Мышеловки никто не выбирал)? Увидел сегодня соседку у себя, нужно избавиться.
Или обычные типа классического совдепа брать и не мучиться?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мышеловки никто не выбирал)? Увидел сегодня соседку у себя, нужно избавиться.
Или обычные типа классического совдепа брать и не мучиться?
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
И кошки есть, и змеи. Не было мышей, вот увидел в первый раз. Хз откуда приперлись, еды вообще никакой нет. Отрава не подходит, собак могу привозить на работу.
підкажіть, хтось 92 давно лив? його шось чи не було чи не помічав, кілька днів тому з дурі плеснув 20 л на авіас, хай йому грець. так машина тепер з першого разу не заводиться іноді. в мене таких проблем з роду не було ніколи взагалі .... колись спиртяки линув, то оберти плавали, а тепер оція біда. гадав 92 то чистий бенз без домішок, але мабуть зараз там щось з під осла?))
ну вони ж зараз домівку на зиму шукають, мігрують типу, в сусідів в мене живність різна є, хоть і далеко наче - але звідти запросто можуть, теж очкую за новий сарайчик свій, але пускаю кішку ту вуличну туди ночувати, і їй тепло і мені спокійно. то сама гарна фішка проти мешей.
ЗИ: в мене ще їжачок оселився, то теж кормлю, хай живе))
И уличные коты теперь будут на капот прыгать, греться.
вона в нас одна (приблудилась ще як стройка почалася) й чужих котів ганяє, якщо приходять. на капот не скакає геть, вона під машиною іноді сидить. але в інших місцях так, свої сліди лишає - якщо вогко на вулиці, на терасі на меблях наприклад. але то все херня, кішка гарна, добра й функціонал свій вуличний виконує. їсть все що дадуть, на відміну від тієї королеви, що вдома живе![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Разбежались маленькие хомяки (как-то смогли проснуться сквозь прутья клетки). Часть сыночек отловил. А один хомячок оказался хитрым и быстрым. Никак не удавалось его поймать. Купили мышеловку-липучку. Оставили вечером на кухне. Приманку положили. Свет погасили. 20 минут прошло, заходим - лежит прилипший. Еле отодрали. Потом он несколько дней чистил себя от этого клея )))
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
ті що в Україні, всі вже заколхозили дхо, в кого немає, згідно нових правил?) я вчора з рулеткою за дитиною своєю ганявся ...
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks