Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 257 з 362 ПершаПерша ... 157207247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267307357 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7230, показано з 5 121 по 5 140.

Тема: Загальне флудільне

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    .. ми на самому ділі робимо все по лекалам ***ла, саме головне, надати якимось антиконстуційним чи протизаконним законом чомусь інший статус
    і загнати ситуацію в глухий юридичний кут, а поки будуть усувати напіздячене попилити та полілити
    это да, тоже предполагал, что главное успеть - попилить бабло, имущество и землю,
    а потом хоть потоп, типа война все спишет..

и уже ж было, уже проходили,
    сразу ломали-запрещали, потом партийные ходили пасочки святить,
    типа никогда такого не было, и вот опять..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Шмигаль закликав Міноборони роз’яснити працівникам ТЦК, що знімати водіїв рейсових автобусів — неприпустимо
    Шмигаль, ты кто такой? Давай, до свидания, там свой бизнес...бабосы крутятся, Васыли в бусы мутятся

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    это да, тоже предполагал, что главное успеть - попилить бабло, имущество и землю,
    а потом хоть потоп, типа война все спишет..

и уже ж было, уже проходили,
    сразу ломали-запрещали, потом партийные ходили пасочки святить,
    типа никогда такого не было, и вот опять..))
    я не прихожанин якоїсь церкви, мені все одно - може тому смотрю на це з тз КУ, а не емоційно
    зрадниками попами повинно займатись СБУ, а кому коли святити паски та по якому календарю - то вже таке
    до речі, читав що ніби то основна масса приходів може перейти до Київського патріархату (шах і мат Епіфаній)))
    ще читав, що нарешті сам Епіфаній нібито не виписався з різних синоїдальних реєстрів, в тому числі і УПЦ
    для мене це просто весело і показово
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис

Т.е. у нас отделена, да. Государство не велит нам выполнять нормы какой-то отдельно взятой религии и за нарушение религиозных норм мы не несем наказание административное или уголовное.
    в Конституции там нету про государственную, или не государственную религию,
    там про любую,
    но у нас почему то одну разделили на две, и теперь одна правильная другая не правильная, одну разрешают, другую запрещают,
    что мешало изначально их объединить, ну или если не хотят, и там есть подозрительные элементы - депопировать, декоммунизировать, и пусть будут две..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    26 019

Типово

... наші цернковну утварь пиздять
    головне Щурікам подобається
    писать можно что угодно -у каждого есть родственники/друзья и не очень сейчас на фронте. я не готов признать что близкие мне люди могут грабить церкви русские. они в принципе грабить не могут. Если ты готов каждый плевок в близких тебе людей принимать за правду - это грустно. даже можно мародерами при встрече называть.

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

я не прихожанин якоїсь церкви, мені все одно - може тому смотрю на це з тз КУ, а не емоційно
    зрадниками попами повинно займатись СБУ..
    стопудово, и возможно не надо было тогда всех этих запретов, делений, на правильных, не правильных,
    но - это ж люди, и должны заниматься людьми,
    а как же - бабло, имущество, земля..
    короче, парадокс на парадоксе, парадоксом погоняет..))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Дивлюсь тут когось уже зовсім понесло. Ну... Ну...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    писать можно что угодно -у каждого есть родственники/друзья и не очень сейчас на фронте. я не готов признать что близкие мне люди могут грабить церкви русские. они в принципе грабить не могут. Если ты готов каждый плевок в близких тебе людей принимать за правду - это грустно. даже можно мародерами при встрече называть.
    є важкі теми
    я лише своїїми словами переповів статтю з волл стрит жорнал
    чому повірив, просто зайди в любий ломбард і запитай скільки буде здати панель 50+дюймів, саундбар, телефон чи що інше - здивуєшься
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    2 788

Типово

что-то зачастили с новостями по атомкам..
    ---

"Запорожская АЭС снова оказалась на грани блэкаута - 22 августа из-за российских обстрелов произошло повреждение внешней воздушной линии,
    через которую станция получала питание от украинской энергосистемы для обеспечения собственных нужд.

В пресс-службе "Энергоатома" отметили, что сейчас ЗАЭС соединена с украинской энергосистемой только одной линией электропередачи ВЛ-750кВ "Днепровская".
    В случае ее повреждения возникнет аварийная ситуация из-за потери внешнего питания насосов, охлаждающих активные зоны реакторов и бассейны выдержки топлива ЗАЭС."

--

плюс непонятно, почему это Украина должна обеспечивать захваченную оккупантами станцию,
    давно надо отрезать, типа - самим не хватает, а орки пусть там разбираются..
    Именно про это я вчера и писал. Ну а почему именно мы должны обеспечивать ЗАЭС - так надо, подробности писать не буду, но надо.
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Еще и здесь напишу. Более-менее нормально этот закон проанализировали на "Цензоре" в блогах.
    Так вот. Никто не запрещает никакую церковь. Ликвидирован, как юридическое лицо, может быть только конкретный приход в том случае, если священнослужитель не докажет разрыв административных связей с РПЦ. Ликвидировать все почти 12 тысяч приходов - просто нереальная задача.
    Куда денутся разорвавшие связь с РПЦ? Да пойдут под крыло любой церкви. Некоторые приходы уже ведут переговоры с Румынской православной церковью.

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Именно про это я вчера и писал. Ну а почему именно мы должны обеспечивать ЗАЭС - так надо, подробности писать не буду, но надо.
    ну если надо - то значит надо,
    оккупанты приходят и уходят, а электричество надо всегда, да..

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Транзит российской нефти в ЕС через украинскую часть нефтепровода «Дружба» увеличился вдвое в июле 2024 г. до 1,09 млн т, несмотря на заявления Венгрии и Словакии об остановке поставок сырья «Лукойла».

По сравнению с июнем объемы транзита российской нефти выросли вдвое: с 0,54 млн т до 1,09 млн т. В июле объемы транзита составляли 35,2 т в сутки, а в августе – 33,3 т в сутки. Пока не известно, каким компаниям принадлежит нефть, транспортируемая через Украину в Европу.

Основная часть нефти в июле была транспортирована в Венгрию – 0,43 млн т, что на 8% меньше, чем в июне. Поставки нефти в Словакию выросли в пять раз — до 0,34 млн т. Кроме того, в Чехию было транспортировано 0,32 млн т нефти, в то время как в июне транзит в Чехию отсутствовал.

Всего за семь месяцев 2024 г. Украина транспортировала в Европу около 6,23 млн т российской нефти. Сырье поставляется в три страны: Венгрии (2,84 млн т или 46% всех поставок), Словакии (1,92 млн т, или 31%) и Чехии (1,46 млн т, или 23%).

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Ликвидирован, как юридическое лицо, может быть только конкретный приход в том случае, если священнослужитель не докажет разрыв административных связей с РПЦ.
    Презумпция невиновности на паузе?
    Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 517

Типово

Так, але Держава напряму втручається в релігійні питання висуваючи умови існування того чи іншого культу.
    Вона і в податкові питання церкви втручається,і в кримінальні.І навіть перебудову історичних пам'яток забороняє. Доколє))?

Вона не в религійні питання втручається, на мій погляд. Хіба у нас заборонили христіянство чи його окрему гілку православіє?
    Заборонили культ? Ні, культ не заборонили. Заборонили організайійно-правову форму окремого підпорядкування.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Еще и здесь напишу. Более-менее нормально этот закон проанализировали на "Цензоре" в блогах.
    Так вот. Никто не запрещает никакую церковь. Ликвидирован, как юридическое лицо, может быть только конкретный приход в том случае, если священнослужитель не докажет разрыв административных связей с РПЦ. Ликвидировать все почти 12 тысяч приходов - просто нереальная задача.
    Куда денутся разорвавшие связь с РПЦ? Да пойдут под крыло любой церкви. Некоторые приходы уже ведут переговоры с Румынской православной церковью.
    призумпція винности?)))
    про окремі приходи в Законі нема ні слова, но саме на це і розраховують, Піпа каже що Єленському не вистачить ані людей, ані грошей перевірити всі приходи. Єленськи же сам каже, про собор і докази саме від організаціїї про вихід там звідкись

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Ликвидирован, как юридическое лицо, может быть только конкретный приход в том случае, если священнослужитель не докажет разрыв административных связей с РПЦ.
    непонятно..
    а каким образом доказывать? справку с РПЦ брать, или типа - "мамой клянусь" достаточно..))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Вона і в податкові питання церкви втручається,і в кримінальні.І навіть перебудову історичних пам'яток забороняє. Доколє))?

Вона не в религійні питання втручається, на мій погляд. Хіба у нас заборонили христіянство чи його окрему гілку православіє?
    Заборонили культ? Ні, культ не заборонили. Заборонили організайійно-правову форму окремого підпорядкування.
    читаю й одна думка -нафіг тих московських попів тай всіх з ними за порЄбрік, мало нам - ушемленных языком -хто дійсно живе з вірою у Бога зайде у звичайну церкву тай все, а іншим - чемодан, вокзал - аэропорт Москвы ...

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Процитирую.
    Ні. В першу чергу тому, що УПЦ МП в українському законодавстві нема. Як нема і ПЦУ, УГКЦ і Адвентистів сьомого дня.
    Тому що в українському законодавстві кожна окрема парафія, кожен окремий приход, кожна окрема релігійна спільнота є окремим суб’єктом. Те, що тисячі цих суб’єктів можуть бути об’єднані у "франшизу" - то вже їхні внутрішні справи. Формально вони саме тисячі суб’єктів. Як гігантський супермаркет може бути зареєстрований, як кількасот ФОПів, і в чеках у вас буде саме так. Тільки у випадку супермаркету це сіра схема податкової оптимізації, а у випадку церков це біла схема і взагалі так і має бути. У нас взагалі закон "Про свободу совісті та релігійні організації" дуже демократичний.
    Отже, згідно нового закону, кожна з цих парафій має якось зафіксувати, що не пов’язана із государством-агресором. Це зрештою оцінить спеціальна комісія релігієзнавців від ДЕСС (Державна служба України з етнополітики та свободи совісті), а потім, якщо оцінить негативно - закривати релігійну організацію через суд.
    В теорії красиво. На практиці нам так не буде.
    Бо цих парафій у УПЦ МП… На бумазі 12 тисяч з чимось. На практиці, так, на око, живих тисяч з вісім.
    От тепер уявіть вісім тисяч засідань комісій релігіознавців. І вісім тисяч судів, на яких державу представлятиме ДЕСС. А насправді не вісім, бо апеляції, касації, додаткові суди щодо майна, етс. Навскидку тисяч двадцять судових процесів по країні, а потім Європейський суд з прав людини.
    Можу помилятися, але, здається, юридичний відділ ДЕСС складається з однієї (1) людини
    . Джерело: https://censor.net/ua/b3505831
    А насчет презумпции вины, так это для нашего законодательства не в новинку. Тем более, что это не уголовное право.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

непонятно..
    а каким образом доказывать? справку с РПЦ брать, или типа - "мамой клянусь" достаточно..))
    Опять цитирую: Публічний лист на патріарха Московського - так ось і так, ви нам більше не предстоятель, арівідерчі, себто, многая літа.

Дописів
    2 788

Типово

Так, але Держава напряму втручається в релігійні питання висуваючи умови існування того чи іншого культу.
    Та в нас также законодавство, яке можна викрутити в будь-яку сторону.
    Ось наприклад стаття 2 Закону про свободу совісті та релігійні організації:
    Законодавство України про свободу совісті та релігійні організації складається з цього Закону та інших законодавчих актів України, виданих відповідно до нього.
    Тобто держава має право видавати закони щодо регулювання релігійної сфери.
    І абзац 4 статті 3 того ж закону:
    Здійснення свободи сповідувати релігію або переконання підлягає лише тим обмеженням, які необхідні для охорони громадської безпеки та порядку, життя, здоров'я і моралі, а також прав і свобод інших громадян, встановлені законом і відповідають міжнародним зобов'язанням України.
    Під таке розпливчасте формулювання можна підвести заборону будь-чого
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Сторінка 257 з 362 ПершаПерша ... 157207247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267307357 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті