| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Илларион, Yasha, больше тут никого с американским корінням вроде нет, вы на налоги подались уже? Я еще жду одну бумажку по медицине и вперед). Интересно, в Канаде это тоже есть? Что Еж скажет?
Є питання, чому під термін Digital nomad підпадають люди тільки з IT сфери?
Саме визначення як цифрові кочевники характеризує людей взагалі всіх, хто має можливість заробляти віддалено через використання комунікацій.
IT необов'язково. Ось, наприклад, офіційний іспанський сайт
В одном из ютюбов видел как колумбийский дружбан после совместных возлияний превратился в колумбийского гопника. Без тормозов.
В любом случае пить - терять внешность. А это такое.
Кстати нужны мнения. Если перебираться в Испанию то на что подаваться? Защиту или вот этот дигитал номад? Плюсы-минусы-подводные камни?
я думал ты учебу в Испании рассматривал для переезда
Зеленський вважає, що виплати українським біженцям у Європі повинні надходити до бюджету України
Було б добре, якби соціальна допомога, яку різні країни надають українським біженцям, надходила до України, і щоб вже сама Україна її розподіляла між цими людьми.
«Якщо уряд хоче допомагати українцям, то є такий момент − наприклад, якась людина виїхала, перебуває за кордоном і отримує підтримку від Німеччини. І ми дякуємо за те, що ви підтримуєте наших громадян. Але буває так, що ця людина отримує підтримку і від вас, і від нас. Ну, так буває. Я зараз не про наших українців у Німеччині. Я вам узагальнюю це. І тому я завжди говорив, що для нас набагато краще, якби Німеччина підтримувала українців, даючи гроші в бюджет України, а потім Україна вже б перерозподіляла ці гроші в залежності, де перебуває ця людина», – пояснив президент Володимир Зеленський.
За його словами, у такий спосіб ці гроші підтримували б українську економіку.
Как вот это понимать?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks