| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так нахабно звинувачувати Ізраїль в брехні!Схоже, ця зелень хоче вже ТАК пересрати відносини з ним, щоб той почав допомагати зброєю паРаші.
Про те, що Офіс президента України запитав в ізраїльської сторони згоду на візит Зеленського до Ізраїлю раніше повідомила низка ізраїльських і західних ЗМІ.
ПО прививкам! Грамотейка, мля. І вона ще сміє іншим про безграмотність закидати.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Обычно после протрезвления 60-й свои неудачные шутки с умным видом называет троллингом.
Но в данном случае он кроме модератора вполне мог натроллить СБУ, а то и Моссад.
Алкоголь - зло.
...там эта, пан Тихий, Дейнерис против власти и Президента и народа постоянно черноротит и говорит антиреволюционные лозунги, за которые СБУ людей ловят и сажает заслуженно...ей то чего, можно тут такое творить шоле? ...спасибо.
З.Ы. извините шо в общий чат, треуголки просто не работают, туда хоть порнуху пости, ничего не срабатывает...
Попадание
Загроза повторних пусків
Що ж там 60-й такого написав.....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Плохой анекдот в этом сообщении https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38776325
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks