| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Терминал - скопление людей в одном месте.рядом на полосе - летающие бочки с несколо тоннами керосина. Пусть даже 200человек (один рейс). Даже если аэропорт прикріт ПВО - то падающие обломки повреждают суда. Да и стеклянные аквариумы терминала легко уязвимы на околочные.
Всё выглядит крайне сомнительно, для гражданской авиации. Возможно грузовики будут летать, да. Там 2 пилота при исполнении.
не откроют, пока война 100%, думаю тот набор пилотов связан скорее всего, что часть пилотов не захотели выезжать - семьи здесь, другие причины ,
кто хотел еще летом выехали, вижу уже работают - есть друзья в ленте FB , вначале уехал он -по разрешению как сотрудник авиакомпании, спустя месяц супруга , живут в Армении, я так понимаю авиакомпания туда перевела всех - выехал ( подозреваю сейчас будет -згідно до пункта 2/13 зміни, що вноситься до правил перетинання держ.кордону України громадян України, постанова КМУ від 04.10.22 % 114.
сейчас наберут штат и точно так же выезжать будут на работу в порты вне Украины ... в Жулянах ВПП уничтожена .
Так взагалі неможливо. Ці тривоги непередбачені по часу, а ти забув що крім аеропорту вильоту є ще аеропорт приймаючий. Літак не стартує, поки на тому боці не дадуть дозвіл.
Та й багато чого іншого є. Це анріал для Бориспіля.
Я не уявляю себе на місці подорожуючого, хто погодиться на таку подорож. Але впевнена що бажаючих знайшлося б. В світі ще багато неймовірного))
скільки такий квиток буде коштувати, якщо тривога буде коли літак вже пішов на фінал ВПП й його стопанули?
я вже мовчу про те що робити літаку коли тривога його застала у повітряному просторі ?
балістичні ракети покривають всю Україну ...
це все маячня про відкриття порту в Україні .... поки війна не буде жоден порт відкрито, літають гелікоптери ото й все ...
В Ужгороде аэропорт в сотне метров от границы от Словакией. По сути, самолет взлетел - и сразу покинул воздушное пространство Украины.
Если вдруг и рискнут открывать что-то до окончания боевых действий, то его.
Нічого не робити, ракета не може поцілити "на ходу" , хіба що випадково.
Як описувати запуск ракети, ціль і маршрут до неї задається одразу.
До того ж про запуски відомо, щоб долетіла треба час. За цей час літак може бути вже у іншій країні.
Але сама підготовка до вильоту... Вважаю що це неможливо провернути
У нас врачам тут по идее надо для нострификации проходить собеседование на польском по всем предметам, отдельно сдавать экзамен по медицинскому польскому, плюс проходить интернатуру. Сейчас не знаю как, но был вариант во время ковида трудоустройства только на 5 лет без нострификации, нужен был опыт последние 5- 7 лет. Но без хорошего знания польского выйти на работу может обернуться неприятностями, наблюдала, как один устроил скандал что врач не знает языка. ..Сама нострификация 6000 злотых плюс перевод документов.
Я удивилась, что медсестрам подтверждлать образование труднее, если она не окончила вуз у нас, уже есть такое оказывается.
.
Якщо людина добралася вже до Ужгороду, Чернівців чи Львову, який вже сенс так ризикувати, ще й впевнена за великий кошт.
З Бухаресту, міст Польщі, з Будапешту літай досхочу.
Потяги йдуть у Молдову, Польщу кілька штук, Будапешт. В Румунії 3 аеропорти, довозять прямо в них маршрутки.
я не розумію як там ракета буде себе повидити коли поруч буде така ціль, або маршрут літака буде проходити через маршрут руху ракети ...в країні де йде війна все можливо... як слухаємо ми й бачимо на радарі так можуть це робити й рашисти, вже не кажучі про інші моменти -коли можуть тупо здати політ літака аби потім звинувачити Україну , що вона вбиває своїх же громадян... балістику летить дуже швидко , вже ж багато де були вибухи , влучання, а тільки потім сирена або у додатку оповіщення ...
Ракеты пво прекрасно находят цель без всяких маршрутов, догоняют ее и самозахватом влучают.
Только ракеты вражеского ПВО далеко не летают .
Управляемые ракеты, Каб, кар, также прекрасно наводятся на цель. Но Тоже далеко не летают.
Пример сбитие буком малазийского самолета.
Так что если аеропорт будет далеко от зоны поражения этих ракет или под прикрытием мощного ПВО, то вполне норм .имхо))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks