| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О, недолугі грамнаці))? І бюджетні помийники-поберушки одночасно))?
Гарно,що всі зібралися.
Читайте:
Як бі ви тут не розпиналися , але заробітню платню плачу вам я та такі як я )).
І хабарі та інше під виглядом благодійності, але все одне хабарі, сплачують вам такі як я.
Ви це витрачаєте на передачу частки означенного хабаря своєму курвівництву, а решту на себе - на приватного доХтора, на відпочинок, на хатинку...кому на що)).
Що ви будете робити, коли ми зупинемо фінансування))? А коли бізнес зверне діяльність та взагалі поїде звідси, дав вам під дупу?
Вангую що ви, як справжині "гуппії" прочитаєте швиденько та скажете: "Та скоріше їдьте вже ))!
Бо у вас українська не така та профіль не той."
Востаннє редагував ~ Электра ~: 03.11.2023 о 22:45
корли корли
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
И вновь к вопросу отношения лидора к нашим топовым военным...
Боевой генерал в данный момент находился в центре разработки оперций по Авдеевке вместе с Залужным...
Командувач ССО Хоренко дізнався про своє звільнення зі ЗМІ, подання Залужний не робив
Генерал-майору Віктору Хоренку невідомі причини відставки з посади командувача Сил спецоперацій, подання на його звільнення головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не робив. Хоренко зазначив, що Залужний викликав його нині та питав, чи він в курсі ситуації. Генерал-майор відповів заперечно.
Стосовно подальшої своєї долі Хоренко також не знає. Він запевнив лише, що "робитиме все, для перемоги України". На запитання, чи намагався Хоренко зв’язатися з Офісом президента для прояснення ситуації, офіцер зазначив, що не має такого доступу.
За словами офіцера, від Залужного він почув, що питань чи претензій до нього щодо виконання бойових завдань немає.
Видео еще красноречивее...
https://t.co/LtFPMXEfc0
UPd Из комментов - Как военным, можно воевать и что то планировать, когда в любой момент из опы ермака вылезет глист и пустит под откос все планы?
....
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ну и теперь послушаем наших гупий о работе душа в душу Зеленского и Залужного...пилять...
Кого уволил лидор.
Почитайте комменты...
Востаннє редагував Vozar: 03.11.2023 о 23:17
відео хайпове, немає доступу.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
та блін. воно більш не доступне
ви не качали? ))
Странно.
Заходите через их главную
https://www.youtube.com/@sof_ua
Блокируют прямые ссылки пляди зеленые...
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
https://t1p.de/27qzp
пропоную протестувати скорочувач лінків. найкращій, німецький![]()
тю прикольно а шо так можно ?
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
https://t1p.de/27qzp
працює
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks