| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Шмигаль, ты кто такой? Давай, до свидания, там свой бизнес...бабосы крутятся, Васыли в бусы мутятсяШмигаль закликав Міноборони роз’яснити працівникам ТЦК, що знімати водіїв рейсових автобусів — неприпустимо![]()
я не прихожанин якоїсь церкви, мені все одно - може тому смотрю на це з тз КУ, а не емоційно
зрадниками попами повинно займатись СБУ, а кому коли святити паски та по якому календарю - то вже таке
до речі, читав що ніби то основна масса приходів може перейти до Київського патріархату (шах і мат Епіфаній)))
ще читав, що нарешті сам Епіфаній нібито не виписався з різних синоїдальних реєстрів, в тому числі і УПЦ
для мене це просто весело і показово
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в Конституции там нету про государственную, или не государственную религию,
там про любую,
но у нас почему то одну разделили на две, и теперь одна правильная другая не правильная, одну разрешают, другую запрещают,
что мешало изначально их объединить, ну или если не хотят, и там есть подозрительные элементы - депопировать, декоммунизировать, и пусть будут две..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
писать можно что угодно -у каждого есть родственники/друзья и не очень сейчас на фронте. я не готов признать что близкие мне люди могут грабить церкви русские. они в принципе грабить не могут. Если ты готов каждый плевок в близких тебе людей принимать за правду - это грустно. даже можно мародерами при встрече называть.
Дивлюсь тут когось уже зовсім понесло. Ну... Ну...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Еще и здесь напишу. Более-менее нормально этот закон проанализировали на "Цензоре" в блогах.
Так вот. Никто не запрещает никакую церковь. Ликвидирован, как юридическое лицо, может быть только конкретный приход в том случае, если священнослужитель не докажет разрыв административных связей с РПЦ. Ликвидировать все почти 12 тысяч приходов - просто нереальная задача.
Куда денутся разорвавшие связь с РПЦ? Да пойдут под крыло любой церкви. Некоторые приходы уже ведут переговоры с Румынской православной церковью.
Транзит российской нефти в ЕС через украинскую часть нефтепровода «Дружба» увеличился вдвое в июле 2024 г. до 1,09 млн т, несмотря на заявления Венгрии и Словакии об остановке поставок сырья «Лукойла».
По сравнению с июнем объемы транзита российской нефти выросли вдвое: с 0,54 млн т до 1,09 млн т. В июле объемы транзита составляли 35,2 т в сутки, а в августе – 33,3 т в сутки. Пока не известно, каким компаниям принадлежит нефть, транспортируемая через Украину в Европу.
Основная часть нефти в июле была транспортирована в Венгрию – 0,43 млн т, что на 8% меньше, чем в июне. Поставки нефти в Словакию выросли в пять раз — до 0,34 млн т. Кроме того, в Чехию было транспортировано 0,32 млн т нефти, в то время как в июне транзит в Чехию отсутствовал.
Всего за семь месяцев 2024 г. Украина транспортировала в Европу около 6,23 млн т российской нефти. Сырье поставляется в три страны: Венгрии (2,84 млн т или 46% всех поставок), Словакии (1,92 млн т, или 31%) и Чехии (1,46 млн т, или 23%).
Вона і в податкові питання церкви втручається,і в кримінальні.І навіть перебудову історичних пам'яток забороняє. Доколє))?
Вона не в религійні питання втручається, на мій погляд. Хіба у нас заборонили христіянство чи його окрему гілку православіє?
Заборонили культ? Ні, культ не заборонили. Заборонили організайійно-правову форму окремого підпорядкування.
Процитирую.
. Джерело: https://censor.net/ua/b3505831Ні. В першу чергу тому, що УПЦ МП в українському законодавстві нема. Як нема і ПЦУ, УГКЦ і Адвентистів сьомого дня.
Тому що в українському законодавстві кожна окрема парафія, кожен окремий приход, кожна окрема релігійна спільнота є окремим суб’єктом. Те, що тисячі цих суб’єктів можуть бути об’єднані у "франшизу" - то вже їхні внутрішні справи. Формально вони саме тисячі суб’єктів. Як гігантський супермаркет може бути зареєстрований, як кількасот ФОПів, і в чеках у вас буде саме так. Тільки у випадку супермаркету це сіра схема податкової оптимізації, а у випадку церков це біла схема і взагалі так і має бути. У нас взагалі закон "Про свободу совісті та релігійні організації" дуже демократичний.
Отже, згідно нового закону, кожна з цих парафій має якось зафіксувати, що не пов’язана із государством-агресором. Це зрештою оцінить спеціальна комісія релігієзнавців від ДЕСС (Державна служба України з етнополітики та свободи совісті), а потім, якщо оцінить негативно - закривати релігійну організацію через суд.
В теорії красиво. На практиці нам так не буде.
Бо цих парафій у УПЦ МП… На бумазі 12 тисяч з чимось. На практиці, так, на око, живих тисяч з вісім.
От тепер уявіть вісім тисяч засідань комісій релігіознавців. І вісім тисяч судів, на яких державу представлятиме ДЕСС. А насправді не вісім, бо апеляції, касації, додаткові суди щодо майна, етс. Навскидку тисяч двадцять судових процесів по країні, а потім Європейський суд з прав людини.
Можу помилятися, але, здається, юридичний відділ ДЕСС складається з однієї (1) людини
А насчет презумпции вины, так это для нашего законодательства не в новинку. Тем более, что это не уголовное право.
Та в нас также законодавство, яке можна викрутити в будь-яку сторону.
Ось наприклад стаття 2 Закону про свободу совісті та релігійні організації:
Тобто держава має право видавати закони щодо регулювання релігійної сфери.Законодавство України про свободу совісті та релігійні організації складається з цього Закону та інших законодавчих актів України, виданих відповідно до нього.
І абзац 4 статті 3 того ж закону:
Під таке розпливчасте формулювання можна підвести заборону будь-чогоЗдійснення свободи сповідувати релігію або переконання підлягає лише тим обмеженням, які необхідні для охорони громадської безпеки та порядку, життя, здоров'я і моралі, а також прав і свобод інших громадян, встановлені законом і відповідають міжнародним зобов'язанням України.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks