| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Я тобі не можу відповісти на це питання. Спеціально кожен місяць ми не скидаємось грошима. Але коли комусь потрібні гроші на якісь крупні витрати, то це не є проблемою.... Вираз "Я тобі грошей не дам" в нас в принципі не можливий.
ЗІ якщо є якась крупна сума готівки, то то напевно общій котьол. Кожен бере скільки йому потрібно попередивши попередьно іншого. Ну щоб інший розумів скільки там тієї готівки залишилось..
ЗІ ЗІ до речі по Дії авто дружини..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вот и пришло ключевое.
Должен дать женшине, прогнуться под ее желания(((
Наступить на свои ((
Ну или мужчине, у кого как((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Плюсую Шурі
Може то діло звички. Мені б було неприємно, якщо б рахункі навпіл і рахували, скільки я умовно в туалеті назмивала))
Тим паче що в житті були різні випадки, і чоловік без роботи , то я. І шо, хто заробляє той сьогодні вечеряє?
Чи якщо він ремонтує авто,бо воно на ньому, тоді на подорож до моря пасажири сплачують проїзд. Діти йдуть окремо, бо хто не заробляє до моря не їзде
Короче, кому як мабуть. Раз таке існує, значить так потрібно.
І боже, як добре що мені фіолетово на айфон)) Так собі одиниця виміру
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks