| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так я ж тобі вже писав, що тобі потрібно поцікавитись за що зняли (знімають) того директора.
ЗІ відповіді в тебе не має, є лише відмазка. Ну таке собі. Ні як не відміняє того, що ти можешь вчадіти від того, що сусід алкаш буде грітися газом. Й це ще лайт версія проблеми. Газ він ще й вибухає... А те що будут ще красавцьі які будут грітися дровами в квартирах я краще помовчу, але вони будут....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ти ба яке наслирлеве.
Ще й "тикає" наче добрі знайомі.
Самостійно свої шмарклі розгребайТе.
В мене руці зайняті.
Що саме ви хотіли цим сказати? Не дуже вас розумію. Мені не потрібно згадувати, бо я не забувала((.
Щодо начебто працюючої енергосистеми. Як вона може бути працюючою, якщо вона розбита та поневічена?
Навіщо її назівати працюючою, щоби що?
Угу. Але як?Енергосистема незважаючи на дефіцит потужності та численні руйнування, спричинені неодноразовими масованими обстрілами працює.
Тоді треба уточнювати :працююча, але зовсім не так, як треба)).
Востаннє редагував ~ Электра ~: 01.09.2024 о 23:20
І ніжне таке)
Ой, всьо!
Тихої нам всім!
Не перевбивайтесь раніше часу. Там всім "вангують" шось страшне але не сьогодні![]()
https://t.me/RBC_ua_news/109329
Оце я і називаю - система працює.
Але бажаючі піЗдострадальці вже постраждали про відключення на невідомо скільки часу ".
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Господа, а где пропал с медиапростору Данилов? Вроде такой влиятельный крутой чувак (это жеж он говорил "я в середині лютого одягнув військову форму щоб орки зрозуміли що ми їх чекаємо"?). Переживаю не пропал ли он без вести штурмуя какую-то посадку в КНР
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks