| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
может и у видосиках, а может и нет. с категоричностью пропагандона Vozara настаивать на своем мнении по ситуации не буду...но, как всегда есть но и через несколько дней увидим где будет Хоренко - или записывать видосики с Кривоносом или будет защищать Украину как настоящий Генерал, оставив обиды на потом. и что то мне подсказывает, что выбор будет не в пользу Кривоноса и генералаВаси
МиллионЭры среди нас...С моих несколько миллионных ежегодных налогов, кстати.
Занимается полезным для страны производством, чтобы миллионы налогов платить... При этом находит свободное время, чтобы целыми днями сидеть на форуме , строча нелепые комменты...
.
Востаннє редагував Морфей: 04.11.2023 о 08:30
Сто років тому довелося дивитись кілька серій "Смішариків". Сюжет не запам'ятався, лишилося враження дійсно веселого, розумного і доброго. Це вже потім глядачі повиростали і прийшли нас денацифікувати.
Почему при одновременном сеянии "разумного, доброго, вечного" и ненависти хорошо всходит только последнее? Грунты, что ли, такие...
Востаннє редагував Глициния: 04.11.2023 о 08:45
Я вас не трогаю и не цитирую, писали они)). Но ручки чешутся, хоть кусочек фразочки да прокомментирую.Иначе лопну)).
Не нервничайте). То вы просто не знаете сколько предприятия платят тех налогов.Обычные, не интерпайпы и не игорный бизнес.
Читателям Гетьманцева): без меня, пожалуйста. А цитата про тех гусей прошла незамеченной и ни на что не повлияла, кстати.
Смішарікі сюди з Переклички перелізли, чи що?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
С кОмарильи ). Которая почти как кАмарилья, но для детей. И больше похожа на данный форум чем та, которая через А ).
Опів на дев'яту вихідного дня,а гостей набігло...
Медом їм тут намазано,чи що? Чи місцевих зрадойопів скринять,щоб потім десь верещати,що українці не вірять в перемогу ?
Краще підіть почитайте як вчора наші рашистську колону під Вугледаром роз'їпали.
https://t.me/dnepr_operativ/53756
Вважаю для таких вже пора ввести смертну кару. Ще годувати цю падлюку 15 років.
а давайте відновимо смертну кару,
заразом насеремо на Раду Європи
зробимо себе самі ще раз
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks