Тут сегодня опять сходка пенсов?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тут сегодня опять сходка пенсов?
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Нє ну можливо Шахеди то китайські, але виробляє їх Іран. Й поставляє в Росію теж. Та й балістика вже почала до нас прилітати північнокорейська. Вже Генштаб її навіть в звіти включає, хоча я достоменно не знаю. Можливо до цього ту балитику в Корею й Росія поставила.
ЗІ Захід ні з ким воювати не хоче.... Це не новина. Більш того ху.йло саме не це й поставив...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Странно, свет по плану в 10 часов не выключили. Слава нашим энергетикам!!!!
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Від початку мова йшла про перші хвилини чи годину після прильоту, ні?
До чого ДСНС. Ви, або будь-який пересічний має обладунки і досвід роботи по демонтажу завалів? Може оцінити загрозу наявності вибухівки, яка не спрацювала (напр., касетні БЧ)? Практику роботи з механізмами (крани і др.)?
Переповнившись бажанням допомоги, можна елементарно потрапити під падаючий з верхніх поверхів предмет, і поповнити число інвалідів в кращому випадку.
Якщо попросять - інша справа. Проте потреба настає зазвичай згодом.
Загалом же здається, ви порівнюєте реальну ситуацію і якесь ідеальне суспільство у вакуумі. Добре, у нас не такі люди; а десь вони інакші? Наведете приклад?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
смотрите на всех экранах страны..
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
пздц...ну не может пересичный червяк без культа личности, без кумира...глянуть бы, кто финансировал эту зализную xуйню
Ну а чего вы сразу так вот. Как только говориш, что приобрел условные экофло или генчик, так сразу в жирдяи записуют или ноют, что ненадо давать дорогостоящие советы, не всем это по карману. Хотя когда я Так сказала, ляпнуть не успела, меня скопом тут отправили на три работы)))))
Также про панели солнечные. Про отьезд в теплые страны. Да даже в теме оптоволокно кто-то не знает как будут у него провода выглядит прилично и где размещены.
Шурик както писал - в него туристический лихтарик. Вам мало?)))
Я не за шурика пишусь, мне пофигу, но разговоров, в кого что есть тут масса и все все знают, кто да чем собирается греться. Лично я писала, что все теплые верхние вещи по-прежнему храню и ватные одеяла. Все это одену укроюсь и буду лежать )))))
Поэтому действительно, это личное дело каждого и его кошелька. Советы в профильных темах есть что у кого и как он этим керует))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
так
Мова йшла про певну ситуацію, певне місто та певне місце в певний час.До чого ДСНС. Ви, або будь-який пересічний має обладунки і досвід роботи по демонтажу завалів?
Ні до чого там ані дснс, ані обладунки за демонтажем(с).
Чи вам обов'язко від противного ? Чи потеоретизирувати ? Ок,ваше право, але без мене.
Якісь фантазії...Я никого не порівнюю. Вибачте, я не можу ані пояснити, ані спростувати те, чого я не писала.Загалом же здається, ви порівнюєте реальну ситуацію і якесь ідеальне суспільство у вакуумі. Добре, у нас не такі люди; а десь вони інакші? Наведете приклад?
Якщо це все заради того, щоб отримати мій дозвіл знімати на самартфон чуже горе, то хто я така щоб вам забороняти? Знімайте.
У всех разные инстинкты. Кто-то ринется помогать не смотря на угрозу, кто то сьепется, кто-то будет наблюдать.
До момента потрапляння в подобные, не дай бог ситуации, об этом сам человек скорее всего ничего не знает, о своих способностях . Мало того, потом, если он человек разумный, оценивает свои действия и что они принесли, ситуации и самому себе. Пользу или вред.
Так же есть правило если в критической ситуации в окружении есть медик или врач или медсестра, они обязаны оказать помощь, обязаны. Полицейский, военный. Даже если они не на работе. Не оказание ими помощи подсудное для них дело.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks