| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
)))
но сразу за brown girl in the ring идет
kamala-la-la
Из диалога Маска с Трампом..
"Весь разговор был полон потенциальных конфликтов интересов.
Ни один рядовой американец никогда не имел бы подобной возможности выслушать возможного будущего президента."
--
Маск уже поддержал Трампа, и он не оставил никаких сомнений в том, что хочет, чтобы тот выиграл второй срок.
«Вы — путь к процветанию. И я думаю, что Камала — его противоположность», — сказал он Трампу.
--
«Они переписывают историю и выставляют Камалу умеренной, хотя на самом деле она крайне левая, крайне-крайне левая», — сказал Маск
«Ее считают более либеральной, чем Берни Сандерс. Она — радикально-левая сумасшедшая.
И если она станет президентом, очень быстро, у вас больше не будет страны», — сказал Трамп."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Жополиз. Смотрел (слушал) то интервью. Ничего нового, никакой конкретики. Перлы за перлами.
А вот кто ломанул платформу Х мне более интересно...
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
От блин... Нету у меня родственников в Америке.
А то б спросила сильно ли они процветали во время его прошлого президентства.
И вообще как-то интересно/ странно получается. Страна огромных возможностей для всех. Никакой коррупции. А как какой-то ( любой) их фильм посмотришь,так обязательно если не продажный полицейский, так обязательно какой-то продажный сенатор или военный...
И все ж живут в достатке. А в кино всегда есть какие-то кварталы бедняковсвких трущоб.
Выдумывают наверно киношники.
Востаннє редагував Антуриум: 13.08.2024 о 19:16
Если бы у Вас было много родственников в Америке все равно Вы не получили бы четкую картину. Мне и моей семье было немного лучше, сейчас немного хуже. Но не критично. Яше наверное было не очень комфортно с предыдущим президентом. Но я думаю, что тоже не критично. Не думаю что он прям страдал при Трампе ))
Без подписи
не памятаю у кого із відомих американців читав, що демократи це про підготовку до війни. республіканці про війну, демократи про розєднання, республіканці про обєднання
це можливо тому, що саме виборча риторика демів побудована на дрібних ЦА
ну хто не хоче сильної країнии, хто не хоче сильної економики, хто не хоче захисту - все це риторика респів від виборів до виборів
що з цим роблять деми, шукають та вигадують дрібні чи не дрібні групи яким обіцяють більш уваги, наприклад різні етнічні групи - більше поваги та вибачення, сексуально орієнтованіим групам - більше прав, феміністкам більше рівності і так далі, на самому ділі розрушуючи міфи про рівні можливості
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Индекс покупательной способности доллара всего за 3,5 года пребывания Байдена на посту президента США снизился на 20% - до 55,69 пункта. За 100 пунктов берется начало президентства Буша-младшего - январь 2001 года...
Subolg, тобі як економіст зі стажем ))), бо економлю навіть на сірниках, таке скажу - стрибки (як правило до низу) індексу ПЗ (покупна здібність) грошової одиниці дуже залежить від "політики партії" та зовнішніх обставин (включаючи сонячну активність), та й взагалі він завжди може рухатися тільки у напрямку плінтуса - такова природа грошей.
От скажи мені, що буде з ПЗ 1$ якщо трамписти доб'ються свого - виробничі потужності наближатимуся до "зроблено only in США", та ще й введуть оброк виробникам у Тайвані. Ти ж розумієш, що собівартість товарів/послуг зросте? тобто тоді ще й ПЗ населення рухне, якщо швиденько не підняти мін ОП за годину, що, у свою чергу, спровокує ще один фактор до формування "сніжної лавини", та й сам по собі $ знизить свою цінність на міжнародних ринках.
модель: тімілітрямці почнуть купляти щось за мурденіки (вигадана грош. од.), замість "за баксеніки" у гуілянців те що їм потрібно, бо щось воно в них є, а у тімілітрямців є те що потрібно гуілянцям, минаючі пропозиції інгуділянців, хоч останні раніше й мали потужний вплив.
така от ранкова казочка )
update:
візуалізація (график)
Purchasing power of one US dollar (USD) in every year from 1635 to 2020*
https://www.statista.com/statistics/...ar-since-1640/
Востаннє редагував KpoT: 14.08.2024 о 11:35
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks