| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну виж розумієте, що це все про відповідальність? Яка не тільки сітками обумовлена. Взагалі про неї.
Я 12 років прожила на 15 поверху. Жоден з дітей не випав.
І жоден з котів.
А провітрювання було три рази на добу.
У нас, в Україні, дуже кепська справа з притулковими тваринами(((. Нема чим годувати, їх багато, вони мало кому потрібні.
Апд.Прочла що ви написали над моїм постом.
Так, все вірно.
Помню как ночевала на первом этаже в госпитале в мечке. В палате горел свет и вся фауна насекомых была в ней(((
Мне пришлось спать под простыней с головой, слушая как летают осы и через щёлочку наблюдать как зеленый большой кузнец скакал по палате)))
Утром я уволилась не проработав и суток. С тех пор сетки - это навсегда )))))
У пасынка дома нет сеток, на 9ом, но недавно пришлось поставить, налетело на свет мошки, что весь потолок засело и стены )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
З собак можу собі дозволити тільки декоративних (кімнатних), в приютах такі не затримуються. Дивлюся в бік біверів.
У нас снежок пошел
Дороги пока ещё не почистили, в садик пришлось ехать медленно, так как машину заносит
Скучно тут без 4 размера. Ну хоть 3 давайте обсудим
Блііін, весь срач пропустила
аж чимось затишно-довоєнним повіяло
Люди , щиро дякую за таку насолоду![]()
![]()
Еж вбрось что нить что ты там продавать умудряешься. И как. А лучше начни канал ютюб "Бизнес в Канаде с нуля " - я подпишусь и даже донат скину.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks