| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В интернете пишутчто Третья Мировая Война уже началась. Но не обычная, а гибридная.
Без подписи
Война Дронов же))))
Помоему это что-то из звездных войн)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ну дехто пише, що це вже четверта. Третя була холодна... Але те, що це не локальні російсько-український та арабо-ізраїльский конфлікт то є факт... Питання лише в тому де буде наступний.... особисто я ставлю на Південно-східну Азію.... але я й до цього на неї ставив, а вистрілило в Ізраїлі...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Є "стримуючий" фактор - мільон проданих росії боєприпасів. Може, звісно, вони отримали замість них щось навіть потужніше для атаки на Південну Корею, накшталт ядерки, тоді все дійсно під питанням, але вони ж мають розуміти, що якщо хочуть не просто постріляти, а якось закріплятись, то знадобиться артиллерія, а для неї боєприпаси, яких у війні ніколи не буде багато.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks