги, але ж вони там не дурні і все розуміють. а привести 50+% тих що "на Митіщі" до думки про перемовини (які фіксують сьогодення, потребують компроміси і таке інше) можна лише через стрес і біль - ми десь в цій точці
    дуже погано, що світ не такий яким ми його бажали бачити (чи як нам розповідали партнери чи їх адепти), але є те що є, є імперії, є інтереси, є бабло - а демократія лише простирадло для прикриття первобутнього ікапіталізму і імперіалізму.
    Тому нам треба усвідомлювати наслідки всього цього і як казав наш геній -нам (треба) своє робити(с)
    Тут я з тобою згодна.
    Теж не підтримую ідеалізацію більш ніж пореготати для розрядки.
    Але вважаю, що до фіналу нам ще далеко
    Багато поганого.
    Але і не мало зроблено. Доброго.
    Друге не треба обезцвнювати. Це шкодить нам усім.
    Так, їбашемо своє далі)
    А нам з тобою своє робити (с)

Збір теплих "подарунків". Деталі у приват

Дописів
    33 249

Типово

Такой план Зе и компании не нужен....точно не нужен.
    он и большинству украинцев не нужен
    для справки

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

а як тобі варіант коли США просто самоусунуться від нашої війни (адже їх стратегія націлена на АТР з часів Обами і протистоянню Китаю, а Харіс "моя донька" зі слів Мішель), що буде? ти можеш уявити? кацапня все українське тут похороне на віки, а тпо хатах таких як ми з тобою будуть ходити з скринами цбого форуму
    просто трохи думати треба наперед, а якщо Іран таки йобне (а він йобне) по Ізраілю, а якщо Ізраіль таки зайде (а Бібі дуже хоче зацти) в Ліван, Тайвань, Філіпіни, Африка - до нас буде штатам?
    На силове вирішення нашого питання штати просрали час, не надав нам необхідної зброї, розмазав санкції, які стали таке собі, не переформатували ООЕ, не протягли рішення по введенню сюди військ. Якщо б потрібна реакція світу та допомога Ж7 була з перших днів, бідон міг би заслужено казати, що він закінчив війну, спас Україну та розгромив росію, а так він просто пздбл а члі партії пздблів
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    33 249

Типово

а як тобі варіант коли США просто самоусунуться від нашої війни
    и дала понять всем психопатам-диктаторам что просто так безнаказанно можно отбирать чужие территории?
    ні, це фантастика
    в єтом плане я оптимист

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Але концентрація лише на зраді - так собі шлях.
    Мені здається то не про зраду.
    А про відсутність суттєво гарних новин і зростаючу присутнісь негарних. Саме і.
    На фронті,в бюджеті, в законодавчому полі, у відношенні партнерів (є бажанні взяти це слово у лапки), поведінці влади тощо.

Ми ж не блажені, відірвані від реалій, щоб не бачити, не аналізувати та не пропускати через себе все що відбувається.

Навіть при бажанні відморозитися від обставин та сконцентруватися на умовному побуті та школі, все одно вилазить. Бо там теж все пропитано проблемами сьогодення.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

и дала понять всем психопатам-диктаторам что просто так безнаказанно можно отбирать чужие территории?
    ні, це фантастика
    в єтом плане я оптимист
    та ні, звісно не дасть зрозуміти, ротом послідовників нуланд буде кричати що це ганьба, накладуть нікчемні санкції і продовжать торгувати, як бкло після Грузії 2008го і України 2014 року
    булож?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Не. Ну беларусское СМИ точно ж имеет свой источник в ВСУ...
    И главное фамилия основателя такая ...созвучная - путило.
    ну шо ?
    Через складну безпекову ситуацію у парках Дніпра скасували розважальні заходи, заплановані на 14-15 вересня до Дня міста, повідомили у профільному департаменті.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 485

Типово

Те психопаты-диктаторы должны почувствовать силу. Кто тут №1. А иначе катастрофа цивилизации.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Мені здається то не про зраду.
    А про відсутність суттєво гарних новин і зростаючу присутнісь негарних. Саме і.
    На фронті,в бюджеті, в законодавчому полі, у відношенні партнерів (є бажанні взяти це слово у лапки), поведінці влади тощо.

Ми ж не блажені, відірвані від реалій, щоб не бачити, не аналізувати та не пропускати через себе все що відбувається.

Навіть при бажанні відморозитися від обставин та сконцентруватися на умовному побуті та школі, все одно вилазить. Бо там теж все пропитано проблемами сьогодення.
    Дуже так, в прошлому році моя молодша донька повернулась з Німетчини додому, бо проукраїнське дитя хоче тут навчатися, жити, бачить майбутнє. А цей весь навколішній пздць мене вгоняє в сумнів, може я був егоістом, що не вмовив її залишитися там та строти своє майбутнє там?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Экс-главе Днепропетровской ОВА Резниченко и ещё нескольким бывшим чиновникам администрации сообщили о подозрении в хищении более 286 млн грн на ремонте дорог

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 485

Типово

Это первый раз что ли?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Это первый раз что ли?
    кажуть що останній
    закриють

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 297

Типово

Глобус, ну ёлки, лучше в гугл-переводчике делать перевод

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Есть ещё одна весомая статья расходов. Пенсии. Надеюсь до нашего ПОТУЖНОГО дойдёт что нет смысла спонсировать "старе сало" и он это безобразие прекратит.
    Прекратить выплаты пенсий - это прекратить оплату существенной части коммунальных и товаров в магазинах. Оно же просто перераспределяется в случае маленьких пенсий и зарплат

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

Дуже так, в прошлому році моя молодша донька повернулась з Німетчини додому, бо проукраїнське дитя хоче тут навчатися, жити, бачить майбутнє. А цей весь навколішній пздць мене вгоняє в сумнів, може я був егоістом, що не вмовив її залишитися там та строти своє майбутнє там?
    Мене теж вгоняє. І я теж в роздумах. Але не так радікально поки що).

Знаєте, якщо у дитини є можливість жити з обома батьками у "власному домі-на влісній землі",а не в приймах, це теж багато коштує. Не завжди і не для всіх,звісно, але чогось же вона захотіла повернутися?
    Вона не поодинока, доречі. Знаю тих, хто повернувся і дуже цьому радіє. Знаю і тих, хто там, мріє повернутися, але мати /батько/ батькі вирішили інакше.

Нічого не зіпсовано, і все можна змінити. І думка дитини, доречі, теж може змінитися. Їй десь 14, так?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Мене теж вгоняє. І я теж в роздумах. Але не так радікально поки що).

Знаєте, якщо у дитини є можливість жити з обома батьками у "власному домі-на влісній землі",а не в приймах, це теж багато коштує. Не завжди і не для всіх,звісно, але чогось же вона захотіла повернутися?

Нічого не зіпсовано, і все можна змінити. І думка дитини, доречі, теж може змінитися. Їй десь 14, так?
    так 15й рік

Сторінка 48 з 319 ПершаПерша ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті