пощастить наступного разу.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нехай щастить (с)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
вода жизни, все верно. дистиллированная бражка - вода жизни. acqua vitae, eau de vie, и прочие оковиты.
и только по-болгарски: водата на живота.
но с Витьком не могу не согласиться - только пусти Хуана в пустыню, он сопрёт агаву, пожуёт её всю, сплюнет в дижку, а дальше панеслася.
Вкушал сегодня у ребенка азнаури 0.7, отлично зашло. Но на троих было мало. Добрали в киоске Аджари 0.5. Ох и полова. Не, допили конечно, ноп пришлось полирнуть пивасом.
Поэтому, пожалуйста, в бутылку 0,7 помещайте, пожалуйста, ещё 0,1 акционных
лучше акция 1+1=3 )
скотчем фанфурік 0,1 приматувати )))) не дякуйте )))
ЗИ: а хто оті пляшечки зі смаком до кави додає, який з краще/смачніше, дружині хочу презентувати, здоров'я заради. є якісь невиличкі трабли з тиском мабуть, й спробували, ложка коньяка до кави її спасає з тим. хочу тепер смачненького їй.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
та то МИХ віеубавуется. )
Цветочник, лично я больше по классике, но девочки говорят - в каву краще Еспрессо.
и сразу поправлю: НЕ ароматизований, а с додаванием экстракта кофію.
єто две огромньіе разницьі.
ароматизований - це коли плюхают ложечку дёлеровской химии на емкость коньяка. априори не может називаться коньяком, а лишь алкогольний напий.
с додаванием натурального экстракта кохве = совсем другой балет. там реально экстракт настоящего кофе. гораздо дороже дёлера, но 100% натуральный.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks