| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я ж наче саме вам писав з півроку (чи більше? Павлу й Серьогі, Зебру - хто ще тоді в тому участь приймав?), що сайт дуже давно закинув. Чи забули вже? ))) Ним вже давно ніхто не займається, але цікавий він саме неймінгом. Не знаю як вам те коректно пояснити))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Щось я заплутався, до чого тут Серопуня? ))) Якщо продасться саме домен, то мови про продажу бізнесу йти не буде (й мені те зараз не дуже цікаво). Якщо домен нікого не зацікавить на моїх умовах, то заморочусь: підійму сайт - "намажу губи" йому, зроблю бд презентабельну: партнери, клієнти, постачальники. Й потім продам як бізнес. Наче все логічно, я вже мав досвід в тому, дуже вдалий до речі.
неймінг, саму назву домену, з ним у придачу. цікавий він ось цим хлопцям:
https://ua-flowers.com/ (u-f-l.net) або цим www.flowers.ua (в них теж є англомовний сайт сателіт схожий на мій домен), не пам`ятаю як саме вони те використовують.
ну або тим, хто захоче з ними конкурувати в неймінзі/назві сервісу, за кілька тисяч у.е., я з радістю надам змогу й домен ))))
до речі ржака, власник www.flowers.ua (Пінкус молодший), довгий час тримав paypal.ua з торговою маркою, свого часу й через те теж, paypal не заходив в Україну (їх позиція звісно не про гроші була, а про прозорість ведення бізнесу), бо він дуже велику мзду з того хотів (навіть новини, статі про це колись були у журналюг). А війна його "обламала", з його бажаннями трошки і paypal таки зайшов до нас ))) це так, про честність трішки )))
Кстати, раз уж зашла речь о торговых марках и интернет-манипуляциях.
У Соробана в подписи ссылка "Крупнейшее японское информагентство Nippon о соробане".
Звучит так, будто крупнейшее агентство где-то написало про нашего Соробана.
Недавно сходил по ссылке. А там оказывается просто статья на русском языке про японские счеты соробан в Японии и за рубежом. Украина не упоминается.
PS. СороБан хорошо звучит для торговой марки пылесоса
Правда для Украины уже не актуально, т.к. игра слов будет только на русском языке.
Статья про мою хорошую знакомую. Томое Фуджимото. Ссылка рабочая. Читать все умеют. Ну что опять не так? Вы неправильно поняли не читая? Так бывает. Сочувствую.
А Вы сразу обижаться. Разве хорошему бизнесмену не важно как выглядит со стороны его реклама?
Я написал, что испытал небольшое разочарование, как от кликбейта. Ну как по заголовку ожидаешь прочитать статью про Софию Ротару, а там речь про "ее хорошую знакомую"...
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks