| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нет, не отримаємо. Ибо войны сейчас управляемые. Есть пупы земли (они двигают стрелки на карте), есть ресурс (что под КАБами сидит/FPV лбом отбивает (недавно видос был прикольный как орку в лобешник прилетел дрон)). Если где-то нарушается баланс - значит на том направлении идёт подкрепление техникой/ресурсом/пойлом (во время второй мировой войны солдатам бормотуху давали).
Востаннє редагував alexmk82: 26.08.2024 о 15:43
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Та які пів року?)
Тут палало регулярно, а ви все пропустили.
Тому вам і здається, що зараз "жах-жах"![]()
Ну из него хотели сделать типа как такого «народного» военного. дерьмак решил шо это смешно и нравится людям и послал скабейчук его раскручивать. Зачем показываеть азовцев или нормальных военных у нас нарид любит всякое гамно типа этого паровознюка. Но оно не сильно взлетело и проект закрыли. Теперь нашли какую-то соску в сша и будут в нее вкладываться. Может каким-то лохам понравится.
Це з іншого ресурсу... не форум...Ви можете мені пояснити, що із вашим настроєм (в деяких)? От що вас так сильно турбує? Я вже так заєбався від цього ниття з ночі в коментарях, такого дуже давно не було, щоб прям була масована атака душнілами.
При чому це навіть під тими постами, де немає нічого окрім гумору.
Напишіть, що трапилось, а інші нехай вам допоможуть та підтримають.
Ви якщо так будете реагувати буквально на кожне слово, то так і головою йобнутись можна. А мені та моїм хлопцям це модерувати та копатись в цьому лайні з ваших поганих емоцій.![]()
ЗІ ні в який світовий уряд я не вірю....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Может кого-то "остудит" факт, что жирдяйский Печерск, Киев с 13-00 без электричества .
Жирдяи себе уже давно генераторы купили на дом такие как в атб и в xyй не дуют
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks