| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я можу, але теж не бачу сенсу. Я взагалі багато чого можу сказати. "Не льсти себе, подойди ближе!!!" теж можу )).
Щодо гомосексуалістів усілякої статі. В мене нема неприйняття і ніколи не було. Мені здається, що жінкі майже всі такі)). У чоловиків частіше це неприйняття.
Але маю два реальних особистих приклади - щасливий не нещасливий.
Другий був не прийнятий ніким і весь час намагався себе переломити та бути "нормальним". Потім забив та став одиначкою, потім почав пиячити, від чого і помер пару років тому (((. Хоронили його я та мій чоловік, більш нікого він поряд з собою вже не мав.
Інший був прийнятий у пешу чергу свою...матір'ю. Вона все сприйняла як так і треба, була знайома з усіма його партнерами, приймала дома, іноді і в рестики ходила. Це мій однокласник. Живенький, жИвенький та здоровенький.
Так, просто згадалось.
Маю досвід, але не маю відповіді
Що важче, лячніше і тп
Востаннє редагував *Vica*: 18.12.2023 о 22:02
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Так. Вы все знаете. Вопрос. Хочу женщине (не подруге - родственнице) подарить на НГ абонемент в спортзал. Годовой. Она в принципе хочет но мы все впринципе хотим. Короче как думаете, норм или фу?
Если она хочет, а стоит вопрос только в деньгах - почему нет?
Но во первых не ходить туда не за свои не так обидно, а во вторых может и обидеться
Віка,на мій погляд стовідсотково перше.
А в другому що жахливого? Те що біз психолога не розповідала? Кожній людині треба, для початку, саму себе прийняти. Ну ось прийняла (з допомогою психолога) та розповіла.
Такий собі подарунок
Востаннє редагував альтер эго: 18.12.2023 о 22:12
мне кажется, если бы она уже ходила в зал за 1000, то был бы крутой подарок за 14к. А так оно ей не надо
Абонементы, которыми не пользуются - это основной способ заработка залов.
Так что это скорее подарок владельцу зала.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks