Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1001 з 1038 ПершаПерша ... 501901951991992993994995996997998999100010011002100310041005100610071008100910101011 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20760, показано з 20 001 по 20 020.

Тема: -=авто-флудилка!!! Том10=-

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Ну хз че там продавать.
    Просто деньги нужны (с)

Забываешь ты Классику

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Я ж наче саме вам писав з півроку (чи більше? Павлу й Серьогі, Зебру - хто ще тоді в тому участь приймав?), що сайт дуже давно закинув. Чи забули вже? ))) Ним вже давно ніхто не займається, але цікавий він саме неймінгом. Не знаю як вам те коректно пояснити ))

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Ykov Переглянути допис
    Думаешь на экраны выходит вторая часть фильма режисера серопуни "Слить домен при продаже бизнеса"?
    Щось я заплутався, до чого тут Серопуня? ))) Якщо продасться саме домен, то мови про продажу бізнесу йти не буде (й мені те зараз не дуже цікаво). Якщо домен нікого не зацікавить на моїх умовах, то заморочусь: підійму сайт - "намажу губи" йому, зроблю бд презентабельну: партнери, клієнти, постачальники. Й потім продам як бізнес. Наче все логічно, я вже мав досвід в тому, дуже вдалий до речі.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 500

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Я ж наче саме вам писав з півроку (чи більше? Павлу й Серьогі, Зебру - хто ще тоді в тому участь приймав?), що сайт дуже давно закинув. Чи забули вже? ))) Ним вже давно ніхто не займається, але цікавий він саме неймінгом. Не знаю як вам те коректно пояснити ))
    та я это помню, поэтому и пытаюсь понять - а что ты вообще продать хочешь? Пока это выглядит как воздух.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    та я это помню, поэтому и пытаюсь понять - а что ты вообще продать хочешь? Пока это выглядит как воздух.
    неймінг, саму назву домену, з ним у придачу. цікавий він ось цим хлопцям:
    https://ua-flowers.com/ (u-f-l.net) або цим www.flowers.ua (в них теж є англомовний сайт сателіт схожий на мій домен), не пам`ятаю як саме вони те використовують.
    ну або тим, хто захоче з ними конкурувати в неймінзі/назві сервісу, за кілька тисяч у.е., я з радістю надам змогу й домен ))))

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

неймінг, саму назву домену, з ним у придачу. цікавий він ось цим хлопцям:
    https://ua-flowers.com/ (u-f-l.net) або цим www.flowers.ua (в них теж є англомовний сайт сателіт схожий на мій домен), не пам`ятаю як саме вони те використовують.
    ну або тим, хто захоче з ними конкурувати в неймінзі/назві сервісу, за кілька тисяч у.е., я з радістю надам змогу й домен ))))
    Мой московский директор за свои деньги купил схожий домен с моим. Поднял его вверх черным сео и потом сделал мне предложение от которого я не смог отказаться, мол или тебе или твоим конкурентам. Вот это молодец просто. Честный и порядный как все россияне ща.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Мой московский директор за свои деньги купил схожий домен с моим. Поднял его вверх черным сео и потом сделал мне предложение от которого я не смог отказаться, мол или тебе или твоим конкурентам. Вот это молодец просто. Честный и порядный как все россияне ща.
    Юра, я володію тим доменом дуже давно, так що геть мимо (купляв його під себе, а не з тих хлопців поглумитись). й про честність, то як раз до тих двох хлопців вище, вони одне в одного весь час крали бізнес, а починали те саме вдвох в далекі 2000 ні ...

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

до речі ржака, власник www.flowers.ua (Пінкус молодший), довгий час тримав paypal.ua з торговою маркою, свого часу й через те теж, paypal не заходив в Україну (їх позиція звісно не про гроші була, а про прозорість ведення бізнесу), бо він дуже велику мзду з того хотів (навіть новини, статі про це колись були у журналюг). А війна його "обламала", з його бажаннями трошки і paypal таки зайшов до нас ))) це так, про честність трішки )))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Юра, я володію тим доменом дуже давно, так що геть мимо (купляв його під себе, а не з тих хлопців поглумитись). й про честність, то як раз до тих двох хлопців вище, вони одне в одного весь час крали бізнес, а починали те саме вдвох в далекі 2000 ні ...
    Я ж тебе говорил - подними домен чтоб флаверсЮА забить и продай им

Дописів
    25 311

Типово

володієшь давно, але з продажею поторопіська ))))
    чи ти продляти його плануєш?

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Я ж тебе говорил - подними домен чтоб флаверсЮА забить и продай им
    "Я не такой!" (с)

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від dp_ua Переглянути допис
    володієшь давно, але з продажею поторопіська ))))
    чи ти продляти його плануєш?
    Та вже продовжив.

Дописів
    3 973

Типово

Кстати, раз уж зашла речь о торговых марках и интернет-манипуляциях.
    У Соробана в подписи ссылка "Крупнейшее японское информагентство Nippon о соробане".
    Звучит так, будто крупнейшее агентство где-то написало про нашего Соробана.
    Недавно сходил по ссылке. А там оказывается просто статья на русском языке про японские счеты соробан в Японии и за рубежом. Украина не упоминается.

PS. СороБан хорошо звучит для торговой марки пылесоса
    Правда для Украины уже не актуально, т.к. игра слов будет только на русском языке.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Статья про мою хорошую знакомую. Томое Фуджимото. Ссылка рабочая. Читать все умеют. Ну что опять не так? Вы неправильно поняли не читая? Так бывает. Сочувствую.

Дописів
    3 973

Типово

Статья про мою хорошую знакомую. Томое Фуджимото. Ссылка рабочая. Читать все умеют. Ну что опять не так? Вы неправильно поняли не читая? Так бывает. Сочувствую.
    А Вы сразу обижаться. Разве хорошему бизнесмену не важно как выглядит со стороны его реклама?
    Я написал, что испытал небольшое разочарование, как от кликбейта. Ну как по заголовку ожидаешь прочитать статью про Софию Ротару, а там речь про "ее хорошую знакомую"...

Дописів
    7 630

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Кстати, раз уж зашла речь о торговых марках и интернет-манипуляциях.
    У Соробана в подписи ссылка "Крупнейшее японское информагентство Nippon о соробане".
    Звучит так, будто крупнейшее агентство где-то написало про нашего Соробана.
    Недавно сходил по ссылке. А там оказывается просто статья на русском языке про японские счеты соробан в Японии и за рубежом. Украина не упоминается.

PS. СороБан хорошо звучит для торговой марки пылесоса
    Правда для Украины уже не актуально, т.к. игра слов будет только на русском языке.
    кстати нет: тогда было-бы с большой буквы: в данном контексте Соробан - имя собственное. В общем лично я понял что там не про школу Соробан, а про соробан как девайс
    blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Shumsky Переглянути допис
    кстати нет: тогда было-бы с большой буквы: в данном контексте Соробан - имя собственное. В общем лично я понял что там не про школу Соробан, а про соробан как девайс
    Именно. И про пользу вообще

Дописів
    3 241

Типово

Ну для этого необходимо знать что такое соробан.
    Здесь же зато все знают человека под ником "ля ля ля Соробан"!

Дописів
    3 973

Типово

кстати нет:
    Ну нет, так нет. Может я один такой предвзятый...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Ну нет, так нет. Может я один такой предвзятый...
    Да я помню - обещал в песочницу вашу не ходить маленьких не обижать. Сорри - май фолт

Сторінка 1001 з 1038 ПершаПерша ... 501901951991992993994995996997998999100010011002100310041005100610071008100910101011 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті