Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2069 з 2307 ПершаПерша ... 106915691969201920592060206120622063206420652066206720682069207020712072207320742075207620772078207921192169 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 41 361 по 41 380.

Тема: Перекличка

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 664

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Так что, да, алкоголь и языковой барьер могут сыграть как хорошую шутку, так и не очень((
    Надо нащупать ту тонкую грань где “я тебя уважаю” переходит в “ах ты падла!” )
    Без подписи

Дописів
    1 933

Типово

Илларион, Yasha, больше тут никого с американским корінням вроде нет, вы на налоги подались уже? Я еще жду одну бумажку по медицине и вперед). Интересно, в Канаде это тоже есть? Что Еж скажет?

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 664

Типово

Цитата Допис від Korolevishna Переглянути допис
    Илларион, Yasha, больше тут никого с американским корінням вроде нет, вы на налоги подались уже? Я еще жду одну бумажку по медицине и вперед). Интересно, в Канаде это тоже есть? Что Еж скажет?
    Мы ещё ждем некоторые документы. Обычно в конце февраля делаем.
    В Нью-Хемпшире подтверждение медстраховки не требуется для налоговой декларации.
    Не забудьте про Rent Deduction, может быть пригодится.
    Без подписи

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 449

Типово

Цитата Допис від Korolevishna Переглянути допис
    В середине февраля работодатель подает Т4( отчет о налогах) и потом можно подаваться.

Дописів
    65 836

Типово

Є питання, чому під термін Digital nomad підпадають люди тільки з IT сфери?
    Саме визначення як цифрові кочевники характеризує людей взагалі всіх, хто має можливість заробляти віддалено через використання комунікацій.

Дописів
    5 447

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Є питання, чому під термін Digital nomad підпадають люди тільки з IT сфери?
    Саме визначення як цифрові кочевники характеризує людей взагалі всіх, хто має можливість заробляти віддалено через використання комунікацій.
    Чому це тільки IT? Подививсь на програми Естонії і Іспанії - можна бути дізацнером, наприклад, чи геймером. Була б платня

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Слaвкo Переглянути допис
    Чому це тільки IT? Подививсь на програми Естонії і Іспанії - можна бути дізацнером, наприклад, чи геймером. Була б платня
    Такий комент прочитала, людина ходила взнавати:

Там не просто тоже, потому что у вас должен быть диплом подтверждающий, что вы имеете право и знания работать в сфере IT + переводы и апостиль, счет в банке, страховка и что то еще по мелочи.

Дописів
    5 447

Типово

Там не просто тоже, потому что у вас должен быть диплом подтверждающий, что вы имеете право и знания работать в сфере IT + переводы и апостиль, счет в банке, страховка и что то еще по мелочи.
    IT необов'язково. Ось, наприклад, офіційний іспанський сайт

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

В одном из ютюбов видел как колумбийский дружбан после совместных возлияний превратился в колумбийского гопника. Без тормозов.
    В любом случае пить - терять внешность. А это такое.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 540

Типово

так а где именно такое нашла? В Хорватии тоже ничего нет про айтишку, важно чтобы была возможность работать удаленно, контракт и соответствующие доходы

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Кстати нужны мнения. Если перебираться в Испанию то на что подаваться? Защиту или вот этот дигитал номад? Плюсы-минусы-подводные камни?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 540

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Кстати нужны мнения. Если перебираться в Испанию то на что подаваться? Защиту или вот этот дигитал номад? Плюсы-минусы-подводные камни?
    Если перебираться то сразу на блукард. Хотя я не помню, что там Испания сказала, будет ли защитывать дни под защитой в стаж пребывания.
    А номад вообще не о чем. Мы его использовали с надеждой "Ну вот год номада и как раз закончится война да можно домой".

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Если перебираться то сразу на блукард. Хотя я не помню, что там Испания сказала, будет ли защитывать дни под защитой в стаж пребывания.
    А номад вообще не о чем. Мы его использовали с надеждой "Ну вот год номада и как раз закончится война да можно домой".
    Ну мне контракт с Испанской компанией не светит.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 540

Типово

я думал ты учебу в Испании рассматривал для переезда

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

я думал ты учебу в Испании рассматривал для переезда
    Это супруга. Так можно?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 540

Типово

Это супруга. Так можно?
    Не знаю, я такой вариант не смотрел. И кстати, по номад визе - она ж заканчивается, потом еще 90 дней шенгена и все, давай до свидания

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Не знаю, я такой вариант не смотрел. И кстати, по номад визе - она ж заканчивается, потом еще 90 дней шенгена и все, давай до свидания
    Ясно. - ее не смотрю

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 540

Типово

Ясно. - ее не смотрю
    Та подожди )))
    The digital nomad visa is a residence permit that can be extended up to 5 years and that will allow non-EU citizens to live and work remotely from Spain
    Во как оказывается ) И они вроде даже засчитывают стаж

Дописів
    65 836

Типово

так а где именно такое нашла? В Хорватии тоже ничего нет про айтишку, важно чтобы была возможность работать удаленно, контракт и соответствующие доходы
    Та в місцевій групі люди пишуть.
    Я й там причепилася)) людина неправильно висловилася, виявляється.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 449

Типово

Зеленський вважає, що виплати українським біженцям у Європі повинні надходити до бюджету України

Було б добре, якби соціальна допомога, яку різні країни надають українським біженцям, надходила до України, і щоб вже сама Україна її розподіляла між цими людьми.

«Якщо уряд хоче допомагати українцям, то є такий момент − наприклад, якась людина виїхала, перебуває за кордоном і отримує підтримку від Німеччини. І ми дякуємо за те, що ви підтримуєте наших громадян. Але буває так, що ця людина отримує підтримку і від вас, і від нас. Ну, так буває. Я зараз не про наших українців у Німеччині. Я вам узагальнюю це. І тому я завжди говорив, що для нас набагато краще, якби Німеччина підтримувала українців, даючи гроші в бюджет України, а потім Україна вже б перерозподіляла ці гроші в залежності, де перебуває ця людина», – пояснив президент Володимир Зеленський.

За його словами, у такий спосіб ці гроші підтримували б українську економіку.

Как вот это понимать?

Сторінка 2069 з 2307 ПершаПерша ... 106915691969201920592060206120622063206420652066206720682069207020712072207320742075207620772078207921192169 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті