Допис від
Шурик Г. (гость)
1. Поставки зброї недостатні для наступу.
2. Дивись пункт перший.
3. Тут завжди була корупція, не розумію чому зараз повинно бути по іншому. Війна це скоріш розсадник корупції, ніж її могильщик... В війну корупція біде більшої ніж в мирний час в БУДЬЯКОМУ суспільстві... можливостей більше...
3,1 я не вважаю нашу владу однополярною... тому з цього приводу нічого сказати не можу...
4. тут завжди було утиснення бізнесу, кому як тобі цього не знати... можу розвернути чому, але це точно в не цій темі, навіть якщо будете наполягати... так що з утисненням бізнесу нічого не змінилося, ну окрім того, що той бізнес дуже сильно похудав а апетити утискачів ні...
5. в мене не має проблем по язиковому питання, й я вважаю, що то все надумано, для дистабілізації суспільства... в тому числі й з боку Арестовича...
6. Війна й свободи громадян то з різних площин...
Ну й моє відношення. Не зрозумів до чого, тому скажу взагалі. Зараз йде війна, я вважаю світова, якої до цього не було НІКОЛИ. Тому ніхто не знає, як воно в кінці кінців вийде.... але доволі багато людей, не лише в Україні чи Росії які бажають залишити так як воно було до цього, й роблять все можливе в цьому напряму, деякі з тих людей дуже впливові.... деякі дуже корумповані, й це я зараз не про Україну й Росію... тому їх зрозуміти можна, але так як було, вже не буде. НІКОЛИ.... тим паче що у кожного своє уявлення про те "як було" якось так...
ЗІ перемога "осі зла" (Росія, Іран, Північка Корея ну й ще дехто помєлочі) це повернення світу на 70-100 років назад. Всього світу. Відситіться й перечекати не вийде ні в кого....
ЗІ ЗІ на своєму баченні я не наполягаю...
Bookmarks