Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1711 з 2307 ПершаПерша ... 711121116111661170117021703170417051706170717081709171017111712171317141715171617171718171917201721176118112211 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 34 201 по 34 220.

Тема: Перекличка

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 363

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    конец тревоги - объявляется посадка
    выехал на взлетную- объявили тревогу и всех пассажиров обратно в гейт и под землю
    закончилась тревога - обратно все в самолет
    взлетели - тревога, сели назад
    и снова по кругу
    и деньги не возвращаются если это зае..ло и кто то передумал.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    и деньги не возвращаются если это зае..ло и кто то передумал.
    Если самолет pazъeбaлo ПВО то тоже никакого возврата

Типово

выехал на взлетную- объявили тревогу и всех пассажиров обратно в гейт и под землю
    и снова по кругу
    Терминал - скопление людей в одном месте.рядом на полосе - летающие бочки с несколо тоннами керосина. Пусть даже 200человек (один рейс). Даже если аэропорт прикріт ПВО - то падающие обломки повреждают суда. Да и стеклянные аквариумы терминала легко уязвимы на околочные.

Всё выглядит крайне сомнительно, для гражданской авиации. Возможно грузовики будут летать, да. Там 2 пилота при исполнении.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 363

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Если самолет pazъeбaлo ПВО то тоже никакого возврата
    Это на билете будет написано таким мелким шрифтом что его практически не прочитать.

Дописів
    36 945

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    ага, я тоже бегло глянула, хз зачем оно мне надо)).
    Там есть перечень украинских вузов, дипломы которых принимаются . С подтверждением оных, ессесно. Так вот, юрок в том перечне нет.Юристам не повезло, конечно, в этом плане.
    Дело в разных законодательных базах, как я это понимаю. Медикам, инженерам, строителям и т.п. проще - там плюс/минус одни универсальные нормативы на всех. А юрики по идее, шарят только в рамках законов своей страны.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    на самом деле это давно варится, с весны. Только изначально рассматривали не борисполь, а самые далёкие.
    А сегодня борисполь выплыл. Внезапно.
    Я думаю откроют. Только не факт, что его.
    не откроют, пока война 100%, думаю тот набор пилотов связан скорее всего, что часть пилотов не захотели выезжать - семьи здесь, другие причины ,
    кто хотел еще летом выехали, вижу уже работают - есть друзья в ленте FB , вначале уехал он -по разрешению как сотрудник авиакомпании, спустя месяц супруга , живут в Армении, я так понимаю авиакомпания туда перевела всех - выехал ( подозреваю сейчас будет -згідно до пункта 2/13 зміни, що вноситься до правил перетинання держ.кордону України громадян України, постанова КМУ від 04.10.22 % 114.
    сейчас наберут штат и точно так же выезжать будут на работу в порты вне Украины ... в Жулянах ВПП уничтожена .

Дописів
    65 836

Типово

и снова по кругу
    Так взагалі неможливо. Ці тривоги непередбачені по часу, а ти забув що крім аеропорту вильоту є ще аеропорт приймаючий. Літак не стартує, поки на тому боці не дадуть дозвіл.
    Та й багато чого іншого є. Це анріал для Бориспіля.

Я не уявляю себе на місці подорожуючого, хто погодиться на таку подорож. Але впевнена що бажаючих знайшлося б. В світі ще багато неймовірного))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Так взагалі неможливо. Ці тривоги непередбачені по часу, а ти забув що крім аеропорту вильоту є ще аеропорт приймаючий. Літак не стартує, поки на тому боці не дадуть дозвіл.
    Та й багато чого іншого є. Це анріал для Бориспіля.

Я не уявляю себе на місці подорожуючого, хто погодиться на таку подорож. Але впевнена що бажаючих знайшлося б. В світі ще багато неймовірного))
    скільки такий квиток буде коштувати, якщо тривога буде коли літак вже пішов на фінал ВПП й його стопанули?

я вже мовчу про те що робити літаку коли тривога його застала у повітряному просторі ?

балістичні ракети покривають всю Україну ...

це все маячня про відкриття порту в Україні .... поки війна не буде жоден порт відкрито, літають гелікоптери ото й все ...

Дописів
    36 944

Типово

В Ужгороде аэропорт в сотне метров от границы от Словакией. По сути, самолет взлетел - и сразу покинул воздушное пространство Украины.
    Если вдруг и рискнут открывать что-то до окончания боевых действий, то его.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    скільки такий квиток буде коштувати, якщо тривога буде коли літак вже пішов на фінал ВПП й його стопанули?

я вже мовчу про те що робити літаку коли тривога його застала у повітряному просторі ?

балістичні ракети покривають всю Україну ...

це все маячня про відкриття порту в Україні .... поки війна не буде жоден порт відкрито, літають гелікоптери ото й все ...
    Нічого не робити, ракета не може поцілити "на ходу" , хіба що випадково.
    Як описувати запуск ракети, ціль і маршрут до неї задається одразу.
    До того ж про запуски відомо, щоб долетіла треба час. За цей час літак може бути вже у іншій країні.
    Але сама підготовка до вильоту... Вважаю що це неможливо провернути

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    В Ужгороде аэропорт в сотне метров от границы от Словакией. По сути, самолет взлетел - и сразу покинул воздушное пространство Украины.
    Так, про нього писали. Я все ж таки думаю що підготовка до вильоту унеможливлює всі ці мрії.

Дописів
    4 533

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Дело в разных законодательных базах, как я это понимаю. Медикам, инженерам, строителям и т.п. проще - там плюс/минус одни универсальные нормативы на всех. А юрики по идее, шарят только в рамках законов своей страны.
    У нас врачам тут по идее надо для нострификации проходить собеседование на польском по всем предметам, отдельно сдавать экзамен по медицинскому польскому, плюс проходить интернатуру. Сейчас не знаю как, но был вариант во время ковида трудоустройства только на 5 лет без нострификации, нужен был опыт последние 5- 7 лет. Но без хорошего знания польского выйти на работу может обернуться неприятностями, наблюдала, как один устроил скандал что врач не знает языка. ..Сама нострификация 6000 злотых плюс перевод документов.
    Я удивилась, что медсестрам подтверждлать образование труднее, если она не окончила вуз у нас, уже есть такое оказывается.
    .

Дописів
    65 836

Типово

Якщо людина добралася вже до Ужгороду, Чернівців чи Львову, який вже сенс так ризикувати, ще й впевнена за великий кошт.
    З Бухаресту, міст Польщі, з Будапешту літай досхочу.
    Потяги йдуть у Молдову, Польщу кілька штук, Будапешт. В Румунії 3 аеропорти, довозять прямо в них маршрутки.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Нічого не робити, ракета не може поцілити "на ходу" , хіба що випадково.
    Як описувати запуск ракети, ціль і маршрут до неї задається одразу.
    До того ж про запуски відомо, щоб долетіла треба час. За цей час літак може бути вже у іншій країні.
    Але сама підготовка до вильоту... Вважаю що це неможливо провернути
    я не розумію як там ракета буде себе повидити коли поруч буде така ціль, або маршрут літака буде проходити через маршрут руху ракети ...в країні де йде війна все можливо... як слухаємо ми й бачимо на радарі так можуть це робити й рашисти, вже не кажучі про інші моменти -коли можуть тупо здати політ літака аби потім звинувачити Україну , що вона вбиває своїх же громадян... балістику летить дуже швидко , вже ж багато де були вибухи , влучання, а тільки потім сирена або у додатку оповіщення ...

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Якщо людина добралася вже до Ужгороду, Чернівців чи Львову, який вже сенс так ризикувати, ще й впевнена за великий кошт.
    З Бухаресту, міст Польщі, з Будапешту літай досхочу.
    Потяги йдуть у Молдову, Польщу кілька штук, Будапешт. В Румунії 3 аеропорти, довозять прямо в них маршрутки.
    На маршрутках і автобусах среднее стояніе в очереді 5-7 часов До канар можно долететь

Дописів
    70 836

Типово

Ракеты пво прекрасно находят цель без всяких маршрутов, догоняют ее и самозахватом влучают.

Только ракеты вражеского ПВО далеко не летают .

Управляемые ракеты, Каб, кар, также прекрасно наводятся на цель. Но Тоже далеко не летают.

Пример сбитие буком малазийского самолета.

Так что если аеропорт будет далеко от зоны поражения этих ракет или под прикрытием мощного ПВО, то вполне норм .имхо))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Думаешь страховые скажут "Ну раз 100м то ладно"?
    Ладно, я бы даже из Ужгорода не полетел
    А глянул на карту ... блин в натуре 100м )
    Востаннє редагував RaS: 05.12.2023 о 17:20

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    На маршрутках і автобусах среднее стояніе в очереді 5-7 часов До канар можно долететь
    Дивлячись що за маршрутка))

Ну, звісно, сів у Борисполі, вийшов на Канарах - прекрасно.
    Але не в нашому випадку. Навіщо про це говорити тоді?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    или под прикрытием мощного ПВО
    Угу, в Иране было ПВО ... которое и сбило МАУ

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    И че, когда ты последний раз за 5-7 часов долетел до Канар из Украины?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ракеты пво прекрасно находят цель без всяких маршрутов, догоняют ее и самозахватом влучают.

Только ракеты вражеского ПВО далеко не летают .

Управляемые ракеты, Каб, кар, также прекрасно наводятся на цель. Но Тоже далеко не летают.

Пример сбитие буком малазийского самолета.

Так что если аеропорт будет далеко от зоны поражения этих ракет или под прикрытием мощного ПВО, то вполне норм .имхо))
    В Україні не стоїть російський ппо. Всі інші, які приміняють по нас, наскільки я розумію, наводяться заздалегідь, прокладається маршрут.
    Так пояснювали знавці. Є така зброя, яка ганяється за ціллю, але це не ті випадки.

Сторінка 1711 з 2307 ПершаПерша ... 711121116111661170117021703170417051706170717081709171017111712171317141715171617171718171917201721176118112211 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті