| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Усьо. Не довго музика іграла. Це пи.здець якийсь...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ой, який ти розумний! Аж страшно! Тільки стосовно мене ти промазав: в локдауни 22-23 в мене світло НЕ ВИМИКАЛИ. Від слова зовсім. Ніяких графіків у нас не було. Вимикали лише під час масованих обстрілів - казали, що на всяк випадок. Але так по всій країні вимикали. (чому зараз під час обстрілів не вимикають, історія мовчить) Тоді в мене лише один раз не було світла, але цілих 4 чи 5 днів: згоріло якесь серйозне обладнення і його ремонтували. Але навіть якби і були тоді відключення, це нічого не змінило б, бо я очікувала на такі графіки лише ВЗИМКУ, мені і в голову не могло прийти, що якомусь ........... прийде в голову під час пекельного сезону ОДНОЧАСНО вимкнути аж три енергоблоки!
Цікаво, і як же можна підготуватися, маючи СТАЦІОНАРНИЙ комп? Купити ноут за 1000 баксів? Чи накопичувач за 2-3 тищі баксів?а уж учитывая прошлый опыть не подготовить дом к подобному - я даже не знаю
Співчуваю.слабоумие и отвага
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тобто, по-твоєму, я повинна РАДІТИ тому, що мене СВІДОМО позбавляють можливості працювати?А значить, платити податки і донатити.
Яка ахінея! Новий ноут коштує від 35 тисяч і більше. Пауербанк до нього - ще тищі дві, а то й більше, якщо брати з великою ємкістю. І це не враховуючи ті 4 тисячі, які я вже заплатила за новий роутер та пауербанк до нього, щоб працював інет без світла. І ще скількись доведеться викласти в найближчий тиждень, бо, як виявилося, "Київстар" найо...ує своїх клієнтів, обіцяючи їм інет без світла.
Про те, скільки будуть коштувати газові балончики, щоб можна було б хоча б розігрівати їжу, я вже мовчу, то дрібниці у зрівнянні з рештою.
+10000 А могли б мати відключення на 2-3 години, а то й взагалі не мати, якби енергоблоки виводили на профремонт ПО ЧЕРЗІ, а не всі разом.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Маю питання
Якщо ховрашню запустити в колесо і хай би вона там з усього свого інтелекту бігала
Так ми зможемо видобувати електричество?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
По поводу трёх выведенных одновременно блоков.
Как впихнуть ремонт 9 атомных энергоблоков длительностью от 45 до 90 дней каждый в период с апреля по октябрь без отключения одновременно 3 блоков.
Кто так может - может смело подавать резюме в диспетчерскую службу НЭК Укрэнерго, отдел оптимизации режимов
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
В июне писали - благодаря работе СЭС графиков отключения получается избежать или минимизировать. Это при том, что были дожди/облачность, чуть короче световой день. Сейчас, когда облачности нет в принципе, о СЭС не упоминается вовсе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks