Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Мои планы на будущее

Голосували
53. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Я в Украине, здесь и останусь при любом раскладе.

7 13,21%
  • Я в Украине, уеду, если станет совсем плохо/появится возможность.

26 49,06%
  • Я за границей, вернусь в Украину, как только предоставится возможность.

4 7,55%
  • Я за границей, не определился, возвращаться в Украину или строить жизнь на новом месте.

3 5,66%
  • Я за границей, возвращаться в Украину не планирую.

13 24,53%
Сторінка 59 з 265 ПершаПерша ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5294, показано з 1 161 по 1 180.

Тема: Перекличка 2

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 776

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Дитинство, якщо поруч люблячі близьки, згадується через призму "світ рожевих поні" - це норма
    В мене малий навіть зараз згадує:
    - А як було весело у підвалі з тим і тим!
    Ага, звездець як "весело" було у 22-му, аж око сіпається.
    Але лише моє. Хай і далі так буде.
    більш цікаво, чому Квіткаря тригерить, що саме в Донецькій комусь було гарно тоді. І оце в лапках "найкраща" донецька з родичами" - це що таке взагалі? ! Це що за бруд в голові та у роті?

Дописів
    65 836

Типово

Саня, досить тих полювань на відьом.
    Люди про дитинство. Ми не можем нічого зробити з тим, що воно пройшло в совці.

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 896

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    більш цікаво, чому Квіткаря тригерить, що саме в Донецькій комусь було гарно тоді. І оце в лапках "найкраща" донецька з родичами" - це що таке взагалі? ! Це що за бруд в голові та у роті?
    Не думаю.
    Тут кожен читає про своє.
    Своїми почуттями щодо своїх спогадів.
    І так, можливі тригери.
    А нам з тобою своє робити (с)

Збір теплих "подарунків". Деталі у приват

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 776

Типово

Мені здається, що Санья вважає,що усім потрібно відхреститися,ящо вони мешкали в регіоні, який Сані не до вподоби. І говняти все, що і де тоді було.

І від дитинства, і від області, і від родини відхреститися. Може сам Санья такий і є, це його воля.
    Але всі люди різні. І добра пам'ять про родину та дитинство - це добре, на мій погляд.

Це саме добре, що взагалі може бути для майбутньго людини.
    ІМХО звісно.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Про донецьких, то теж власний досвід, якщо що. Але мова не про те й не про мене , ви самі перечитайте вдумчиво ту всю писанину. Миж наче домовлялися з вами колись не скандалити? Вас частіше за мене заносе тут, алеж я не лізу у вашу голову і тим паче до рота)))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 776

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Про донецьких, то теж власний досвід, якщо що. Але мова не про те й не про мене , ви самі перечитайте вдумчиво ту всю писанину. Миж наче домовлялися з вами колись не скандалити?
    вы гадость написали(. А сейчас - второй раз. Сами себя перечитайте.У вас есть плохие донецкие и хорошие....кто, кстати?
    Мне не надо перечитывать, я же принимала участие в дискуссии.

И да. Я ни о чем с вами не договаривалась, особенно касаемо подобного безобразия. Не выдумывайте.

Вас частіше за мене заносе тут,
    о боже, какой мужчина))). За собой следите. У вас один говнопост и/или дурнопост моих двадцати стоит ))).

Дописів
    33 771

Типово

Про донецьких, то теж власний досвід, якщо що. Але мова не про те й не про мене , ви самі перечитайте вдумчиво ту всю писанину. Миж наче домовлялися з вами колись не скандалити? Вас частіше за мене заносе тут, алеж я не лізу у вашу голову і тим паче до рота)))

боже, какая чушь, люди вспоминали свое детство,
    а вы все перекрутили в своей нездоровой голове и их еще в чем то обвиняете?

Дописів
    37 153

Типово

Ти якраз попав з віком у точку, якраз в ті часи, на межі приймання в "піонери", по мені, дитині проїхала "система", з-за хворої фантазії слідака, а може то й навмисно було, щоб скоріше закрити справу. Я нічого не натворив якщо, що - просто зненацька "став" свідком по справі, як потім вже відомо стало "в особо крупных", добре що батьки вчасно про те дізнались. Саме з тих часів "преисполнен презрением к совку". А дитинство мені згадується вже після, хоть і складно все було в тих 90х...
    Ничосе. И в 9 лет такой: ненавижу этот строй!
    Ну круто, что тут скажешь.
    Я в этом возрасте был занят экзистенциальными вопросами вроде как бы отбить у старших футбольное поле и не потерять зубы. Или с кем на велике покататься.
    Эх, большие были люди раньше, глубокие!

Дописів
    36 994

Типово

це якийсь капець, зайшов почитати "що тут? (с)", а тут трелі: як гарно було при совку, та чим жила в ті часи "найкраща" донецька область з родичами через кордони з рф. просто позор якийсь, для цієї теми. як те тепер розбачити ...
    То есть, вы предлагаете людям думать/говорить/писать «в моем детстве было одно говно, что не вспомню - одно сплошное говно, ведь мое детство выпало на советское время, я не мог быть счастлив по умолчанию и предпочитаю забыть все, что с этим связано»?
    Неужели вы не чувствуете разницу между «тогда было лучше, чем сейчас, вот бы вернуть коммунизм» и «моя бабушка в Донецке в 80-х в готовила самое вкусное варенье»?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Ти якраз попав з віком у точку, якраз в ті часи, на межі приймання в "піонери", по мені, дитині проїхала "система", з-за хворої фантазії слідака, а може то й навмисно було, щоб скоріше закрити справу. Я нічого не натворив якщо, що - просто зненацька "став" свідком по справі, як потім вже відомо стало "в особо крупных", добре що батьки вчасно про те дізнались. Саме з тих часів "преисполнен презрением к совку". А дитинство мені згадується вже після, хоть і складно все було в тих 90х...
    В совці всі слідчі дії з підлітками до 14 років проводились в присутності та з дозволу батьків, дуже в рідких випадках (якщо затримали при скоєнні чи на місці злочину) в присутності соціальної служби
    так що вимагаємо подробиць як система проїхалась?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Ничосе. И в 9 лет такой: ненавижу этот строй!
    Ну круто, что тут скажешь.
    Я в этом возрасте был занят экзистенциальными вопросами вроде как бы отбить у старших футбольное поле и не потерять зубы. Или с кем на велике покататься.
    Эх, большие были люди раньше, глубокие!
    Ага, не все так райдужно було в моєту житті в ті часи при совкі, не так феєрично, як за терриконами та за полями ...

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    В совці всі слідчі дії з підлітками до 14 років проводились в присутності та з дозволу батьків, дуже в рідких випадках (якщо затримали при скоєнні чи на місці злочину) в присутності соціальної служби
    так що вимагаємо подробиць як система проїхалась?
    ого, навіть Глобус прискакав? ))) а система тих часів всіх норм дотримувалась завжи? серьйозно? це правосуддя як в рашці тепер, ага. чи вам того не знати Подробиць, яких саме? я ж написав, я був у ролі "свідка", чи ви не все читаєте? ))) ну щоб зрозуміло було, всі слідчі дії були в актовому залі школи, спочатку то було групове опитування, а вже потім грузилово кожного по одинці. Мабуть те що це було в школі, їм було достатньо, школа в ролі соц. служби норм, чи ні? ))) Батьків вже покликали, коли те все майже скінчилось й терба було підписувати ту писанину, вигідну слідчому.

ЗИ: норм таки вкинув ...

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 710

Типово

Ну Вы помните карту про 1-2-3 сорт? Да ее нарисовал Януковощ. Но не он ее придумал.

Совок было плохое и было хорошее. Плохое перевешивало. Для меня главное плохое - политинформации. Попытка запрета не той музыки. Не тех газет. Когда люди в обществе говорили одно а на кухне другое. Эти всенародные поддержки - а кого спросишь - нифига не поддерживают.
    В общем то что сейчас начинается - а я блин это еще в юности-студенчестве проходил. На лекциях по истории КПСС.

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 710

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    То есть, вы предлагаете людям думать/говорить/писать «в моем детстве было одно говно, что не вспомню - одно сплошное говно, ведь мое детство выпало на советское время, я не мог быть счастлив по умолчанию и предпочитаю забыть все, что с этим связано»?
    Неужели вы не чувствуете разницу между «тогда было лучше, чем сейчас, вот бы вернуть коммунизм» и «моя бабушка в Донецке в 80-х в готовила самое вкусное варенье»?
    Большинство пишущих об ужасах совка родилось после 91 года. Статистика ))

Зы - я не фанат совка. Кем бы я был при совке я точно знаю. На примере папы. Который изобретал то что давно изобретено на западе и он знал об этом, получал бы 150 руб +250 намутки и бухал бы по вечерам возвращаясь в однокомнатную хрущевку. Так себе перспектива.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 776

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Совок было плохое и было хорошее.
    Да. Но это было детство и юность, там свои были мерила).
    А вчера хотелось вспомнить только хорошее, о плохом мы и без того вспоминали неоднократно. И здорово, когда для вспомнить хорошее есть собеседник.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

ого, навіть Глобус прискакав? ))) а система тих часів всіх норм дотримувалась завжи? серьйозно? це правосуддя як в рашці тепер, ага. чи вам того не знати Подробиць, яких саме? я ж написав, я був у ролі "свідка", чи ви не все читаєте? ))) ну щоб зрозуміло було, всі слідчі дії були в актовому залі школи, спочатку то було групове опитування, а вже потім грузилово кожного по одинці. Мабуть те що це було в школі, їм було достатньо, школа в ролі соц. служби норм, чи ні? ))) Батьків вже покликали, коли те все майже скінчилось й терба було підписувати ту писанину, вигідну слідчому.

ЗИ: норм таки вкинув ...
    пояснення/опрос і допит - різні процесуальні дії з різним наповненням
    опрос можно в присутності вчителя, з тих часів нічого не змінилось
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Зы - я не фанат совка. Кем бы я был при совке я точно знаю. На примере папы. Который изобретал то что давно изобретено на западе и он знал об этом, получал бы 150 руб +250 намутки и бухал бы по вечерам возвращаясь в однокомнатную хрущевку. Так себе перспектива.
    ще за нашої юності були кооперативи та приватні підприємства, але на заводі. так "стабіиьней"

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    пояснення/опрос і допит - різні процесуальні дії з різним наповненням
    опрос можно в присутності вчителя, з тих часів нічого не змінилось
    я ж про те й пишу, назвати той процесс могли будь як, а робили саме те, що їм тоді треба було. але то вже лірика, та й багато честі саме моїм спогодам без рожевих окулярів не про мороженку та газіровку по 3 коп. (добре що ще "смачну" й дешеву ковбасу не згадують ...)

Дописів
    36 994

Типово

Я вообще не зацепила это время в сознательном возрасте. Мое детство пришлось на 90-е.
    Но ведь не в этом суть. И ежу понятно, что даже детство, проведённое у бабушки с дедушкой в Северной Корее будет вспоминаться с теплом, если эти бабушка с дедушкой ребёнка любили. Как Янь написала совершенно верно.
    И речь тут выше шла вообще не про совок, а про детство.
    Тема повернула в максимально странное направление с легкой руки лишь одного человека со специфическим восприятием информации.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

я ж про те й пишу, назвати той процесс могли будь як, а робили саме те, що їм тоді треба було. але то вже лірика, та й багато честі саме моїм спогодам без рожевих окулярів не про мороженку та газіровку по 3 коп. (добре що ще "смачну" й дешеву ковбасу не згадують ...)
    от бачиш, профілактика злочинності проводилась з малечі, досі памятпєш
    хлопці в формі досі лякають?)))

Сторінка 59 з 265 ПершаПерша ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті