Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 325 з 362 ПершаПерша ... 225275315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7230, показано з 6 481 по 6 500.

Тема: Загальне флудільне

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 712

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Так его ж сняли несколько месяцев назад и послом назначили куда-то как Зализного
    Аа, понятно. А я то думаю "такой мужик видный, здоровый, наверняка где-то уже заряды к гаубице подносит". Ну послом оно тоже не мёд. Но, как когда-то давно говорил мне один человечек, занимающий мелкую начальственную должность в одном хозяйстве "який карандаш не важкий, і руку викручує коли довго пишеш, но всьо равно легший чим лопата"
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Аа, понятно. А я то думаю "такой мужик видный, здоровый, наверняка где-то уже заряды к гаубице подносит". Ну послом оно тоже не мёд. Но, как когда-то давно говорил мне один человечек, занимающий мелкую начальственную должность в одном хозяйстве "який карандаш не важкий, і руку викручує коли довго пишеш, но всьо равно легший чим лопата"
    Ну здоровый внешне не значит здоровый и выносливый для работы физической. Или например если много пи3дит человек и умничает, то это не означает что он умный, (как алкаш например), а скорее наоборот.

Дописів
    71 164

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    У меня был знакомый он ехал через весь город чтобы купить сырки Машенька на 2 грн дешевле чем под домом.
    Ггггг

Если пенсионер да на общественном, то и норм)))

А если на авто....))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    71 164

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Так давно известно что за буржуйками будущее. Или утеплять дачный домик, ставить там приличную печку с грубой и закупаться дровами. Не будущей зимой пригодиться так зимой 2025/2026го
    25 седня сказали уже на днепропетровшину вполне пойдут, весной

Так что посмотрим кто где будет греться ....
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дописів
    33 712

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    25 седня сказали уже на днепропетровшину вполне пойдут, весной
    Я на стопятьсот процентов уверен что Сырский знает что делает
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 524

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Вибачаюсь. А дружину хто буде гріти?
    То вже не Ваші проблеми.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 056

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Коли одні тягають людей та допомагають разгрібати, а інші просто стоять та це знімають? Сподіваюсь, що це іронія.

.
    А якби не знімали, питань було б менше?
    Співчуваючих і просто роззяв завжди буде вдосталь. Катастрофи, секс, кримінал - найбільш популярні теми в житті і мистецтві. Щодо допомоги, ДСНС наполегливо радить не проявляти ентузіазм в таких випадках. І це правильно, бо кожною справою повинні займатись фахівці, а не оце все.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 279

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ти шо вже як діареіс видаєш свої фантазії за реальність?
    Та хоч не бреше, як ти.
    Антуриум, відповіді в тебе не має, є лише відмазка.
    Вперше чи що? Міг би вже й звикнути.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 609

Типово

На якому рівні? Особисто для себе в мене є варіанти рішень. Й не одне. На рівні системи, я навіть якщо б хотів, нічого вирішити не можу. А я якщо, чесно й не хочу. Як можна вирішувати проблему з людьми які її не усвідомлюють. А тих хто усвідомлює називають пи.здострадальці...
    Ну так якого хріна ти тоді тут пі3дострадаєш,якщо вирішувати ( і навіть запропонувати хоч якесь рішення) не хочеш ,а на рівні системи не можеш?
    Кому всрались твої пі3достраданія про майбутні " замерзлі трупи на вулицях міст" якщо ти навіть не маєш пропозицій,як їх зігріти?
    Таке враження,що тебе Сміт покусав з його " голодними ковідними бунтами".

Дописів
    56 609

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Та хоч не бреше, як ти.

Вперше чи що? Міг би вже й звикнути.
    Діарейна,від'єбись.
    Я тебе не чіпаю. Але якщо хочеш,потявкай ще і підемо разом в бан.

Доречі , світло вимкнули на пів години пізніше графіка і ввімкнули на 20 хвилин раніше.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 279

Типово

Діарейна,від'єбись.
    Тобто тобі МОЖНА до всіх дойобуватися, а до тебе ні-ні?
    Я тебе не чіпаю.
    Пля, буває хоча б пів години на тиждень, коли ти НЕ БРЕШЕШ??? Оце що таке:
    Ти шо вже як діареіс видаєш свої фантазії за реальність?
    ??? Чи ти зараз будеш брехати, що то НЕ МІЙ понівечений нік ти згадувала в своєму висері? При тому, що на той час мене навіть на форумі не було. Сто разів вже тобі казала і ще раз повторю: ПОЧНИ З СЕБЕ!!!
    Але якщо хочеш,потявкай ще і підемо разом в бан.
    Якщо форум бодай кілька днів відпочине від твого лайна та брехні, я згодна бути забаненою разом із тобою. Все одно в мене зараз роботи стільки, що дим з вух йде, і з'являтися тут зможу хіба що пізньої ночі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 279

Типово

Пам'ятаєте, пару тижнів тому циферний кремлебот та смердюча птахоферма в черговий раз вивалювали тони лайна на Пороха через те, що продукція "Рошен" начебто продається в Курській області? Хтось в інтернеті виставив відео, що наші військові начебто знайшли в одному з магазинів цукерки "Рошен": https://www.youtube.com/watch?v=Y5stxuwxtrk Пам'ятаєте, як тут купа пір'їв разом із алкашнею на кизяк виходили, запевняючи, що Порох ПОСТАЧАЄ паРаші свої цукерки? Жодного ДОКАЗУ цього вони, звісно, не навели, як і завжди, а лише лайном жбурлялися. В тому числі й через те відео. А була б там хоч крихта розуму та грам совісті, вони УВАЖНО переглянули б те відео і побачили б, що то лише ВІТРИНА з написом "Roshen", а цукерки на ній - фабрики "РОТ ФРОНТ":

Але навіщо ж намагатися розібратися? Навіщо надавати докази? Набагто ж простіше тупо ОБІСРАТИ без приводу. Але все частіше - самих себе.

Р.S. Те, що військові виклали БРЕХЛИВЕ відео, окрема тема: це ще більш огидно, ніж ті кремлеботи, про яких я вище писала.

Дописів
    2 804

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Що саме ви хотіли цим сказати? Не дуже вас розумію. Мені не потрібно згадувати, бо я не забувала((.
    Як відключали світло в Харкові у кінці лютого та березні цього року, і як тиждень тому?
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 279

Типово

Наступ на Курськ був розпочатий 6 серпня. Відтоді втрачені: Іванівка, Сергіївка, Желанне, Орлівка, Журавка, Миколаївка, Комишівка, Новожеланне, Завітне, Птиче, Новогродівка, Мемрик, Калинове. І це тільки на Покровському напрямку.
    Аби все це побачити, достатьно преглянути мапу на DeepState.
    Уповільнили? Брехати навіщо?

Дописів
    56 609

Типово

https://t.me/RBC_ua_news/109225
    Для диванних страдальців " зливають Донбас".
    Цікаво,скільки б ви в тому пеклі протрималися. Всі разом.
    Десять місяців вили про " шоу Бахмут" і про те що треба берегти людей. А тепер методичка змінилася і вже людей берегти не треба?
    Таки прочитала. Цікавий список сіл. Про інші не скажу,а от в Журавках бувати доводилось. Році в 2005 там було 13 хат. Навряд чи зараз було більше.
    Востаннє редагував Антуриум: 02.09.2024 о 05:49

Дописів
    26 185

Типово

Ну якщо для вас 2 через 7 то працює, ну тоді я пас. В мене трішки інше уявлення про працює. Лише повторюсь, за такими графіками взимку містам мільйонникам просто жопа. Вони просто не виживуть.
    все просто - или выживут или нет...если будут графики или нет...через полгода узнаем

фото Тбилиси из девяностых сам найдешь...там где закопченные девятиэтажки с трубами буржуек из каждого окна...выжили как то

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 542

Типово

Зачэм из 90-ых, В Батуми до сих пор это еще есть.

Дописів
    71 164

Типово

Киевчата , шо вы там?

Звідки Ви
    Дописів
    33 712

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Зачэм из 90-ых, В Батуми до сих пор это еще есть.
    В 2019м в Кракове уже почти не было смога, помог Закон 2013 года по запрету печек дров угля

ЗЫ: ми в середины 90х в селі газ не виключали, варили животним їжу, купился хто скільки хоче (в ванну вода текла безлимитно) и прочее. Совок очень разбаловал людей. Такие блага надо запретить.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 275

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    все просто - или выживут или нет...если будут графики или нет...через полгода узнаем

фото Тбилиси из девяностых сам найдешь...там где закопченные девятиэтажки с трубами буржуек из каждого окна...выжили как то
    Скільки там людей за цей час з Грузії виїхало?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Сторінка 325 з 362 ПершаПерша ... 225275315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті