| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сутра до ночи который год сыплет интимными и не очень подробностями своей жизни и родичей, с деталями, с откровениями, в красках и посторонних диагнозах, то есть одинока, а скорее изгнана из нормального общества, настолько, что поделится не с кем, кроме какихто посторонних аватарок в интернете, за которой через одного дебил/дебилка, а держать себя в руках должен кто-то другой)))
Биполярочка конечно цветет. Впрочем шиза к шизе тянется. Это нормально((((
Хвала игнору, что больше не приходится это читать)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Не знаю какие там " плюсы" пуйлу...
Но то,что обменный фонд пополнили,нам уже плюс. По стратегическим целям,мягко говоря,тебе и не положено понимать.
И не важно кто это придумал. Важно что оно работает. Вчера по линии фронта 70+ попыток русни куда-то проснуться. Две недели назад было по 100+ в сутки.
Ты можешь сколько угодно рассказывать что все плохо, но не хуже чем в прошлом году. Потери конечно есть,но они значительно меньше прошлогодних. Если ты знаешь как отбиться от кацапов без потерь,пиши петицию - я подпишу.
Я же считаю,что в сложившейся ситуации команда работает,возможно не безупречно,но достаточно хорошо. И главное,что всегда есть запасной план. Перекрыли поляки границу - мы пойдем другим путем. Закрыли зерновой коридор - а мы откроем свой.
Нагнали кучу железа и мяса на донбас - а мы пойдем туда,где вы нас не ждали.
що поганого з х*уями в валізі, якщо валіза вам не належить
Інше самокритично
Як може дратувати дитячий регіт у дворі
+ до 60 го Для русні *ни любви, ни тоски, ни жалості*.ровняти всіх с землею
Ще багато шо, але іншим разом
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Я вже казала: відволікання уваги бидло-стада від ситуації на донецькому напрямку. І це їм вдалося: подивіться, як оргазмує смердюча курка вже котрий день поспіль. І верещить саме те, що кажуть в земарафоні: про "новий абмєнний фонд"(с). На скількох військових я підписана, скільки УКРАЇНСЬКИХ ТГ-каналів читаю - на жодному з них не радіють цьому, бо чудово розуміють: доки наші хлопці на курщині беруть в полон кацапів, інші кацапи на донеччині БЕРУТЬ В ПОЛОН НАШИХ!!!І, впевнена, у БІЛЬШІЙ кількості. І не лише беруть в полон, а ще й катують, вбивають, голови їм відрізають і потім демонструють на весь інтернет.
Про те, що ми ЩОДНЯ втрачаємо території, взагалі мовчу. Ми кацапам повернемо їх "кємску воласть"(с), а вони нам наші землі НІ.
Жоден з військових, яких я читаю, НЕ РОЗУМІЄ, нахріна ми полізли на курщину, та ще й НЕ резервами, а забравши військо з інших напрямків. Всі військові криком кричать, що потрібно РЯТУВАТИ ДОНЕЧЧИНУ, а не курщину завойовувати!!! Потрібно перекидати туди додаткові війська, щоби хоча б ЗУПИНИТИ ворога, не кажучи вже про те, щоб відкинути назад. І лише на зеленому марафоні про донеччину майже не згадують, а сцуть окропом від курського рейду, - і саме це потім ретранслують на форумі драні смердючі курки, в яких немає мозку, щоб щось аналізувати та розуміти, але є чорний язик, яким вони серуть на Залужного та йому подібних, і на всіх РОЗУМНИХ людей, яким донеччина ВАЖЛИВІША за курщину, і паралельно вилизують зелені дупи. Запевняю Вас: якщо завтра їх ідол вийде з промовою, що Україна змушена капітулювати, вони це ПІДТРИМАЮТЬ!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
если читать таких вийскових как генерал-мародер Кривонос то понятно что ему не понятно
Та який Кривонос! Ти що??? Треба слухати виключно найвеличнішого Веховного Головнокомандувача та його сирного "зама", Стефанчука та іншу зелень, - лише вони кажуть правду, лише їх хвилює доля країни, лише вони у нас найпрофесійніші і точно знаю, як перемогти ху.йла (зазирнути в очі, "простапєрєстатьстрєлять", "сайтісьпасєрєдінє" тощо).
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Петро Порошенко сьогодні передав на курський напрямок:12 квадроциклів для штурмових військ та евакуації поранених;
потужний новий екскаватор;
малюк Foden, який витягає важку бронетехніку;
прально-душові комплекси та автобуси;
1205 FPV-дронів з платами ініціації;
51 денних та 17 нічних DJI Mavic;
9 купольних РЕБ "Шатро" для захисту від ворожих ударних дронів.
Скумбрія та Скумбрієвич як завжди передали ЗСУ велике ніхуя.
на що тільки не йдуть люди заради піару!!
Как и КТ / МРТ, которое тоже чужое))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
2 П/д
неплохо бы верховной раде подготовить законопроект о национальной чистоте.
любой гражданин Украины, у которого до пятого колена есть рюцкие гены автоматически лишается гражданства Украины.
нынешние ДНК тесты с лёгкостью позволяют это выявить. потому как ни один гражданин Украины, имея хоть нанокаплю кацапской крови в себе = не украинец, а метис; выродок.
став апатридом, эти їстоти должны будут годами доказывать делом, что достойны вернуть себе гражданство Украины.
одно из возможных доказательств: отрезать голову живому русскому младенцу.
для неспособных стать украинцами - фильтрационные трудовые лагеря или экскоммуникация.
приемлемые примеси:
1. австрийские или венгерские
2. польские или литовские
3. румынские
4. тюркские или татарские
5. даже, прастихоспаде, болгарские.
Востаннє редагував 1960: 18.08.2024 о 22:25
Чудовий день для *вийти на себе*
Не все ж в очі сцяти
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Оспаді, що ви п'єте?
Через пост перл на перлі.
я - водичку без газа.
прикинь? )
Норм тебе так вже вставляє без газів)
У 1960 похоже поехала крыша.....Крыша едет не спеша тихо шифером шурша.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks