| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
сІстра!
В які 4?Вот щас дали в третий раз. В 4 утра снова отрубят)))))По графіку о 2.00 повинні були вимкнути. Так і вимкнули, хоч би на 10 хвилин запізнилися, бо як ВИмкнути, так вчасно, а як УВІМкнути, то і на годину запізнитися можуть.
В мене краща ідея: під'єднати дроти до 73% - нехай регочуть цілодобово, вони ж так цього хотіли! Думаю, так можна чимало е/е "назбирати".
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Місяць тому ремонтували 1 блок. Тоді відключення світла були нетривалими, а по вихідним взагалі не вимикали. Чому тоді не можна було ДВА блоки в ремонт поставити? Все ж таки хоч трохи легше зараз було б. І це ж лише 4 блоки. А про ремонт ще 5 я, наприклад, не чула. Коли їх ремонтували чи будуть ремонтувати? Всюди пишуть, що в серпні з електрикою буде набагато легше, бо ті три блоки, що зараз ремонтують, запустять в роботу.
І ще одне питання цікавить. Десь місяць тому Вас питали, чому у вихідні не вимикають е/е, Ви відповіли, бо в ці дні її витрати значно нижчі. Чому ж тоді зараз у вихідні не лише вимикають, а навіть на БІЛЬШУ кількість годин? Невже неможна на ці дні хоч трохи полегшити життя людям? Адже кожному з нас треба переробити купу справ, які потребують електрику, а в будні ми просто не встигаємо її зробити.
"Бітрікс"+ІР-телефонія+Телеграм+Вайбер+інші файли (txt, docx тощо). В "Бітріксі" одночасно відкрито багато вкладок. І все це повинно літати.
Та це кіт у мішку.А если покупать б.у., то выйдет еще бюджетнее...Компанія, в якій я працюю, буде закуповувати нові ноути для співробітників, тож принаймні до опалювального сезону сподіваюся отримати.
Судячи з того, що ти тут сидиш цілодобово, на вебкамі добряче заробляєш.
(*три повідомлення протягом 12 хвилин - це, виявляється, АКТИВНІСТЬ)
Гарне питання. І тоді не лише ВИСТАЧАЛО всім е/е, ми її ще ЕКСПОРТУВАЛИ!
Не знаю что такое Битрикс. Для остального дорогой ноут не нужен.
Про Битрикс нагуглил только такое:
Бітрікс24 — російський хмарний сервіс, який пропонує набір інструментів для організації роботи компаній та побудови взаємовідносин з клієнтами. Розробник та провайдер — російська компанія «1С-Битрикс». Працює як SaaS-модель у хмарній версії або встановлюється коробковою версією на окремих серверах з можливістю доопрацювання під індивідуальні запити.
З 1 червня 2023 Бітрікс24 прининяє роботу на території України та видаляє усі данні користувачів.[1] 15 квітня 2023 Президент України підписав указ про введення в дію рішень РНБО, що передбачає санкції на 10 років щодо 351 фізособи та 254 юросіб, зокрема й «Бітрікс24».[2]
А Битрикс сейчас без российской техподдержки разве работает?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks