| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Втома є у всіх, ну чи буде, і не лише в Україні. Війна це не нормальний стан суспільства, хто б що нам не казав. Просто проявляється воно по різному... в когось "все пропало" в когось "капітуляція на будь яких умовах" в когось "тікати світ за очі" й т.д. й т.п. залежить від багатьох факторів. Головні на мою думку то виховання, освіта й досвід....
ЗІ Сміт тут не один такий. От так от відразу я можу легко ще двох назвати, але не буду...їх й так всі знають...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Дерьмак розкручуе нову инстасоску вместо скабейчук на гроши «потняків податків» (с) як додаток до єдиного гамнафона :
Востаннє редагував ohdesu: 26.08.2024 о 14:45
це не втома , а образ життя -ниття на все - враження, що тільки у нього нема світла, води, війна й інше , а всі інші сидять у повному шоколоді, чесно кажучі я бачила такий типаж раніше , воно виглядає на фоні жінок, які не плакали навіть й не скиглилі , що нема води, світла, холодно й далі по тексту скиглі, як якась недолуга -мамкіна квіточка .... я би ще зрозуміла як би йому років 20 було, а там за 60++.
Тут кожен вибирає для себе. Хтось виїжджає і будує нове життя, хтось з Донецька евакуювався в Покровськ і зараз знову в евакуацію потрібно збиратися, хтось ждун і з приходом окупаційних військ продовжить кувати бабло працюючи в окупаційній адміністраціїї (в Херсоні багацько було таких хитровжарених), хтось втопиться в Тисі чи отримає кулю в потилицю від прикордонника. Хтось піде добровольцем і буде святкувати перемогу сковирюючи гусеницями Абрамсу бруківку на Червоній площі і т.д.
Але ситуцація коли ти їм на екіп/їжу/електроніку кибаєш бабло, а вони кажуть "ми тобі коліна постріляємо" - це зашквар.
P.S.: як в тому віршику "каждый вибирает для себя, женщину, религию, дорогу". Як, наприклад, у виборі з бабою. Хтось вибирає худеньку, хтось середню, а хтось таку де для того щоб мокре місце знайти - потрібно в борошні викачати
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Кожен обирає для себе. Думати головою чи дупою.
Фу. Аж руки помити срочна треба.
От я погрози в приват пішли)
Мої ж ви зайки.
зи: в мене карма заговорьонна, раптом що - не по силам смертним
зи.зи: бажаючим мати свого карманного модератора - до Адміна.
Дорого, больно, все як забажаєте)
хтось обирає дмитрука
а він такий: світ мене ловив і не спіймав
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
От коли таких буде багато, дуже багато, фахівців не вистачить. То ми отримаємо соціальний вибух. А війни закінчуються не лише переговорами й капітуляціями, а й соціальними вибухами... Найвідоміший приклад Перша світова...
ЗІ судячи з погроз модератору в особисті, таких тут раніше срачів таки не було, ну або я про них не знаю....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks