| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Могу лишь плечами пожать. В моей семье управление финансами иное(совсем).
Лишь отмечаю довольно активное обсуждение, с конкретными примерами и предложениями. Что означает, что тема популярная и люди реально этим пользуются.
План предприимчивого мусульманина - жениться на 5 феминистках и делить счета поровну![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Розпочнем з того, что условно машина в нас на двох... і якщо поламалась, то вона поламалась не в мене а в нас.... ну а в іншому так і є. Платить той, в кого на даний час є гроші.... Раніше в нас взагалі общий котьол був, але воно якось зійшо не нєт....
ЗІ я тобі навіть більше скажу... доволі часто мій заробіток заходить на карту дружини... не бачу в цьому ніякої проблеми... ще ні разу не було, що хтось не дав грошей на якісь потреби...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks