Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1498 з 2307 ПершаПерша ... 49899813981448148814891490149114921493149414951496149714981499150015011502150315041505150615071508154815981998 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 29 941 по 29 960.

Тема: Перекличка

Дописів
    36 934

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    интересно как много дам повыкидывали подушки и одеяла с его изобразениями
    Ветреные женщины

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 384

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Хто тобі сказав, що трігеріт? Тут завжди було "єта тема для общения о том как кто устроілся за граніцей, а общіє ідіте в общіє"... і тут опа... і общіє вже тут.... чекаю на Дейнеріс з Возаров тут.... Ви хоч й за кордоном, але громадяни, й теж можете голосувати.... непахане поле для їх роботи....
    А что не так.
    Была тема

1) поставки оружия
    2) контрнаступления 2023
    3) коррупции и однополярности власти
    4) притеснение бизнеса
    5) языковой вопрос
    6) свободы граждан

Что по этим вопросам

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

зачем вообще этого клоуна тащить не говоря уже про читать\слушать
    интересно как много дам повыкидывали подушки и одеяла с его изобразениями
    Ну клоун не клоун, але завжди каже те, що хоче чути публіка. При тому доволі висока частка тієї публіки.... Так що завжди буде той, хто його притягне.... На ФУПі тема Арестовича більше 300-х сторінок, й весь час виникають нові.... Він доволі таки популярний....
    ЗІ ну а читати його можна для того, щоб розуміти яка зараз позиція Фірташа-Льовочкіна..... А і Фірташ і Льовочкін вони ж не самі по собі.... а Могілєвіч.... ну й т.д. й т.п. Але це вже дійсно для Общіх....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    А что не так.
    Была тема

1) поставки оружия
    2) контрнаступления 2023
    3) коррупции и однополярности власти
    4) притеснение бизнеса
    5) языковой вопрос
    6) свободы граждан

Что по этим вопросам
    Та все так.... але тут не Общіє.... принаймі мені всі тут так казали...
    ЗІ я можу по кожному пункту пройтись.... але не в цій темі... Хоча якщо будете наполягати....

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 384

Типово

Та все так.... але тут не Общіє.... принаймі мені всі тут так казали...
    ЗІ я можу по кожному пункту пройтись.... але не в цій темі... Хоча якщо будете наполягати....
    Я настаиваю че.
    Хотелось бы услышать.
    И в конце твое отношение к этому всему.

Дописів
    33 045

Типово

щоб розуміти яка зараз позиція Фірташа-Льовочкіна..... А і Фірташ і Льовочкін вони ж не самі по собі.... а Могілєвіч....
    а дальше?
    что б на форум идти обсуждать?))
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 631

Типово

Опять срачик! Ну шо ты будешь делать???
    А может про ногти?
    Без подписи

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Я настаиваю че.
    Хотелось бы услышать.
    И в конце твое отношение к этому всему.
    1. Поставки зброї недостатні для наступу.
    2. Дивись пункт перший.
    3. Тут завжди була корупція, не розумію чому зараз повинно бути по іншому. Війна це скоріш розсадник корупції, ніж її могильщик... В війну корупція біде більшої ніж в мирний час в БУДЬЯКОМУ суспільстві... можливостей більше...
    3,1 я не вважаю нашу владу однополярною... тому з цього приводу нічого сказати не можу...
    4. тут завжди було утиснення бізнесу, кому як тобі цього не знати... можу розвернути чому, але це точно в не цій темі, навіть якщо будете наполягати... так що з утисненням бізнесу нічого не змінилося, ну окрім того, що той бізнес дуже сильно похудав а апетити утискачів ні...
    5. в мене не має проблем по язиковому питання, й я вважаю, що то все надумано, для дистабілізації суспільства... в тому числі й з боку Арестовича...
    6. Війна й свободи громадян то з різних площин...

Ну й моє відношення. Не зрозумів до чого, тому скажу взагалі. Зараз йде війна, я вважаю світова, якої до цього не було НІКОЛИ. Тому ніхто не знає, як воно в кінці кінців вийде.... але доволі багато людей, не лише в Україні чи Росії які бажають залишити так як воно було до цього, й роблять все можливе в цьому напряму, деякі з тих людей дуже впливові.... деякі дуже корумповані, й це я зараз не про Україну й Росію... тому їх зрозуміти можна, але так як було, вже не буде. НІКОЛИ.... тим паче що у кожного своє уявлення про те "як було" якось так...
    ЗІ перемога "осі зла" (Росія, Іран, Північка Корея ну й ще дехто помєлочі) це повернення світу на 70-100 років назад. Всього світу. Відситіться й перечекати не вийде ні в кого....
    ЗІ ЗІ на своєму баченні я не наполягаю...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

а дальше?
    что б на форум идти обсуждать?))
    Ну звідки я знаю, чому ти обговорюєш. Можу казати лише за себе. Мені по приколу, що тут теж Общіє... не більше... ну й відповів на прохання Йожа...

Дописів
    65 836

Типово

Хто тобі сказав, що трігеріт? Тут завжди було "єта тема для общения о том как кто устроілся за граніцей, а общіє ідіте в общіє"... і тут опа... і общіє вже тут.... чекаю на Дейнеріс з Возаров тут.... Ви хоч й за кордоном, але громадяни, й теж можете голосувати.... непахане поле для їх роботи....
    А може все набагато простіше? В Общіх для деяких жителів форуму стало некомфортно спілкуватися і навіть не з-за політичних питань, а просто градус неадекватних реакцій не посилити? Це відчувається у тональності, тут люди мають різні точки зору, але максимум зашквару - іронія, часто дотепна. Ніхто нікого не ображає, а головне дає простір для відповіді оппонента і читає ту відповідь.
    Не повірю що ти не відчуваєш.
    Я заходжу в зеленее, а в мене весь екран з надписами Ви ігноруєте цього користувача.

Я вже думала що послала нахрін теми Общіх, щоб в них відповідати, іноді заглядаю, але сьогодні зачепило твоє звинувачування що тему здатися притягти в цій темі. Її тут я побачила сьогодні, а в зеленее вчора.
    Навіщо ж так перекручувати, шукати ворогів якщо їх ітак дохріна?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    А може все набагато простіше? В Общіх для деяких жителів форуму стало некомфортно спілкуватися і навіть не з-за політичних питань, а просто градус неадекватних реакцій не посилити? Це відчувається у тональності, тут люди мають різні точки зору, але максимум зашквару - іронія, часто дотепна. Ніхто нікого не ображає, а головне дає простір для відповіді оппонента і читає ту відповідь.
    Не повірю що ти не відчуваєш.
    Я заходжу в зеленее, а в мене весь екран з надписами Ви ігноруєте цього користувача.

Я вже думала що послала нахрін теми Общіх, щоб в них відповідати, іноді заглядаю, але сьогодні зачепило твоє звинувачування що тему здатися притягти в цій темі. Її тут я побачила сьогодні, а в зеленее вчора.
    Навіщо ж так перекручувати, шукати ворогів якщо їх ітак дохріна?
    Давай я трішки утоню... і в цю тему теж... як я й предсказав....

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Сколько?
    много. вы цифру не уточняли
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Дописів
    65 836

Типово

Давай я трішки утоню... і в цю тему теж... як я й предсказав....
    Тобто ти натякаєш (поки що натякаєш), що користувачі цієї теми чекають не дочикаються того "здатися"?
    Про тих, хто вирішив будувати майбутнє не в Україні твоя точка зору зрозуміла, я з нею не згодна в тій категоричності що всіх одним гребінцем, але можу зрозуміти твої міркування. Але ж в цій темі є ті, хто чекає на повернення (Синичка наприклад, якщо я правильно зрозуміла) і чекати на здатися - це планувати що за декілька років треба буде знову тікати. Але вже в більш старшому віці і з меншими можливостями влаштуватися на роботу.

Ну, про в кого з тих хто за кордоном болить за Україну марно казати. Але я бачу ситуації коли хлопці відправляють на фронт авто, сидячи у теплі, а також бачу тих, хто залишився, в них рідні люди на фронті, кидають клич про збір, наприклад на аптечки, а за кілька днів до цього питали в мене що є 1000 евро, в який готель в Туреччині поїхати відпочити? Просто в голові не вкладається чого не дістала ті гроші і не купила рідній людині необхідне? Це якась недоступна мені логіка.
    А ще ці, що бьются за виплати за загиблого, коли ще не поховали, якийсь жах.
    Останнє це я про своє болить, не можу оговтатися.
    Я до того що оці міряння патриотизмом, знецінюючи інших - дуже гівняно виглядає.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Тобто ти натякаєш (поки що натякаєш), що користувачі цієї теми чекають не дочикаються того "здатися"?
    Про тих, хто вирішив будувати майбутнє не в Україні твоя точка зору зрозуміла, я з нею не згодна в тій категоричності що всіх одним гребінцем, але можу зрозуміти твої міркування. Але ж в цій темі є ті, хто чекає на повернення (Синичка наприклад, якщо я правильно зрозуміла) і чекати на здатися - це планувати що за декілька років треба буде знову тікати. Але вже в більш старшому віці і з меншими можливостями влаштуватися на роботу.

Ну, про в кого з тих хто за кордоном болить за Україну марно казати. Але я бачу ситуації коли хлопці відправляють на фронт авто, сидячи у теплі, а також бачу тих, хто залишився, в них рідні люди на фронті, кидають клич про збір, наприклад на аптечки, а за кілька днів до цього питали в мене що є 1000 евро, в який готель в Туреччині поїхати відпочити? Просто в голові не вкладається чого не дістала ті гроші і не купила рідній людині необхідне? Це якась недоступна мені логіка.
    А ще ці, що бьются за виплати за загиблого, коли ще не поховали, якийсь жах.
    Останнє це я про своє болить, не можу оговтатися.
    Я до того що оці міряння патриотизмом, знецінюючи інших - дуже гівняно виглядає.
    Та ні на що я не натякаю. Ти правильно все сказала. Всі люди різні. Але те, що тему зради притягли сюди, мене не здивувало...
    ЗІ ті хто вирішив будувати своє майбутнє поза Україною сюди не ходят.... принаймі активно...

Дописів
    30 017

Типово

на ФУПи. Фейспалм.
    Начитаются там инсайдов, а потом многоточиями тут загадочно сыпят

Дописів
    36 934

Типово

Зараз йде війна, я вважаю світова, якої до цього не було НІКОЛИ.
    Люди живут своей обычной жизнью везде, кроме Украины.
    И даже в РФ и в Сев. Корее.
    Если вы откроете, например, этот новостной ресурс (он весьма глобален) https://edition.cnn.com/, то Украину вы не найдёте на главной странице.
    Если правительства разных стран выражают свою позицию по украинскому конфликту (это так за пределами Украины называется) и даже отправляют (совсем не большую для них) финансовую помощь, то это не участие в войне.
    Увы, война в Украине - это для них теперь старая игрушка, в неё уже наигрались - и это самое плохое для нас: будут кидать подачки, чтоб сердце успокоить и со временем это сойдёт на нет.
    Происходящее в Украине уже мало кого цепляет, особенно на фоне новой погремушки Израиль-Газа.
    Такова реальность в разрезе «мировая война».

Дописів
    65 836

Типово

Та ні на що я не натякаю. Ти правильно все сказала. Всі люди різні. Але те, що тему зради притягли сюди, мене не здивувало...
    ЗІ ті хто вирішив будувати своє майбутнє поза Україною сюди не ходят.... принаймі активно...
    Мене теж не здивувало, але з інших причин - читаємо одні й ті самі новини, то ж і теми однакові. Дивно було б, якби не притягли, то точно що "насрати" вважалося б.
    Взагалі, якщо людина не насрала мені в борщ, віддаю перевагу вважати її наміри добрими. Тобто поки поїхавші товчуться в цій темі, маю надію що їм не похрін.
    Звісно, поки вони не продемонстрували протележного.
    Чого і всім бажаю, бо рівень ворожості один до одного вже ту мач

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Люди живут своей обычной жизнью везде, кроме Украины.
    И даже в РФ и в Сев. Корее.
    Если вы откроете, например, этот новостной ресурс (он весьма глобален) https://edition.cnn.com/, то Украину вы не найдёте на главной странице.
    Если правительства разных стран выражают свою позицию по украинскому конфликту (это так за пределами Украины называется) и даже отправляют (совсем не большую для них) финансовую помощь, то это не участие в войне.
    Увы, война в Украине - это для них теперь старая игрушка, в неё уже наигрались - и это самое плохое для нас: будут кидать подачки, чтоб сердце успокоить и со временем это сойдёт на нет.
    Происходящее в Украине уже мало кого цепляет, особенно на фоне новой погремушки Израиль-Газа.
    Такова реальность в разрезе «мировая война».
    Розповіси це в Ізраїлі...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

вспомнилась классика

Дописів
    36 934

Типово

Розповіси це в Ізраїлі...
    Я про Израиль написала ниже.
    Вверху речь шла о «третьей мировой войне» в разрезе Украины.

Сторінка 1498 з 2307 ПершаПерша ... 49899813981448148814891490149114921493149414951496149714981499150015011502150315041505150615071508154815981998 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті